Vorige | Volgende

Amsteldijk Zuid 173 1189VM Amstelveen, Buitengebied-Zuid

Vraagprijs € 995.000 

Bouwjaar
2012
Woonoppervlakte
204 m²
Aantal kamers
6
Perceeloppervlakte
175 m²

Omschrijving

***English text below***
UNIEK WONEN AAN DE AMSTEL MET EEN PRIV… STEIGER VOOR DE DEUR
Romantisch landelijk maar ook centraal gelegen twee-onder-1 kap VILLA met schitterend uitzicht over de Amstel en de groene landerijen. Een absolute eye-catcher! Ook beschikt u over een ondergelegen ruime garage voor 2 auto's, 2 parkeerplaatsen aan de zijkant van het huis en een serre en dakterras op de 2e verdieping met een prachtig uitzicht over de omgeving. De woning is in 2012 gebouwd en is uitstekend geÔsoleerd. Het woonoppervlakte bedraagt 204 m2.

OMGEVING
Nes aan de Amstel is een mooi dorp aan de rivier De Amstel en valt onder de gemeente Amstelveen. Nes is omgeven door de weilanden van de Bovenkerkerpolder. Aan de overkant van het huis ligt de Ronde Hoep en het natuurgebied Botshol. De Ronde Hoep is een van de grootste open en onbebouwde gebieden in de Randstad.
Gezichtsbepalend is de Sint Urbanuskerk ontworpen door de beroemde architect Cuypers. Er rijdt een bus naar Amstelveen en Uithoorn.
Amstelveen en Uithoorn zijn met de auto binnen 10 minuten bereikbaar en Amsterdam in 20 minuten. Het is centraal gelegen met de A9, N201 en A2 op 10 minuten rijafstand. Nes aan de Amstel is een uitstekende plek om rust, ruimte en natuurschoon te ervaren en ligt toch dicht bij Amstelveen en Amsterdam. Het is een ideaal vertrekpunt voor een mooie fietstroute of een tocht met de sloep. Via het water zijn de Vinkeveense plassen, Amsterdam, Ouderkerk, de Waver, Uithoorn en Abcoude bereikbaar.

INDELING
Begane grond:
Entree met meterkast, garderobe, toilet met hangend closet en fonteintje, hard houten trap naar 1e verdieping.
Aan de voorzijde van de woning ligt de sfeervolle woonkamer met mooie grote raampartijen voor een schitterend uitzicht over de Amstel en natuurgebied de Ronde Hoep. De kalkzandsteen openhaard maakt een romantische beleving compleet.
Aan de achterzijde bevindt zich de moderne open keuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur (Siemens) zoals een inductie-kookplaat met rvs afzuigkap, Quooker, hete luchtoven met warmhoud lade, stoomoven, vaatwasser, grote Amerikaanse koelkast en een ruime voorraadkast.
De raampartij aan de achterzijde heeft twee maal openslaande deuren naar buiten. Het terras ligt op het westen en beschikt overeen groot elektrisch zonnescherm. Het terras heeft een oppervlakte van 56 m2 en er zijn elektra punten geplaatst. Zowel aan de voorzijde van het huis als op het terras zijn er wateraansluitingen.
Naast het terras ligt de trap naar de ondergelegen garage met de mogelijkheid van stalling van twee auto's. De garage is voorzien van een extra brede elektrische garagedeur. De garage is ook via een loopdeur in de zijgevel bereikbaar.
Aan de zijkant van de woning is ruimte om 2 auto's te parkeren op eigen terrein en is afgesloten met een hek aan de voorzijde, middels een afstandsbediening te openen. Er is een elektrisch oplaadpunt voor een auto aanwezig.

Eerste verdieping:
De overloop geeft toegang tot een viertal kamers, de badkamer en de wasmachine ruimte. Tevens bevindt zich hier de hard houten trap naar het dakterras.
De ruime Masterbedroom heeft een zeer fraai uitzicht over de Amstel en de Ronde Hoep.
Aan de achterzijde ligt de tweede ruime slaapkamer. In deze kamer kun je de achtergelegen Bovenkerkerpolder zien liggen. De twee kleinere kamers doen momenteel dienst als hobby- en kledingkamer. De luxe badkamer heeft een inloopdouche, groot ligbad, dubbele wastafel met meubel en een handdoekradiator.

Op de overloop bevindt zich een tweede toilet met fonteintje. De wasmachine ruimte is groot genoeg om een wasmachine en droger te plaatsen. In deze ruimte hangt ook de CV installatie en de warmte terug win unit. Deze installatie zorgt voor zeer lage stookkosten.

Op de tweede verdieping is een royale serre en dakterras gemaakt. De serre kan bijvoorbeeld gebruikt worden als kantoor, sport-, speel- of praktijkruimte met maximale privacy. Ook hier is het uitzicht magnifiek; de Amstel, het polderlandschap en de monumentale Urbanus kerk.

WAT U ZEKER WILT WETEN
- Grote privť steiger aan de Amstel met zwemtrap
- Vrij uitzicht
- Vloerverwarming door het gehele huis. Elke ruimte heeft een aparte thermostaat, welke individueel te bedienen zijn.
- Open haard
- Garage voor 2 auto's met elektrische deur
- Oprit voor 2 grote auto's op eigen terrein met elektrisch toegangshek en oplaadpunt voor elektrische-/hybride auto
- Energie zuinig gebouwd. Energielabel A
- Zeer ruime terras op BG en een dakterras met serre (incl vloerverwarming en airco)
- Aluminium kozijnen
- VvE voor gezamenlijke toegangsweg
- Woonoppervlak: 204 m2 excl. garage van ruim 34 m2
- Perceel oppervlak: 175 m2

ENERGIE (EPA)
Verkoper overhandigt bij verkoop het officiŽle energielabel A

ROERENDE ZAKEN
Zoals aangegeven op de lijst van roerende zaken.

KOOPAKTE EN BIJZONDERHEDEN
Oplevering vindt plaats in overleg.

Koper dient na het bereiken van de mondelinge overeenkomst binnen 2 werkdagen een notaris aan te wijzen gevestigd in Amsterdam of Amstelveen. Het koopcontract dat zal worden gehanteerd is het model Ring Amsterdam.
De keuze van de notaris is aan koper. Indien koper binnen deze 2 werkdagen geen notaris heeft aangewezen heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

*English text*
UNIQUE LIVING NEAR THE AMSTEL WITH A PRIVATE SCAFFOLDING IN FRONT OF THE DOOR
Romantic rural but also centrally located semi-detached VILLA with stunning views over the Amstel and the green lands. An absolute eye-catcher! You also have a spacious garage underneath for 2 cars, 2 parking spaces at the side of the house and a conservatory and roof terrace on the 2nd floor with a beautiful view of the area. The house was built in 2012 and is well insulated. The living area is 204 m2.

SURROUNDINGS
Nes aan de Amstel is a beautiful village on the river Amstel and is part of the municipality of Amstelveen. Nes is surrounded by the meadows of the Bovenkerkerpolder. The Ronde Hoep and the Botshol nature reserve are located on the other side of the house. De Ronde Hoep is one of the largest open and undeveloped areas in the Randstad.
The Sint Urbanuskerk designed by the famous architect Cuypers is a determining factor. There is a bus to Amstelveen and Uithoorn.
Amstelveen and Uithoorn can be reached by car within 10 minutes and Amsterdam in 20 minutes. It is centrally located with the A9, N201 and A2 a 10-minute drive away. Nes aan de Amstel is an excellent place to experience peace, space and natural beauty, yet it is close to Amstelveen and Amsterdam. It is an ideal starting point for a beautiful cycling route or a trip with the sloop. The Vinkeveense plassen, Amsterdam, Ouderkerk, the Waver, Uithoorn and Abcoude are accessible by water.

LAYOUT
Ground floor:
Entrance with meter cupboard, wardrobe, toilet with hanging closet and washbasin, hard wooden staircase to the 1st floor.
At the front of the house is the attractive living room with beautiful large windows for a magnificent view over the Amstel and the Ronde Hoep nature reserve. The sand-lime brick fireplace completes a romantic experience.
At the rear is the modern open kitchen, equipped with various built-in appliances (Siemens) such as an induction hob with stainless steel extractor hood, Quooker, convection oven with warming drawer, steam oven, dishwasher, large American fridge and a spacious pantry.
The windows at the rear have double doors to the outside. The terrace faces west and has a large electric awning. The terrace has an area of ??56 m2 and electricity points have been installed. There are water connections both at the front of the house and on the terrace.
Next to the terrace is the staircase to the garage below with the possibility of parking two cars. The garage has an extra wide electric garage door. The garage is also accessible via a wicket door in the side wall.
On the side of the house is space to park 2 cars on site and is closed with a gate at the front, which can be opened by remote control. There is an electric charging point for a car.

First floor:
The landing gives access to four rooms, the bathroom and the washing ma
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
20-02-2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Villa
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2012

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
204 m²
Perceeloppervlakte
175 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Amstelveen

Amstelveen dankt haar bestaan aan de rivier de Amstel, die een cruciale rol speelde in de verbinding tussen Amsterdam en de rest van Nederland. De naam Amstelveen wordt sinds 1964 gebruikt voor het gedeelte van Nieuwer-Amstel, dat na de annexaties door Amsterdam overbleef. Amstelveen heeft veel te bieden. De gunstige ligging tussen Schiphol en Amsterdam, maakt dat wonen hier erg populair is. Inmiddels is Amstelveen uitgegroeid tot een bruisende stad met vele recreatiemogelijkheden en is het de tweede groenste stad van Nederland. Voor de groenliefhebbers is er Het Amsterdamse Bos. Dit uitgebreide gebied heeft plek voor bijna elke buitenactiviteit die je maar kunt bedenken, wandelen, fietsen, kanoën, klimmen. Natuur, cultuur, educatie, evenementen en winkelen komen hier op een prettige manier bij elkaar.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder