Vorige | Volgende

Amstel 52 III 1017AB Amsterdam

Bouwjaar
2017
Woonoppervlakte
69 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

GEEN DELERS! NO SHARING !NO PARTIAL LEASE!


ENGLISH TEXT BELOW !!

Wij bieden aan in hartje centrum van Amsterdam een gestoffeerd 3-kamer appartement met LIFT. Dit appartement heeft een geweldig uitzicht over de Amstel, het beroemde Hotel de L’ Europe en de markante Stopera.


Bereikbaarheid openbaar vervoer:
De locatie is gemakkelijk bereikbaar met trams 4, 9, 14 en 24.

Indeling centrale ruimten:
Via de centrale voordeur op de begane grond, bereikt u de gemeenschappelijke hal met het trappenhuis en de lift naar alle verdiepingen.

Indeling appartement:
Via het gemeenschappelijke trappenhuis of de lift bereikt u het appartement op de derde verdieping.
Entree met een hal. Deze geeft toegang tot alle vertrekken. In de ruime woonkamer bevindt zich een fraaie zithoek. De strakke open keuken is voorzien van inbouwapparatuur. Via de grote ramen aan de voorzijde heeft u een schitterend uitzicht over de Amstel. De badkamer beschikt over een douche, wc en een wastafel. Er zijn in totaal twee ruime slaapkamers. Of één ideale werkkamer !
Het balkon is aan de achterzijde van het appartement gesitueerd. Buitenom middels het balkon betreedt u de tweede slaapkamer/ werkkamer, deze is voorzien van een eigen toilet. Het gehele appartement is belegd met een stijlvolle houten vloer met uitzondering van de sanitaire ruimten welke zijn voorzien van plavuizen.

Bijzonderheden:
- Gestoffeerd appartement
- Huurprijs € 1.750,- per maand
- Huurprijs is exclusief gas, water, elektra, servicekosten (€50,- per maand), internet en kabel.
- Woonoppervlakte Ca. 49m²
- Kantoorruimte/ 2e slaapkamer Ca. 20m²
- Kamers 3
- Slaapkamers 2
- Toiletten 2
- Badkamers 1
- Waarborgsom 3 maanden huur
- Geen huisdieren
- Geen tijdelijk onderverhuur via Air Bnb of soortgelijke organisaties
- Geen deelverhuur.
- Voorbehoud gunning eigenaar mede na checken gegevens van huurder
- Beschikbaar per direct

Ligging:
Al het bruisende wat deze stad te bieden heeft, treft u hier in de directe omgeving. Het pand bevindt zich in het levende stadscentrum, met een enorm scala aan uitgaansmogelijkheden en voorzieningen binnen handbereik. Zoals de Kalverstraat, Rembrandtplein, Muziektheater, Kleine Komedie, de Stopera etc. Het Muntplein is vlakbij met daar diverse aansluitingen op het openbaar vervoer en met de auto bent u in tien minuten op de rondweg A10.

Parkeren:
Betaald parkeren of middels het vergunningstelsel. Op het moment geldt een wachtlijst voor dit gebied. U kunt hier één vergunning per adres aanvragen. Voor meer informatie zie de website van de gemeente Amsterdam www.amsterdam.nl/parkeren

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
------------------------------------------------------------------

ENGLISH TEXT

Unfurnished 2-bedroom apartment on the third floor:

We offer an unfurnished 3-room apartment with LIFT in the center of Amsterdam. This apartment has a great view over the Amstel, the famous Hotel de L'Europe and the Stopera.

Accesibility public transport:
The location is easily accessible by tram number 4, 9, 14 and 24.

Layout central area ground floor:
Through the central front door on the ground floor, you reach the shared hall with the staircase and lift to all floors.

Apartment layout:
Through the common staircase or the lift you will reach the entrance with a generous corridor. It offers access to all rooms. In the spacious living room there is a beautiful sitting area. The sleek open kitchen is equipped with built-in appliances. Through big windows you will have an amazing view over the Amstel. The bathroom is provided with a shower, toilet and sink. There are a total of two spacious bedrooms. Or an ideal office at home!
The balcony is located at the rear of the apartment. Outside through the balcony you enter the second bedroom / office, which has its own toilet. The entire apartment is covered with a stylish wooden floor, with the exception of the sanitary areas, which are equipped with tiles.


Specialties:
- unfurnished apartment
- Rental Price € 1.750,- per month
- The rental price excludes costs for gas, water, electricity, service charges (€50,- per month), internet and Cable !
- Lease term minimum 1 year
- Surface app. 49m²
- Surface office space/second bedroom 20m2
- Rooms 3
- Bedrooms 2
- Toilets 2
- Bathrooms 1
- Deposit 3 months rent
- Pets are not allowed
- No short-stay rental activities like Air Bnb
- No partial lease.
- Tenants subject to owner approval, after checking tenants details
- Available immediately

Parking:
Paid parking or through the licensing system. At this moment there is a waiting list for this area. You can apply for one permit per address here. Source: www.amsterdam.nl/parkeren

This information has been compiled by us with the necessary care. On our side, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or its consequences. All dimensions and surfaces are approximate. If you do not call any expert representative, you feel you are under the law expert enough to be able to see all the things that are important. Applicable the NVM conditions.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 50 p/m
Aanmeldingsdatum
--
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
2017

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
69 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal badkamers
1

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Grachtengordel-Zuid

Grachtengordel-Zuid is het deel van de Amsterdamse grachtengordel (met de vier hoofdgrachten Singel, Herengracht, Keizersgracht en Prinsengracht) tussen de Leidsestraat en de Amstel. De grootste dwarsstraten in dit deel van de grachtengordel zijn de Nieuwe Spiegelstraat, de Vijzelstraat, de Reguliersgracht en de Utrechtsestraat.
UNESCO werelderfgoedlijst
De grachtengordel staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en wordt gekenmerkt door de breedte van de grachten en de relatief grotere panden. De zuidelijke gordel heeft, net als de rest van de grachtengordel, een rijke geschiedenis en er bevinden zich veel kantoren, bezienswaardigheden en musea, zoals Foam en Museum Van Loon. Maar ook wordt er gewoon gewoond; eind 2017 woonden er 5500 inwoners in dit deel van de stad.
Uitgaan, winkelen en sightseeing in de grachtengordel
De vier eerdergenoemde dwarsstraten hebben elk een andere toevoeging aan de stad. Zo staat het Spiegelkwartier bekend om de antiquairs, galeries en juweliers. De Vijzelstraat is een grote verkeersader tussen de ten zuiden van de grachtengordel gelegen Pijp en het Muntplein, een centraler in de stad gelegen plein met beroemde toren, De Munt. De Reguliersgracht is een van de meest pittoreske dwarsgrachten van de stad en de nabijgelegen Utrechtsestraat een van de leukste winkelstraten, met – in tegenstelling tot het winkelaanbod in koopgoten - unieke winkels zoals platenspeciaalzaak Concerto. Om de hoek van de Utrechtsestraat ligt het bekende uitgaansgebied rondom het Rembrandtplein, met cafés en restaurants en niet te vergeten Tuschinski, de bioscoop die beroemd is vanwege zijn Art Deco-inrichting en waar vaak filmpremières worden gehouden. Al met al is Grachtengordel Zuid een wijk met een breed aanbod aan kunst, cultuur, vertier, werken en wonen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder