Vorige | Volgende

Amsteldijk Zuid 78 C 1184VE Amstelveen, Buitengebied-Zuid

Vraagprijs € 1.750.000 

Bouwjaar
1960-1970
Woonoppervlakte
256 m²
Aantal kamers
7
Perceeloppervlakte
3.375 m²

Omschrijving

Bent u op zoek naar een perceel met een vrijstaande villa om te verbouwen of om op de huidige locatie nieuwbouw woning ontwikkelen, dan is dit uw kans!

Een schitterend gelegen perceel grond van circa 2500 m2 waarop thans een ruime villa aanwezig is die onderhoud technisch aandacht behoeft. Tevens de mogelijkheid op deze locatie een ruime nieuwbouw villa te realiseren met een woonoppervlak van ruim 500 m2. Voor de woning staan een aantal statige oude eikenbomen.

Hier vind je rust en ruimte, op luttele minuten afstand van de combinatie van het internationale bedrijfsleven en cultureel aanbod op topniveau, en toch de mogelijkheid om thuis te genieten van de rust en de stilte van een groen agrarisch gebied.

Dit stuk van de Amsteldijk is aldus landelijk en toch zeer centraal gelegen met een prachtig zicht over de Amstel en de polder. Het gebied wordt omgeven door de weilanden van de Bovenkerkerpolder, en De Ronde Hoep.

Aan de voorzijde van het perceel ligt de Amstel en aldaar mag ook een aanlegsteiger worden gerealiseerd. Aan de achterzijde is er prachtig uitzicht over het polderlandschap.

Ligging:
De woning is uitstekend bereikbaar, ligt nabij het stadshart van Amstelveen en Ouderkerk aan de Amstel, Ziekenhuis Amstelveen, verschillende sportvelden (voetbal en hockey), de golfbaan, en beide “International schools” van Amsterdam en Amstelveen. Op zeer gunstige afstand gelegen van de A9, waardoor Schiphol in circa 15 minuten afstand en overige belangrijke snelwegen als de A1, A2, A4, en A10 via de A9 snel bereikbaar zijn.

Aan de Amstel bevinden zich voorts op enkele minuten afstand een aantal goeie restaurants waaronder Ron Blauw, Lute, Loetje en Brasserie Paardenburg, met in de zomer aan het water gezellig en zonnige terrassen. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u kiezen tussen de dorpskern van Ouderkerk en het winkelcentrum Groenhof.

Bijzonderheden:
- Eigen grond
- Oplevering in overleg
- Perceel oppervlakte circa 2.500 m2 (25 m breed, 100 m diep)
- Het bestaande bouwvlak bedraagt ca 17 x 16 m2 (272m2)
- Het geheel wordt verkocht ‘as is where is’
- De nokhoogte van het gebouw bedraagt 12 m
- De goothoogte bedraagt 6 m
- Het bestemmingsplan Amstelveen "Landelijk gebied" is van toepassing alsmede regels van het bestemmingsplan Herziening Landelijk Gebied - Amsteldijk Zuid 78B vastgesteld op 28 maart 2018, alsmede het paraplubestemmingsplan wonen vastgesteld 26 maart 2019.

Wat ook mogelijk is:
Het naastgelegen en achtergelegen perceel wordt ook te koop aangeboden. Het is mogelijk om het gehele grondstuk in 1 keer te kopen. Dit is werkelijk waar uniek. Dan kunt u maar liefst 11840 m2 EIGEN grond aan de Amstel in eigendom verkrijgen. De vraagprijs voor het gehele perceel is op aanvraag beschikbaar.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
14-02-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960-1970

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
256 m²
Perceeloppervlakte
3.375 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
7
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Amstelveen

Amstelveen dankt haar bestaan aan de rivier de Amstel, die een cruciale rol speelde in de verbinding tussen Amsterdam en de rest van Nederland. De naam Amstelveen wordt sinds 1964 gebruikt voor het gedeelte van Nieuwer-Amstel, dat na de annexaties door Amsterdam overbleef. Amstelveen heeft veel te bieden. De gunstige ligging tussen Schiphol en Amsterdam, maakt dat wonen hier erg populair is. Inmiddels is Amstelveen uitgegroeid tot een bruisende stad met vele recreatiemogelijkheden en is het de tweede groenste stad van Nederland. Voor de groenliefhebbers is er Het Amsterdamse Bos. Dit uitgebreide gebied heeft plek voor bijna elke buitenactiviteit die je maar kunt bedenken, wandelen, fietsen, kanoën, klimmen. Natuur, cultuur, educatie, evenementen en winkelen komen hier op een prettige manier bij elkaar.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder