Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Amstelkade 123 1 1078AS Amsterdam, IJselbuurt Oost

Bouwjaar
1906-1930
Woonoppervlakte
99 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Royaal wonen met uitzicht op het water tegenover het Okura hotel!

Uw wens gaat in vervulling met dit fantastisch gelegen, licht en goed ingedeeld appartement met een schitterend uitzicht over het Amstelkanaal en tuinen van het Okura hotel. Aangeboden wordt een charmant en goed onderhouden 4-kamerappartement met een totaal woonoppervlak van maar liefst 99 m˛; inclusief een zonnig balkon gelegen op het zuiden. De woning maakt onderdeel uit van het Berlage Plan, dat zich kenmerkt door de typische stijl van de Amsterdamse School.

Omgeving en bereikbaarheid:
Dit sfeervolle appartement ligt op het randje van de Rivierenbuurt en de Pijp. Deze plek combineert de rust van de Rivierenbuurt met de levendige sfeer van de Pijp met al haar restaurantjes, cafeetjes en winkels. Daarnaast zijn de Albert Cuypmarkt, de Maasstraat en Scheldestraat op loopafstand bereikbaar.

Het appartement is gunstig gelegen t.o.v. het openbaar vervoer: treinstation RAI, Amstel en Zuid WTC, zijn binnen ca. 10 minuten op de fiets te bereiken. De diverse tram- en buslijnen zijn op ca. 2 minuten loopafstand bereikbaar. Tevens is de woning uitstekend gelegen ten opzichte van uitvalswegen, A-10, A-2, A-1 en A-4 en er is altijd voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Indeling:
Entree op de eerste verdieping. Gemeenschappelijke buitentrap, direct entree via de buitentrap met tochtportaal en een ruime hal waarop alle kamers op uitkomen zoals:
- de eerste slaapkamer met toegang naar de luxueuze, volledig in 2016 gerenoveerde, badkamer(voorzien van ligbad) en separaat toilet;
- ruime tweede slaapkamer aan de achterkant met openslaande deuren naar het op het zuiden gelegen balkon;
- moderne open keuken voorzien van een 5-pits gasfornuis, vaatwasser, combi oven, inbouw ijskast met vriezer;
- schitterende kamer ensuite met originele kasten, glas-in-lood deuren en in de zitkamer met openhaard.

Bijzonderheden:
Gesplitst in 2004.
Appartementsrecht, 99m˛ (NEN-2580 meetrapport aanwezig)
Gemeentelijke erfpacht: € 681 per jaar, AB-2000, tijdvak tot 31-12-2048
Actieve VvE, bestaande uit 4 leden
Servicekosten bedragen € 125,- per maand
Het buitenschilderwerk is in 2019 uitgevoerd
Mogelijkheid om sloep voor de deur te leggen
Balkon over de gehele breedte van het appartement en gelegen op het zuiden
Oplevering in overleg

Spacious living with views of the water opposite the Okura Hotel!

Your dreams will come true with this splendidly located, bright and beautifully laid-out apartment with amazing views of the Amstel canal and the gardens of the Okura Hotel. We offer a charming and well-maintained 4-room apartment with a total surface area of no less than 99 m˛, including a sunny south-facing balcony. The building is part of the Berlage Plan, characterised by the typical Amsterdam School architectural style.

Surrounding area and accessibility:
This comfortable apartment is on the edge of the Rivierenbuurt and the Pijp neighbourhoods. This location combines the tranquillity of the Rivierenbuurt with the lively atmosphere of the Pijp with all its restaurants, cafés and shops. The Albert Cuyp market, the Maasstraat and the Scheldestraat are all within walking distance.

The apartment is favourably situated when it comes to public transport: train stations RAI, Amstel, and Zuid WTC are just 10 minutes cycling. There are several tram and bus lines within a few minutes’ walk. The apartment is also easily accessible from the arterial roads and motorways A10, A2, A1, and A4, and there is always sufficient parking space.

Layout:
Entrance on the first floor. Communal stairs leading up to the entrance. Entrance door leading straight into a portico and a spacious hall giving access to all the rooms:
- the first bedroom with access to the luxury, fully renovated (2016) bathroom (with a bath) and separate toilet;
- large second bedroom at the back of the apartment with French doors leading to the south-facing balcony;
- modern open-plan kitchen with a 5-burner stove, dishwasher, combi-oven, built-in fridge/freezer;
- splendid double living area divided by sliding doors, original cupboards, stained-glass doors and a fireplace in one of the sitting rooms.

Features:
• Divided into apartment rights in 2004.
• Apartment right, 99 m˛ (NEN -2580 measuring report available)
• Municipal leasehold: ground lease €681 per year, subject to AB-2000, duration up to 31-12-2048
• Active Association of Owners consisting of 4 members
• Service charges are €125 per month
• Outdoor paintwork done in 2019
• The option to moor a dinghy or small boat in front of the house
• South-facing balcony across the full width of the apartment
• Transfer date in consultation
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
25-02-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
99 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: IJselbuurt

De IJsselbuurt is een rustige woonwijk in Amsterdam Zuid. De buurt heeft voornamelijk jaren 30′ woningen. De buurt is aan de Amstel gelegen, net iets onder de Pijp. De buurt heeft allerlei leuke hotspots zoals horeca en restaurants. De buurt ligt op loopafstand van de Amstel, het Sarphatipark en de Albert Cuypmarkt. Tevens heeft de Ijsselbuurt station Amstel van waar verschillende openbaar vervoersmiddelen beschikbaar zijn.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder