Vorige | Volgende

Amsteldijk 118 I 1078RR Amsterdam, IJselbuurt Oost

Huurprijs excl. € 2.250 per maand

Bouwjaar
1906-1930
Woonoppervlakte
115 m²
Aantal kamers
5

Omschrijving

ALGEMEEN
Een stijlvolle modern gerenoveerde 4/5 kamerwoning van circa 115 m op de eerste verdieping met twee balkons en uitzicht over de Amstel. De woning is gelegen aan de rand van "De Rivierenbuurt" in stadsdeel Zuid op steenworpafstand van het Victorieplein en het Amstelstation. Het appartement is een half jaar geleden volledig gerenoveerd en wordt turnkey opgeleverd, inclusief keuken met inbouwapparatuur, houten vloer, wasmachine, droger etc.

LIGGING
Gelegen aan de Amstel ter hoogte van de Berlagebrug. Goede buurtvoorzieningen in de nabije omgeving, zoals winkels in de Rijnstraat en Van Woustraat, Albert Cuypmarkt en horeca op het Van der Helstplein. Centraal gelegen ten opzichte van groenvoorzieningen (Beatrixpark, Maarten Luther Kingpark, Frankendaelpark en Sarphatipark), allen op fietsafstand.

BEREIKBAARHEID
Goed bereikbaar met zowel auto als openbaarvervoer. Het openbaarvervoer is ruimschoots aanwezig zoals het nabijgelegen Amstelstation waar diverse treinen, metro's, trams en bussen samen komen. De reistijd naar Amsterdam Centraal en de Zuidas bedragen slechts 15 minuten. Maar ook voor de deur rijdt tram 12 en buslijnen 62 en 65. Met eigen vervoer is de Ringweg A10 om de hoek, waardoor b.v. Schiphol binnen 15 minuten te bereiken is.

PARKEREN
Betaald parkeren op de openbare weg met mogelijkheid tot aanvragen van een parkeervergunning. De geschatte wachttijd voor een parkeervergunning in deze buurt is 2 maanden. Zie de website van de gemeente Amsterdam voor meer informatie.

KENMERKEN
Het opleveringsniveau is zeer hoogwaardig.

Luxe keuken met inbouwapparatuur
Wasmachine en droger aanwezig
Lichte ruimte gelegen op de eerste verdieping met 2 balkons
Gerenoveerd en volledig gesoleerd in 2019
5 kamers waarvan 3 slaapkamers
Woonoppervlakte 115 m2
Per direct beschikbaar

BESTEMMING
De bestemming is wonen. Toegestaan is wonen met eventueel huisgebonden beroep of huisgebonden bedrijf.

OPPERVLAKTE
Totale oppervlakte circa 115 m.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt 2.250,- per maand.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten bedragen 50,- per maand.

HUURTERMIJN
In overleg, tenminste n jaar.

OPLEVERING
In huidige gerenoveerde en hoogwaardig afgewerkte staat. Per direct beschikbaar.

HUURPRIJSAANPASSING:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle-huishoudens, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSTELLING
Waarborgsom van 2 maanden huur.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM).

VOORBEHOUD
Een overeenkomst komt pas tot stand na uitdrukkelijke en schriftelijke overeenstemming van de
eigenaresse/verhuurder van het pand.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
07-04-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
115 m²
Inhoud
400 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: IJselbuurt

De IJsselbuurt is een rustige woonwijk in Amsterdam Zuid. De buurt heeft voornamelijk jaren 30′ woningen. De buurt is aan de Amstel gelegen, net iets onder de Pijp. De buurt heeft allerlei leuke hotspots zoals horeca en restaurants. De buurt ligt op loopafstand van de Amstel, het Sarphatipark en de Albert Cuypmarkt. Tevens heeft de Ijsselbuurt station Amstel van waar verschillende openbaar vervoersmiddelen beschikbaar zijn.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder