Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Amsteldijk Zuid 78 C- * 1184VE Amstelveen, Buitengebied-Zuid

Bouwjaar
1971-1980
Woonoppervlakte
300 m²
Aantal kamers
5
Perceeloppervlakte
11.840 m²

Omschrijving

Te koop aangeboden:
Een uniek perceel van 11.840 m2 grond aan de Amstel met meerdere mogelijkheden.

1. Een bestaande Villa ter renovatie of vervanging, met ruim 1000 m2 bedrijfsbestemming.
2. Tevens is er de mogelijkheid om in de toekomst de bedrijfsbestemming op te heffen in ruil voor een bouwvlak voor een tweede villa binnen het bouwlint.

Beschrijving / omschrijving:
Schitterend gelegen perceel grond waarop thans een ruime villa is die onderhoud technisch aandacht behoeft. Of de mogelijkheid op deze locatie een ruime nieuwbouw villa te realiseren met een woonoppervlak van ruim 500 m2.

Op het terrein zijn ook een aantal bedrijfsloodsen aanwezig . Er zijn verregaande gesprekken geweest met de gemeente over een ruil, waarbij ruimte voor ruimte bespreekbaar is. Dit zou inhouden dat naast de geweldig ruime vrijstaande villa, er nog een bouwperceel gerealiseerd kan worden binnen het bouwlint langs de Amstel. Hierbij zou dan wel de bedrijfsruimte, welke is gelegen aan de achterzijde van het perceel moeten worden opgeheven.

Ligging
Dit stuk van de Amsteldijk is aldus landelijk en toch zeer centraal gelegen met een prachtig zicht over de Amstel en de polder. Het gebied wordt omgeven door de weilanden van de Bovenkerkerpolder, en De Ronde Hoep.

Aan de voorzijde van het perceel ligt de Amstel en aldaar mag ook een aanlegsteiger worden gerealiseerd. Aan de achterzijde is er prachtig uitzicht over het polderlandschap en de golfbaan van Amstelveen.

De woning is uitstekend bereikbaar, ligt nabij het stadshart van Amstelveen en Ouderkerk aan de Amstel, Ziekenhuis Amstelveen, verschillende sportvelden (voetbal en hockey), en beide “International schools” van Amsterdam en Amstelveen. Op zeer gunstige afstand gelegen van de A9, waardoor Schiphol in circa 15 minuten afstand en overige belangrijke snelwegen als de A1, A2, A4, en A10 via de A9 snel bereikbaar zijn.

Aan de Amstel bevinden zich voorts op enkele minuten afstand een aantal goeie restaurants waaronder Ron Blauw, Lute, Loetje en Brasserie Paardenburg, met in de zomer aan het water gezellig en zonnige terrassen. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u kiezen tussen de dorpskern van Ouderkerk en het winkelcentrum Groenhof.

Bijzonderheden:
- Eigen grond
- Oplevering in overleg
- De breedte van het perceel bedraagt ca 50 m en loopt uit tot 55 m
- Het bestaande bouwvlak bedraagt ca 17 x 16 m2
- Wellicht te realiseren bouwvlak kan 12 x 20 m2 bedragen
- Het geheel wordt verkocht as is where is
- De nokhoogte van het gebouw bedraagt 12 m
- De goothoogte bedraagt 6 m
- Het bestemmingsplan Amstelveen "Landelijk gebied" is van toepassing alsmede regels van het bestemmingsplan Herziening Landelijk Gebied - Amsteldijk Zuid 78B vastgesteld op 28 maart 2018, alsmede het paraplubestemmingsplan wonen vastgesteld 26 maart 2019.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
18-02-2020
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1971-1980

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
300 m²
Perceeloppervlakte
11.840 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Amstelveen

Amstelveen dankt haar bestaan aan de rivier de Amstel, die een cruciale rol speelde in de verbinding tussen Amsterdam en de rest van Nederland. De naam Amstelveen wordt sinds 1964 gebruikt voor het gedeelte van Nieuwer-Amstel, dat na de annexaties door Amsterdam overbleef. Amstelveen heeft veel te bieden. De gunstige ligging tussen Schiphol en Amsterdam, maakt dat wonen hier erg populair is. Inmiddels is Amstelveen uitgegroeid tot een bruisende stad met vele recreatiemogelijkheden en is het de tweede groenste stad van Nederland. Voor de groenliefhebbers is er Het Amsterdamse Bos. Dit uitgebreide gebied heeft plek voor bijna elke buitenactiviteit die je maar kunt bedenken, wandelen, fietsen, kanoën, klimmen. Natuur, cultuur, educatie, evenementen en winkelen komen hier op een prettige manier bij elkaar.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder