Vorige | Volgende

Amsteldijk Zuid 59 1184VD Amstelveen, Buitengebied-Zuid

Vraagprijs € 925.000 

Bouwjaar
1937
Woonoppervlakte
132 m²
Aantal kamers
6
Perceeloppervlakte
372 m²

Omschrijving

Wonen aan de Amstel, heerlijke hoekwoning van bruto ca. 145 m2 met veel tuin en groen.

Op een bijzondere plek aan de Amstel ligt deze hoekwoning van ca. 132 m2 + 13 m2 zolder en met parkeergelegenheid op eigen terrein. Verder een vrij uitzicht en weids uitzicht op de Amstel. Een uniek woning voor een gezin, de ruime tuin rondom geeft ruim voldoende uitbreidingsmogelijkheden.

De woning is gelegen aan de dijk en heeft een ruime voortuin, zij- en een achtertuin. Deze hoekwoning is gelegen in een blok van 4 aan elkaar geschakelde woningen. De woningen zijn gebouwd als onderdeel van de kruitfabriek en gelegen naast Restaurant Lute maar toch veel privacy en volop groen zowel aan de voorzijde als de achterzijde. Het is zelfs mogelijk om de woning nog uit te breiden. Ook is de woning ideaal voor een praktijk aan huis.

INDELING;
Entree op beletage niveau, hal, woonkamer met openslaande deuren naar balkon aan de achterzijde, open keuken, vaste trap naar het souterrain.
In het souterrain is een ruime luxe badkamer met ligbad, douche en wastafel, een grote werkruimte/slaapkamer met deur naar de tuin (mogelijkheid 2 kamers)
Eerste verdieping, twee slaapkamers, tweede badkamer met inloopdouche (Boffi), via een vaste trap bereik je de tweede "zolder" verdieping waar een slaapkamer is voorzien van 2 veluxramen.

De woning verkeert in goede staat van onderhoud. Op de begane grond kan de woning worden uitgebouwd met 2,5 meter.

BIJZONDERHEDEN:
- eigen grond
- voortuin aan de Amstel
- zijtuin met parkeermogelijkheid
- achtertuin op het Westen
- mogelijkheid ligplaats boot in de Amstel
- oppervlakte ca.132 m2, voor de zolder 13 m2 niet meegerekend, totaal ca. 145 m2
- rijksmonument
- woning kan uitgebouwd worden op de begane grond.

- bij verkoop waarbij enkel particuliere partijen betrokken zijn geldt dat er pas sprake is van een overeenkomst als de koopakte bij de notaris getekend is
- De verkoop geschiedt onder voorbehoud gunning verkoper
Vanzelfsprekend leiden wij je graag rond voor een bezichtiging. Maar, we hebben in deze tijd wel enkele corona voorzorgsmaatregelen. Wij vertellen het je graag bij het inplannen van de bezichtiging. Ben je ge´nteresseerd maar wil je (nog) geen fysieke bezichtiging laat het ons weten, dan kunnen wij je de woning laten zien via videobellen en kun je aan onze collega alle vragen stellen die je hebt terwijl hij/zij in de woning met je rondloopt.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor jou van belang is, raden wij jou aan de maten zelf te (laten) meten.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-09-10
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Herenhuis
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1937

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
132 m²
Perceeloppervlakte
372 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Amstelveen

Amstelveen dankt haar bestaan aan de rivier de Amstel, die een cruciale rol speelde in de verbinding tussen Amsterdam en de rest van Nederland. De naam Amstelveen wordt sinds 1964 gebruikt voor het gedeelte van Nieuwer-Amstel, dat na de annexaties door Amsterdam overbleef. Amstelveen heeft veel te bieden. De gunstige ligging tussen Schiphol en Amsterdam, maakt dat wonen hier erg populair is. Inmiddels is Amstelveen uitgegroeid tot een bruisende stad met vele recreatiemogelijkheden en is het de tweede groenste stad van Nederland. Voor de groenliefhebbers is er Het Amsterdamse Bos. Dit uitgebreide gebied heeft plek voor bijna elke buitenactiviteit die je maar kunt bedenken, wandelen, fietsen, kanoën, klimmen. Natuur, cultuur, educatie, evenementen en winkelen komen hier op een prettige manier bij elkaar.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder