Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Amstelbeststraat 2 G* 1096GD Amsterdam, Amstelkwartier Noord

Bouwjaar
2016
Woonoppervlakte
148 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Appartement met subliem uitzicht!

Geheel gelijkvloers appartement met uitzonderlijk uitzicht over de Amstel van 148 m². Het appartement heeft o.a. een uniek terras aan de voorzijde, twee slaapkamers en bijzonder mooie open leefruimte. Inclusief huur van parkeerplek in garage in nabij gelegen Amstelvlietstraat.

De plattegrond biedt mogelijkheden om een derde slaapkamer te creëren. Zie de alternatieve plattegrond.

Het appartement maakt onderdeel uit van een collectieve nieuwbouwontwikkeling uit 2016 en beschikt verder over een berging in de onderbouw.

Indeling.

De stoere entree geeft toegang tot de woning op de derde verdieping. Er is een hal met garderobe, toilet, grote interne berging met aansluitingen voor de wasmachine en droger.
De woonkamer heeft aan de voorzijde een zitgedeelte met veel licht en weids zicht naar de Amstel. Aan de achterzijde is een luxe open keuken met en openslaande deuren naar het terras met ochtendzon.

Ligging:
De woning is gelegen in een nieuwe woonomgeving nabij de Omval, vlakbij de Weesperzijde en het Amstelstation.
Uitzicht over Park Somerlust en de Amstel en toch in de stad.

In de buurt zijn o.a een jachthaven, roeivereniging, diverse restaurants en cafe’s zoals George Marina en L'Osteria.

Gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen A1 en A2 via de Ring A10. Openbaar vervoer in de vorm van tram en metro is op steenworpafstand op de Spaklerweg.


Bijzonderheden:
Nieuwbouw 2016
Inclusief huur van een parkeerplek in nabij gelegen ondergrondse parkeergarage in de Amstelvlietstraat
Duurzaam en goede isolatie, energielabel A
LIFT
Berging in de onderbouw
Erfpacht, € 3176,- per jaar, per 1-9-2020 € 3230,- per jaar
Diep terras aan de voorzijde van 27 m2
Vloerverwarming en vloerverkoeling
Goede en actieve vereniging van eigenaren
Unieke locatie

VIDEO VIEWING!
Nu ook mogelijk, Video Viewing! Persoonlijke Rondleiding via Skype of FaceTime op afspraak!
Exclusief video rondleiding met persoonlijk contact met de makelaar. Bel ons kantoor tbv een afspraak!


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

“Apartment with a sublime view”

Single-level 148 sqm apartment with an exquisite view of Amstel river. The apartment includes a unique terrace at the front, two bedrooms and a stunning open-plan living area.

The floorplan allows for a third bedroom. See the alternative floorplan.

The apartment is a part of a collective new residential development from 2016, and also includes a storage unit in the substructure.

Layout.

The robust entrance leads to the apartment on the third floor. Hall with a coat area, restroom, large storage room with the fittings for the laundry machine and dryer.
The living space features the sitting area at the front, a bright space with a panoramic view of Amstel river. At the rear is a luxury open-plan kitchen with French doors to the terrace with morning sun exposure.

The apartment also includes two bedrooms and a bathroom with a walk-in shower, bathtub and vanity.

Location:
The property is in a new residential neighborhood nearby Omval, in immediate proximity to Weesperzijde and Amstel station.
Wide view over Parc Somerlus and Amstel river while still in the city.

The area is home to a marina, rowing club, several restaurants and cafes like George Marina and L'Osteria.

Excellent location relative to the A1 and A2 highways and the A10 beltway. Public transport as tram and subway are around the corner on Spaklerweg.

Specifications:
• New development from 2016
• Sustainable, high insulation levels, energy label A
• ELEVATOR
• Storage unit in the substructure
• Ground lease, € 3176 per year, as of 1-9-2020 € 3230 per year
• Large terrace at the front of 27 sqm
• Underfloor heating and cooling
• Sound and active homeowners association
• Unique location

VIDEO VIEWING!
Now also possible, Video Viewing! Personal Tour via Skype or FaceTime by appointment!
Exclusive video tour with personal contact with the broker. Call our office for an appointment!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
08-07-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2016

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
148 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Omval/Overamstel

De Omval/Overamstel ligt aan de zuidoostzijde van Amsterdam binnen de A10, onder de Amstel en rondom het Amstelstation. Officieel behoort De Omval/Overamstel tot stadsdeel Amsterdam Oost.
Rembrandttoren begin ontwikkeling
Tot eind vorige eeuw werd dit gebied van Amsterdam voornamelijk gebruikt door bedrijven. Zo stond er onder andere een conservenfabriek, een stofzuigerfabriek, een schoensmeerfabriek en was er een kuiperij en fusthandel. Tot 1964 stond in dit deel van Amsterdam ook cacaofabriek Blooker, waarnaar Café Blooker – dat in het voormalige portiershuisje van de fabriek is gevestigd - is genoemd. Eind vorige eeuw keurde de gemeenteraad plannen goed om op dit voormalige industriegebied drie grote kantoortorens te bouwen; de Rembrandttoren, de Mondriaantoren en de Breitnertoren. Tot op de dag van vandaag is de Rembrandttoren het hoogste gebouw van de stad.
Omval/Overamstel: van bedrijventerrein naar woonwijk
Langs de oever van de Amstel is sinds enkele jaren ook stadswijk Amstelkwartier verrezen; een woonwijk tussen de Spaklerweg en Duivendrechtsevaart met luxe appartementen, een park en herbestemming van de voormalige karakteristieke Zuidergasfabriek, waardoor het verleden voelbaar blijft. De komende jaren zullen in deze nieuwe woonbuurt duizenden nieuwe huur- en koopwoningen, maar ook scholen, horeca, een hotel en een haven komen. Kortom, Amstelkwartier wordt een volledig nieuw ontwikkeld gebied in Omval/Overamstel.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder