Vorige | Volgende

Amsteldijk 11 D 1074HR Amsterdam

Bouwjaar
1945-1959
Woonoppervlakte
74 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

WEGENS OVERWELDIGDE BELANGSTELLING VOOR DE WONING IS HET HELAAS NIET MEER MOGELIJK OM EEN AFSPRAAK IN TE PLANNEN.

DUE TO THE OVERWHELMING INTEREST IN THE HOUSE, IT IS UNFORTUNATELY NO LONGER POSSIBLE TO MAKE AN APPOINTMENT.PRACHTIG DRIEKAMER HOEKAPPARTEMENT MET UITZICHT OP DE AMSTEL TE HUUR AANGEBODEN!

Gelegen aan de Amstel met uitzicht op Carré bieden wij u dit smaakvol gerenoveerde 3-kamer appartement te huur aan. De woning is gelegen op de derde etage en wordt gestoffeerd opgeleverd. Het appartement heeft een gebruiksoppervlakte van circa 74 m².

INDELING: Middels het nette trappenhuis, bereikt u de derde etage waar zich de entree van het appartement bevindt. De overloop welke een bijzondere ronde indeling heeft geeft toegang tot alle vertrekken. De ruime woonkamer, met royale en luxe afgewerkte keuken met diverse inbouw apparatuur (combi-oven, magnetron, vaatwasmachine) bevind zich aan de voorzijde van het appartement. Dankzij de hoekligging een heerlijk lichte plek, met prachtig uitzicht over de Amstel
De ronde overloop biedt tevens toegang tot de slaapkamers die rustig zijn gelegen aan de achterzijde van het appartement. De badkamer is ruim en voorzien van dubbele wasbakken, ligbad en inloop-douche. De overloop biedt daarnaast toegang tot het separate toilet, met fonteintje. Ook is er een aparte bergruimte met aansluiting voor wasmachine en droger.
Een tweede externe bergruimte is gelegen in het souterrain van het gebouw.

OMGEVING:
De omgeving, op de rand van de bruisende Pijp, het centrum en aan de overzijde van de Amstel het creatieve Oost mag met recht een van de leukste delen van de stad worden genoemd. De vele creatieve ondernemers en jonge bewoners zorgen voor een levendige sfeer. Het pand ligt letterlijk aan de Amstel aan biedt een schitterend uitzicht over het water.

In de directe omgeving zijn er tal van leuke en hoogwaardige horecagelegenheden, musea en bezienswaardigheden. De Pijp met al haar voorzieningen ligt letterlijk om de hoek, de grachtengordel en het Rembrandtplein zijn op 5 minuten fietsen.

Bereikbaarheid is met de auto en per openbaar vervoer uitstekend te noemen. Er zijn haltes voor diverse tramlijnen en twee metrostations op loopafstand (Wibautstraat). De Ring A10 en diverse uitvalswegen zijn snel te bereiken. Voldoende parkeergelegenheid middels vergunningsstelsel en diverse parkeergarages op loopafstand.

BIJZONDERHEDEN:
- De woning wordt gestoffeerd opgeleverd;
- Waarborgsom gelijk aan 2 maanden huur;
- Per direct beschikbaar voor minimaal 6 maanden;
- Twee slaapkamers;
- Uniek en vrij uitzicht over de Amstel;
- Metropolitan luxury;
- Externe bergruimte in het souterrain:
- Volledig uitgeruste keuken en badkamer.

Voor meer informatie of het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.


FOR RENT: BEAUTIFUL THREE ROOM CORNERAPPARTMENT WITH DIRECT VIEW OF THE AMSTEL RIVER!

Located right along the Amstel river, with views of theatre Carré, we offer this tastefully renovated 3-room semi-furnished apartment. The apartment is located on the third floor and is approximately 74 m².

LAYOUT: The third floor is reached either through the well maintained staircase, where the entrance of the apartment is located. The hallway of the apartment has a particular round design and gives you access to all the different rooms. De spacious living room is located on the frond side of the apartment and gives access to the well equipped luxurious kitchen that has all different kind of appliances (oven, microwave, dishwasher). Because of the corner location of the apartment the living room and kitchen are wonderfully light and have magnificent views over the Amstel river.

The round hallway gives access to the two bedrooms, which are located at the more quiet rear of the apartment. The bathroom has double sinks, a walk-in shower and bathtub. Through the hallway one can also find the separate toilet and the cupboard with the central heating boiler and the washing machine.
A separate external storage is located in the basement of the building.

SURROUNDINGS: The surroundings of this apartment are without a doubt one of the best in Amsterdam. Located right on the edge of the bustling De Pijp neighbourhood, but also very close to the old city centre and the creative area of Oost. An area full of creative entrepreneurs and young residents make this part of the city incredibly lively. The apartment is situated right on the banks of the Amstel river and has amazing views to offer.
In the immediate vicinity there are lots of nice and high-quality restaurants, museums and places of interest. De Pijp area with all the amenities she offers is just a stone throw away. The beautiful historic canals and lively Rembrandtplein are just 5 minutes by bicycle.
Excellent accessibility by car and by public transport. Various tram and metro lines are located within walking distance (Wibautstraat). The Ring A10 and various roads are quickly accessible. Parking can be done through a parking permit system and various parking garages within walking distance.

PARTICULARITIES:
- This property is rented semi-furnished;
- Deposit equal to 2 months rent;
- Available immediately for at least 6 months;
- Two bedrooms;
- Unique and open view over the Amstel river;
- Metropolitan luxury;
- External storage space in the basement;
- Fully equipped kitchen and bathroom.

For more information or to make a viewing appointment, please contact our office. Our employees are happy to assist you.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
1945-1959

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
74 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

MVA wijkinformatie: Oude Pijp

De Pijp is een wijk in het noorden van stadsdeel Amsterdam-Zuid en grenst naast aan de rest van Zuid aan het centrum en Oost. Wat in de volksmond gewoon ‘De Pijp’ heet, bestaat officieel uit – van noord naar zuid - drie wijken: Oude Pijp, Nieuwe Pijp en Zuid Pijp.
De Pijp, toonbeeld van revolutiebouw
De Pijp wordt aan de noordzijde begrensd door de Stadhouderskade, in het westen door de Boerenwetering, in het zuiden door de Jozef Israëlskade en in het oosten door de Amstel. De bouw van de Pijp wordt anno nu gezien als een voorbeeld van revolutiebouw, terwijl in 1866 het nog de bedoeling was dat dit deel van de stad er heel anders uit zou gaan zien. In dat jaar presenteerde ingenieur Johannes van Niftrik namelijk een stadsuitbreidingsplan voor buurt YY, zoals het gebied toen nog heette. Het zou een mooi nieuw centrum worden, compleet met het Centraal Station van Amsterdam, villawijken en veel groen, met een grandeur zoals die van Parijs en Wenen. Wegens kosten en tijd werd het plan van Van Niftrik echter door de gemeenteraad afgekeurd. Er kwam een nieuw plan van Jan Kalff, directeur Publieke Werken, waarbij de bebouwing werd overgelaten aan de vrije markt; kleine bouwers gingen met geleend geld aan de slag en wilden snel winst maken. Ze bebouwden de ruimte die er was zo dicht en vol mogelijk; revolutiebouw. Het resultaat zijn de lange straten met huizen met vier bouwlagen, witte daklijsten, een hijsbalk en drie vensters breed die de Pijp tot op de dag van vandaag zo typerend maken.
De aantrekkingskracht van de Pijp
In de Pijp vind je al decennia een levendige mix van wonen en andere functies, zoals winkels, horeca, kleine bedrijven en natuurlijk de Albert Cuypmarkt, de Heineken Experience en het Sarphatipark. Samen met de gunstige ligging ten opzichte van het centrum, bepaalt dit de aantrekkingskracht van de buurt op haarbewoners (relatief veel hoger opgeleiden en studenten), de overige bewoners van de stad en de vele bezoekers van buitenaf.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder