Vorige | Volgende

Amsteldijk Zuid 170 171 1189VM Amstelveen, Buitengebied-Zuid

Bouwjaar
-1906
Woonoppervlakte
191 m²
Aantal kamers
11
Perceeloppervlakte
865 m²

Omschrijving

Schitterend langs de rivier de Amstel gelegen locatie met twee vrijstaande karakteristieke huizen met tuin, erf, achtergelegen schuren en verdere bebouwing. Aan de voorzijde is vrij uitzicht over het water van De Amstel en de tegenover gelegen landerijen van de Ronde Hoep.

De woningen bevinden zich op een ruim perceel van 865 mē in het landelijk gelegen dorp Nes aan de Amstel. Nes aan de Amstel valt onder de gemeente Amstelveen. In het dorp is een basisschool (De Zwaluw) en een busverbinding met zowel Uithoorn als Amstelveen. Rondom Nes aan de Amstel zijn de fraaie weilanden gelegen van de Bovenkerkerpolder. Markant is langs de Amstel de monumentale katholieke Sint-Urbanuskerk aanwezig. Aan de overzijde van de Amstel is de polder Ronde Hoep en het natuurgebied Botshol. Op korte afstand is de golfbaan Golf Amsteldijk en Amsterdam de A9, de A2 en N201 zijn snel te bereiken.

De woningen met toebehoren worden ook afzonderlijk te koop aangeboden maar de combinatie geeft veel mogelijkheden. Het is mogelijk met vrienden of familie naast elkaar langs de Amstel te wonen. Of na het verkrijgen van de benodigde vergunningen en toestemmingen zijn er mogelijkheden voor verbouw of nieuwbouw.

Amsteldijk Zuid 170 is gebouwd omstreeks 1850 en dient te worden opgeknapt en gemoderniseerd. De schuur aan de achterzijde van het pand is in zeer matige staat.

De globale indeling van dit huis is als volgt. Aan de zijkant van het huis is de entree. Op de begane grond zijn verder de woonkamer aan de voorzijde, de keuken, de slaapkamer en de badkamer met wastafel, douche en toilet. De verdieping is met een vaste trap bereikbaar en is ingedeeld in drie ruimtes. Aan de voorzijde een kamer met dakkapel en raam met zicht op de Amstel. Een overloop in het midden en aan de achterzijde een kamer met dakraam.

Amsteldijk Zuid 171 is gebouwd omstreeks 1903 en is in de loop der jaren gedeeltelijk gemoderniseerd. Er is onder meer een uitbreiding aan de zijkant van de woning gemaakt waardoor een speels ingedeelde en ruime woonkamer is ontstaan. In de ruime tuin bevinden zich achter de woning een grote stenen schuur en een carport. De schuur heeft een ruime zolderverdieping bereikbaar met een losse trap. Zowel de schuur als de carport zijn voorzien van een elektrische roldeur. Volgens het bestemmingsplan heeft de schuur een bedrijfsbestemming. Aan de achterzijde van de schuur is rond 1974 een houten bungalow gebouwd. Deze bungalow is uitgevoerd als woonruimte maar bewoning is daar volgens het bestemmingsplan niet toegestaan.

De globale indeling van het huis is als volgt. Aan de achterzijde van de woning zijn de entree en de hal. Verder zijn op de begane grond, de uitgebouwde woonkamer, de keuken met toegang naar de kelder, het toilet en de bijkeuken. De verdieping heeft drie slaapkamers en een badkamer met bad, douche, wastafel en toilet. Vanuit de achter slaapkamer is toegang tot het betegelde platte dak. De bergvliering is via een luik in de hal bereikbaar.

De hiervoor genoemde bungalow is ingedeeld in een hal met de entree, de woonkamer, een slaapkamer, drie kamers met dakramen, een keuken, een toilet en een badkamer.

De koopakte dient te worden opgemaakt door een notaris in Amstelveen of Amsterdam op basis van het modelcontract van de Ring Amsterdam.

In de koopakte zal o.a. een ouderdomsclausule, een asbestclausule en een niet-zelfbewoningsclausule worden opgenomen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-03-31
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Eengezinswoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
191 m²
Perceeloppervlakte
865 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
11

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Amstelveen

Amstelveen dankt haar bestaan aan de rivier de Amstel, die een cruciale rol speelde in de verbinding tussen Amsterdam en de rest van Nederland. De naam Amstelveen wordt sinds 1964 gebruikt voor het gedeelte van Nieuwer-Amstel, dat na de annexaties door Amsterdam overbleef. Amstelveen heeft veel te bieden. De gunstige ligging tussen Schiphol en Amsterdam, maakt dat wonen hier erg populair is. Inmiddels is Amstelveen uitgegroeid tot een bruisende stad met vele recreatiemogelijkheden en is het de tweede groenste stad van Nederland. Voor de groenliefhebbers is er Het Amsterdamse Bos. Dit uitgebreide gebied heeft plek voor bijna elke buitenactiviteit die je maar kunt bedenken, wandelen, fietsen, kanoën, klimmen. Natuur, cultuur, educatie, evenementen en winkelen komen hier op een prettige manier bij elkaar.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder