Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Amstelkade 124 1427AS Amstelhoek, Amstelhoek en Amstelkade

Bouwjaar
1904
Woonoppervlakte
165 m²
Aantal kamers
7
Perceeloppervlakte
1.040 m²

Omschrijving

Deze vrijstaande woning staat op een prachtig plekje aan de rivier de Amstel. De zonligging is geweldig, 's ochtends is de zonsopgang zichtbaar vanuit de serre. Vanuit de woonkamer geniet je van de zonsondergang boven de Amstel. Een heerlijke plek om op te staan, de dag af te sluiten met een drankje op de steiger aan de Amstel en om thuis te werken. De woning is bouwkundig gedateerd en zal zeer grondig verbeterd (onder andere de fundering) of gesloopt moeten worden. Dit is dus uw kans om een droomhuis te bouwen op een toplocatie.

TUIN
De kavel is groot, via beide zijdes kunt u de achterzijde van de woning bereiken. Er is ruimte voor meerdere auto’s op eigen terrein. Aan de voorzijde heeft u vrij uitzicht op de rivier de Amstel. Aan achterzijde kijkt u uit op de weilanden en de schapen die daar grazen. De helft van de ruime schuur aan de linkerzijde hoort bij de woning. De ruimte is zeer geschikt voor een hobby als het verzamelen van of knutselen aan auto's.

LIGGING
De woning is gelegen aan de Amstelkade. Aan de overzijde van de Amstel op vijf minuten rijden ligt Uithoorn met het oude dorpscentrum. De kade heeft een vriendelijke uitstraling en ligt tussen het polderlandschap en de rivier. Op fietsafstand ligt winkelcentrum Amstelplein en het dorpscentrum met vele restaurants, winkels en andere voorzieningen. Met de auto of de (elektrische) fiets bent u zo in het gezellige dorpscentrum van Mijdrecht.

Direct buiten Amstelhoek is ook veel te doen: fietsen, wandelen, varen of genieten met een drankje op een leuk terras aan de Amstel, de Vinkeveense Plassen of de Kromme Mijdrecht in Het Groene Hart. Het openbaar vervoer in Uithoorn biedt een uitstekende verbinding met Utrecht, Hoofddorp, Haarlem, Amstelveen en Amsterdam.

BIJZONDERHEDEN
Deze woning zal verkocht worden met een “as is, where is” clausule. Het model van deze clausule vindt u onder aan deze tekst. Wij adviseren u om u door een deskundige, zoals een aankoopmakelaar, te laten informeren over de betekenis van deze clausule.

MEETINSTRUCTIE
De woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, welke is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen en beperkingen bij het uitvoeren van een meting.

VEILIG BEZICHTIGEN VOLGENS DE RICHTLIJNEN VAN DE RIVM
• Bezichtig de woning eerst digitaal met onze foto’s, 360 graden foto’s, video, 2D- en 3D-plattegronden
• Wij schudden geen handen
• Wij houden minimaal 1,5 meter afstand
• Wij dragen een mondkapje en vragen u om dat ook te doen
• Wij desinfecteren deurklinken & leuningen
• Annuleer de bezichtiging tijdig bij luchtwegklachten, verkoudheid, kortademigheid of koorts

HOE MAAK IK EEN AFSPRAAK?
Enthousiast over deze unieke plek? U kunt zich met een mail aanmelden voor een bezichtiging. U ontvangt via uw mailbox een uitnodiging en toegang tot het digitale dossier in Move.

CLAUSULE 'AS IS, WHERE IS'
Het is koper bekend dat de onroerende zaak ongeveer 116 jaar oud is en dat de onroerende zaak grondig gerenoveerd of gesloopt moet worden. In verband hiermee wil verkoper geen enkele aansprakelijk aanvaarden met betrekking tot zichtbare en onzichtbare/verborgen gebreken. Hieronder vallen onder meer zichtbare en onzichtbare/verborgen gebreken die het gevolg zijn van het niet bouwen conform de bouwvoorschriften/ bouwvergunningen/ bestemmingsplanbepalingen e.d.

In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen om bovenstaande model-tekst van artikel 6.3 door te halen. Dit betekent dat als de onroerende zaak bij de eigendomsoverdracht niet de (feitelijke) eigenschappen bezit die nodig zijn voor een normaal gebruik als woonhuis, dit voor rekening en risico van koper komt. Met andere woorden: koper koopt de onroerende zaak ‘as is, where is’. Bij het vaststellen van de koopsom is hier rekening mee gehouden.

Koper is in de gelegenheid gesteld om de onroerende zaak bouwkundig te (laten) onderzoeken. Koper heeft hier wel/geen gebruik van gemaakt. Verkoper staat ervoor in dat hij aan koper alle inlichtingen/feiten heeft verschaft die verkoper in het kader van de mededelingsplicht aan koper behoort over te brengen, met dien verstande dat inlichtingen/ feiten die aan koper bekend of kenbaar zijn op het moment van het tot stand komen van de koopovereenkomst niet door verkoper behoeven te worden verstrekt.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
16-11-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Eengezinswoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1904

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
165 m²
Perceeloppervlakte
1.040 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
7
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder