Vorige | Volgende

Amstelboulevard 234 1096HM Amsterdam, De Omval

Huurprijs € 1.250 per maand

Omschrijving

Deze unieke locatie voor een lunchroom, catering of koffiezaak bevindt zich naast het Amstelplein aan de Amstelboulevard. Dit is gelegen naast de Rembrandt Tower en het Amstel station, midden in het gebied "de Omval". Het object is verdeeld in twee van elkaar gescheiden ruimtes. De ruimte is gelegen op de hoek en het gedeelte aan de voorzijde is voorzien van een grote raampartij. Aan de achterzijde is een ruimte geschikt voor het klaarmaken van gerechten, een koelcel en opslag.
Het gebied "de Omval" is een divers gebied dat is voorzien van zowel grootte kantoren, wonen als de HvA.

LOCATIE
De Amstelboulevard is zowel met de auto als de fiets en het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar.

Per auto:
De A10 is zowel via de Gooiseweg (S112) en de Spaklerweg binnen 3 minuten bereikbaar. De A1 en A2 zijn binnen circa 5 minuten bereikbaar. De Zuidas en het centrum van Amsterdam zijn beide binnen 10 minuten te bereiken via de A10 en de Wibautstraat. Tevens is Schiphol Airport binnen 15 minuten bereikbaar.

Per openbaar vervoer:
Door de ligging van het gebouw naast het Amstel station is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer zeer goed. Station Amstel biedt directe trein verbindingen met o.a. Amsterdam Centraal, Rotterdam Centraal, Utrecht Centraal en Eindhoven Centraal. Daarnaast vertrekken vanaf station Amstel diverse bussen en trams.

BESTEMMING
- Enkelbestemming: Wonen;
- Functieaanduiding: Gemengd;
- Ter plaatse van de aanduiding 'gemengd' is detailhandel, bedrijven, dienstverlening en horeca I, IIa, III en IV toegestaan in de eerste bouwlaag.

VLOEROPPERVLAKTE
De oppervlakte bedraagt circa 54,75 m˛ V.V.O. en is gelegen op de begane grond.

HUURPRIJS
€ 1.250,- per maand, te vermeerderen met servicekosten en BTW.

SERVICEKOSTEN
€ PM,- per maand, te vermeerderen met BTW als verrekenbaar voorschot.

BESCHIKBAARHEID
In overleg.

OPLEVERNIVEAU
De bedrijfsruimte zal worden opgeleverd in de huidige (casco)staat onder andere voorzien van:
- Systeemplafonds;
- Toilet voorziening;
- Pantryvoorziening;
- Eigen entree;
- Airco unit.

HUURTERMIJN
5 jaar met verlengingstermijnen van 5 jaar. Andere huurtermijnen in overleg.

BETALINGEN
Huur, servicekosten en BTW per kwartaal vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur te vermeerderen met servicekosten en BTW.

BTW
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

BIJZONDERHEDEN
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM).

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-totale bestedingen (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

VOORBEHOUD
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
01-10-2020
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1997

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Omval/Overamstel

De Omval/Overamstel ligt aan de zuidoostzijde van Amsterdam binnen de A10, onder de Amstel en rondom het Amstelstation. Officieel behoort De Omval/Overamstel tot stadsdeel Amsterdam Oost.
Rembrandttoren begin ontwikkeling
Tot eind vorige eeuw werd dit gebied van Amsterdam voornamelijk gebruikt door bedrijven. Zo stond er onder andere een conservenfabriek, een stofzuigerfabriek, een schoensmeerfabriek en was er een kuiperij en fusthandel. Tot 1964 stond in dit deel van Amsterdam ook cacaofabriek Blooker, waarnaar Café Blooker – dat in het voormalige portiershuisje van de fabriek is gevestigd - is genoemd. Eind vorige eeuw keurde de gemeenteraad plannen goed om op dit voormalige industriegebied drie grote kantoortorens te bouwen; de Rembrandttoren, de Mondriaantoren en de Breitnertoren. Tot op de dag van vandaag is de Rembrandttoren het hoogste gebouw van de stad.
Omval/Overamstel: van bedrijventerrein naar woonwijk
Langs de oever van de Amstel is sinds enkele jaren ook stadswijk Amstelkwartier verrezen; een woonwijk tussen de Spaklerweg en Duivendrechtsevaart met luxe appartementen, een park en herbestemming van de voormalige karakteristieke Zuidergasfabriek, waardoor het verleden voelbaar blijft. De komende jaren zullen in deze nieuwe woonbuurt duizenden nieuwe huur- en koopwoningen, maar ook scholen, horeca, een hotel en een haven komen. Kortom, Amstelkwartier wordt een volledig nieuw ontwikkeld gebied in Omval/Overamstel.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder