Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Amsteldijk 126 1078RS Amsterdam, IJselbuurt Oost

Vraagprijs € 650.000 

Bouwjaar
1921
Woonoppervlakte
100 m²
Aantal kamers
5

Omschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Speels en tegelijk stijlvol, praktisch en tegelijk sfeervol; het kan! Een ultra bijzondere plek zorgt ervoor dat je hier een 'one of a kind' te pakken hebt! Een nostalgisch gevoel, maar met een VT Wonen uitstraling; dit alles smelt samen tot Amsteldijk 126 in Amsterdam!

Het huis voelt als vrijstaand wonen, omdat je woont in een gemeentelijk monument met prachtige hoge plafonds en een bijzondere indeling!

Een woon- en werkplek buiten met een heel hoog happiness gehalte op prachtige locatie in Amsterdam!


Indeling
Begane grond: via een eigen ingang kom je dit prachtige pand binnen. De speelse indeling door het split-level type, zorgt voor een bijzondere uitstraling. Je hebt hier echt een 'one of a kind' te pakken. Doordat er verschillende niveaus en hoogtes zijn in deze woning, kan je hier een hoop mee doen. Je kunt er wonen en werken, hoe mooi is dat?

Deze ruimte wordt door een stoere glazen wand aan de voorzijde gescheiden, maar deze is draaibaar zodat beide ruimten met elkaar in open verbinding kunnen staan. Hierdoor is er een fraaie sfeer gecreŽerd; toch open maar je kunt jezelf ook even terugtrekken van alle drukte; ideaal!

De achterzijde is licht verhoogd, waardoor de speelse indeling ontstaat. Deze ruimte is 2.70 meter hoog, dus hier heb je een ruimtelijk gevoel.

Verder is er nog een fraai souterrain aanwezig. Hier is deels beperkte stahoogte; 1.80 meter onder de balken en 2 meter tussen de balken. In deze ruimte staat een keuken en er is een handige berging aanwezig. Het achterste deel van dit souterrain is maar liefst 3 meter hoog!

Zoals we al eerder hebben gemeld, zou deze woning een dubbele bestemming kunnen krijgen. Namelijk wonen en werken. Het bestemmingsplan geeft voor het object een bestemming Gemengde bestemming, Gemengd 2.

Het is een gemeentelijk monument met prachtig ruim zicht aan de voorzijde, dus je uitzicht is altijd anders. Verder is de erfpacht afgekocht tot 2096.

Locatie
Het huis is bijzonder, maar de locatie mogen we ook zeker niet vergeten. Je woont nabij het Amstelstation, de Berlagebrug en met diverse populaire horecagelegenheden in de buurt. Er is een grote diversiteit aan winkels en ook is er een goede aansluiting op de Ringweg Noord en Zuid en de A2.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 80 p/m
Aanmeldingsdatum
28-01-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1921

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
100 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: IJselbuurt

De IJsselbuurt is een rustige woonwijk in Amsterdam Zuid. De buurt heeft voornamelijk jaren 30′ woningen. De buurt is aan de Amstel gelegen, net iets onder de Pijp. De buurt heeft allerlei leuke hotspots zoals horeca en restaurants. De buurt ligt op loopafstand van de Amstel, het Sarphatipark en de Albert Cuypmarkt. Tevens heeft de Ijsselbuurt station Amstel van waar verschillende openbaar vervoersmiddelen beschikbaar zijn.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder