Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Amsteldijk Zuid 205 1188VP Amstelveen, Buitengebied-Zuid

Vraagprijs € 995.000 

Bouwjaar
1980
Woonoppervlakte
186 m²
Aantal kamers
8
Perceeloppervlakte
2.430 m²

Omschrijving

Prachtig familiehuis van circa 186 m2 woonoppervlakte en met veel bouwmogelijkheden gelegen aan het begin van de Amsteldijk Zuid. De woning is leuk gesitueerd in de bocht op een zeer groot perceel van maar liefst 2430 m2 en heeft aan de voorzijde prachtig uitzicht over de Amstel. Hier bevindt zich ook de aanlegsteiger voor de boot en de oprijlaan is groot genoeg voor het parkeren van meerdere auto’s.

Een heerlijke vrijstaande villa met vrij uitzicht over de Amstel aan de voorzijde en aan de zijkant van het huis heerlijk wegdromen in de zeer royale tuin met diverse mogelijkheden voor ontspanning en vertier. Zo beschikt de tuin namelijk over een trampoline, een Finse Hut, een jacuzzi en diverse klimtoestellen voor de kinderen. Het totale perceel is met 2430 m2 groter dan de andere percelen in de omgeving, wat ook direct bouw mogelijkheden biedt. Zo is het onder andere mogelijk om het huidige huis te vervangen door er een royaal nieuw huis op te laten bouwen met een mogelijke woonoppervlakte van maar liefst 465 m2 met daarnaast nog een extra bijgebouw van 75 m2. Eventueel kan ook nog worden gedacht aan het realiseren van een zwembad, of een carport.

Het woonhuis is verdeeld over een bel-etage, souterrain en een eerste verdieping en kent de volgende indeling:

Bel-etage:
Entree, royale hal met toilet. Toegang tot de ruime woonkamer gesitueerd aan de rechterzijde van het huis. Hier zijn volop ramen waardoor u aan alle kanten van de woning mooi uitzicht heeft. Aan de achterzijde bevindt zich de eetkamer, die nu nog uitzicht heeft op de aanwezige kassen, echter zullen deze waarschijnlijk i.v.m. pensionering van de kweker worden verwijdert, waardoor er een heel mooi vrij uitzicht ontstaat. De zitkamer bevindt zich aan de voorzijde, deze heeft uitzicht op het vaarwater van de Amsteldijk en recht voor de woning bevindt zich de vergunde aanlegsteiger voor de boot. De dichte keuken is gelegen aan de achterzijde en geeft toegang tot het dakterras. Aan de linkerzijde van de woning bevindt zich de eerste slaapkamer, die toegang geeft tot de badkamer met ligbad en wastafel.

Eerste verdieping:
Overloop, royale slaapkamer aan de rechterzijde met twee inbouwkasten. Grote slaapkamer met inbouwkast aan de linkerzijde die ook nog makkelijk in twee slaapkamers op te delen valt. In het midden bevindt zich een inbouwkast en een separate kast met de cv ketel opstelling. Boven de trap is er nog toegang tot de vide.

Souterrain:
Overloop, grote berging aan de voorzijde, inbouwkast, grote slaapkamer aan de achterzijde, wasruimte centraal in het midden gelegen met wastafel en een separaat toilet. Garage, royale slaapkamer aan de voorzijde.

Tuin:
De zeer royaal bemeten tuin bestaat voornamelijk uit aan weerzijde van de woning een tuin en voortuin met een oprit die doorloopt naar de achterzijde waar meerdere auto’s kunnen parkeren. Tevens is hier de toegang naar de garage. Doordat de woning in de bocht is gelegen is er een zeer groot perceeloppervlakte die uitloopt in de breedte. Het totale perceeloppervlak beslaat maar liefst 2430 m2 waardoor er vrijwel altijd zon in de tuin te vinden is. De huidige eigenaren hebben meerdere comfortabele plekken in de tuin gecreëerd zoals een jacuzzi, een speeltoestel voor kinderen, een Finse Hut en een loungeplek.
Met de mogelijkheden die dit object biedt kan er zelfs nog worden gedacht aan het realiseren van een zwembad met een bijgebouw, of er kan een los guesthouse worden gerealiseerd.

Locatie
De villa is gelegen ten zuiden van Amstelveen tussen Uithoorn en de RondeHoep in een prachtige landelijke omgeving, maar wel met de steden Amsterdam en Utrecht binnen handbereik. Zeer goed bereikbaar middels de N201 en de Amsteldijk Zuid.

Bijzonderheden:
- Zeer royaal familiehuis met 5 slaap(werk)kamers, een badkamer en een zeer ruime tuin.
- Totaal woonoppervlakte van circa 186 m2.
- Een zeer ruim perceeloppervlakte van maar liefst 2430 m2.
- Mogelijkheid om een geheel nieuw woonhuis te creëren waarbij gedacht kan worden aan een woonoppervlakte van circa 465 m2 met nog een extra mogelijkheid voor een bijgebouw van circa 75 m2 (Dit uiteraard onder voorbehoud van de juiste toestemmingen van de gemeente)
- Mogelijkheid tot het realiseren van een privé zwembad in de tuin. Het te realiseren bijgebouw kan een poolhouse betreffen, maar er kan ook worden gedacht aan een guesthouse.
- Door de unieke ligging in de bocht is er prachtig uitzicht aan de voorzijde over het vaarwater van de Amstel.
- Aan de achterzijde zullen de kassen i.v.m. pensionering kweker waarschijnlijk binnen enkele jaren worden verwijderd.
- Voor de deur is er een vergunde aanlegsteiger voor uw eigen boot.
- Er bevindt zich asbest in de woning, desgewenst kan de verkoper asbestvrij opleveren.
- Unieke kans voor het realiseren van uw eigen droomvilla met zwembad!
- De woning beschikt thans over zonnepanelen, deze kunnen worden overgenomen.

Oplevering:
De oplevering zal plaatsvinden in overleg.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
19-12-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Eengezinswoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
186 m²
Perceeloppervlakte
2.430 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
8
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Amstelveen

Amstelveen dankt haar bestaan aan de rivier de Amstel, die een cruciale rol speelde in de verbinding tussen Amsterdam en de rest van Nederland. De naam Amstelveen wordt sinds 1964 gebruikt voor het gedeelte van Nieuwer-Amstel, dat na de annexaties door Amsterdam overbleef. Amstelveen heeft veel te bieden. De gunstige ligging tussen Schiphol en Amsterdam, maakt dat wonen hier erg populair is. Inmiddels is Amstelveen uitgegroeid tot een bruisende stad met vele recreatiemogelijkheden en is het de tweede groenste stad van Nederland. Voor de groenliefhebbers is er Het Amsterdamse Bos. Dit uitgebreide gebied heeft plek voor bijna elke buitenactiviteit die je maar kunt bedenken, wandelen, fietsen, kanoën, klimmen. Natuur, cultuur, educatie, evenementen en winkelen komen hier op een prettige manier bij elkaar.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder