Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Amsteldijk 131 3 1078RT Amsterdam

Huurprijs € 2.200 per maand

Bouwjaar
1923
Woonoppervlakte
68 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Licht en ruim gemeubileerd 3-kamerappartement met perfect uitzicht op de Amstel! Dit appartement is gelegen op de derde verdieping en is voorzien van een balkon, open keuken en nette afwerking! Het appartement is gemeubileerd en direct te betrekken.

For English see below!

De locatie is ideaal, met snelle toegang tot de stad en alle faciliteiten. Op loopafstand bevindt zich het Amstelstation evenals een groot aanbod aan restaurants, terrassen en koffiezaakjes. Ook winkels, kinderopvang, scholen, openbaar vervoer en parken liggen op loopafstand. De ligging aan de Berlagebrug maakt de bereikbaarheid perfect. Zelf woont u in de gezellige Rivierenbuurt, maar aan de overzijde van het water vindt u de Transvaalbuurt met Park Frankendael, het Oosterpark en de Javastraat op nog geen tien minuten wandelen. Ook Oud-Zuid ligt om de hoek. Via de Amsteldijk rijdt u in een oogwenk naar de ring A10 en zo de stad uit.

Indeling van de woning
Derde verdieping: vanuit het gezamenlijke trappenhuis bereikt u de woning. De hal geeft toegang tot het separate toilet met fontein, de badkamer met douche en wastafel, één van de slaapkamers en de woonkamer. In de woonkamer ligt een mooie houten vloer en er is aan de achterzijde een open, moderne keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en hier is prachtig uitzicht over de Amstel!
De twee slaapkamers zijn aan de balkonzijde gelegen, beide hebben toegang tot het balkon. De masterbedroom is voorzien van dubbele openslaande deuren.
Het balkon is gelegen op het westen, heeft uitzicht op de binnentuin en is voorzien van houten vlonders.

De bijzonderheden van deze woning:
- Per direct beschikbaar;
- Geen bemiddelingskosten voor de huurder;
- De borg bedraagt € 3.300,-;
- Huurovereenkomst onder voorbehoud toestemming eigenaar;
- Huurprijs € 2.200,00 per maand, inclusief meubilair en exclusief Gas, water en elektriciteit;
- Maximale huurperiode van 24 maanden;
- Wasmachine aanwezig in de badkamer;
- Geheel voorzien van dubbele beglazing;
- Perfecte locatie met prachtig uitzicht!

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bright and spacious furnished 3 room appartment with perfect view! This lovely apartment is located on the third floor of a small apartment complex and offers a magnificent view of the Amstel River. The house is finished with a robust oak floor, modern open kitchen and a balcony facing West.

The location is perfect. In addition to a magnificent view of the city, you also have quick access to all its facilities. The Amstel station is within walking distance, as are a wide range of restaurants, terraces and coffee shops. Shops, childcare facilities, schools, public transport and parks are also within walking distance. The location on the Berlage Bridge makes accessibility perfect. You will live in the lively Rivierenbuurt, but on the other side of the water you will find the Transvaal neighbourhood with Park Frankendael, the Oosterpark and the Javastraat within a ten-minute walk. Oud-Zuid is also just around the corner. Via the Amsteldijk, you can reach the A10 ring road and leave the city in no time.

Layout of the apartment:
The hall gives access to the separate toilet with sink, the bathroom with shower and sink, one of the bedrooms and the living room. The living room has a beautiful wooden floor and there is an open, modern kitchen at the rear. The kitchen is equipped with various built-in appliances and here is a beautiful view over the Amstel!
The two bedrooms are located on the balcony side, both have access to the balcony. The master bedroom has double doors.

The balcony is located on the west. This allows you to enjoy the sun until late in the evening, while overlooking the quiet courtyard gardens.

Particulars:
- Double glazing available;
- Washing machine available, situated in the bathroom;
- Directly available;
- Maximum rental period: 24 months;
- No agency costs for the tenant;
- Rental agreements subject to owner's consent;
- Rent price: € 2.200,00 a month, including furniture and excluding gas, water and electricity;
- Security deposit € 3.300,-;
- Perfect location!

DISCLAIMER
This information has been compiled by us with the necessary care. On our part , however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or its consequences. All sizes and dimensions are indicative.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-11-17
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1923

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
68 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal badkamers
1

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Oude Pijp

De Pijp is een wijk in het noorden van stadsdeel Amsterdam-Zuid en grenst naast aan de rest van Zuid aan het centrum en Oost. Wat in de volksmond gewoon ‘De Pijp’ heet, bestaat officieel uit – van noord naar zuid - drie wijken: Oude Pijp, Nieuwe Pijp en Zuid Pijp.
De Pijp, toonbeeld van revolutiebouw
De Pijp wordt aan de noordzijde begrensd door de Stadhouderskade, in het westen door de Boerenwetering, in het zuiden door de Jozef Israëlskade en in het oosten door de Amstel. De bouw van de Pijp wordt anno nu gezien als een voorbeeld van revolutiebouw, terwijl in 1866 het nog de bedoeling was dat dit deel van de stad er heel anders uit zou gaan zien. In dat jaar presenteerde ingenieur Johannes van Niftrik namelijk een stadsuitbreidingsplan voor buurt YY, zoals het gebied toen nog heette. Het zou een mooi nieuw centrum worden, compleet met het Centraal Station van Amsterdam, villawijken en veel groen, met een grandeur zoals die van Parijs en Wenen. Wegens kosten en tijd werd het plan van Van Niftrik echter door de gemeenteraad afgekeurd. Er kwam een nieuw plan van Jan Kalff, directeur Publieke Werken, waarbij de bebouwing werd overgelaten aan de vrije markt; kleine bouwers gingen met geleend geld aan de slag en wilden snel winst maken. Ze bebouwden de ruimte die er was zo dicht en vol mogelijk; revolutiebouw. Het resultaat zijn de lange straten met huizen met vier bouwlagen, witte daklijsten, een hijsbalk en drie vensters breed die de Pijp tot op de dag van vandaag zo typerend maken.
De aantrekkingskracht van de Pijp
In de Pijp vind je al decennia een levendige mix van wonen en andere functies, zoals winkels, horeca, kleine bedrijven en natuurlijk de Albert Cuypmarkt, de Heineken Experience en het Sarphatipark. Samen met de gunstige ligging ten opzichte van het centrum, bepaalt dit de aantrekkingskracht van de buurt op haarbewoners (relatief veel hoger opgeleiden en studenten), de overige bewoners van de stad en de vele bezoekers van buitenaf.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder