Vorige | Volgende

Amstelkade 182 - II 1078BB Amsterdam

Vraagprijs € 895.000 

Bouwjaar
1929
Woonoppervlakte
98 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

LICHT EN RUIM OPGEZET DRIEKAMERAPPARTEMENT VAN 98 M2 (BVO 107 M2) MET VRIJ UITZICHT OVER HET WATER VAN DE BOERENWETERING. DIT APPARTEMENT BESCHIKT OVER EEN ZEER BREDE LIVING MET MODERNE KEUKEN, TWEE GOEDE SLAAPKAMERS EN EEN WONINGBREED BALKON. DE WONING IS FANTASTISCH GELEGEN IN DE RIVIERENBUURT OP DE GRENS VAN DE PIJP EN DE APOLLOBUURT.

Dit perfect ingedeelde appartement ligt op de tweede verdieping van een goed onderhouden pand uit 1929. Een eye-catcher is toch wel de brede living met twee grote raampartijen, goede lichtinval en vrij uitzicht op het water.

De combinatie van de goede indeling en de fantastische ligging maken dit een bijzonder courant appartement.

De VvE “Amstelkade 182/183” beslaat 8 leden en de administratie wordt in eigen beheer gevoerd. De servicekosten bedragen € 59,66 per maand en er wordt jaarlijks vergaderd. In 2022 zullen de kozijnen aan de buitenzijde worden geschilderd.

INDELING
Via de hardstenen buitentrap komt men bij de entree van het bovenhuis. Dit trappenhuis wordt gedeeld met slechts een andere eigenaar. U betreedt de woning op de tweede verdieping in een ruime hal vanwaar iedere ruimte te bereiken is.

De brede living is aan de voorzijde van het pand gelegen en heeft met de twee immense raampartijen bijzonder goede lichtinval. Tevens heeft u hier magnifiek vrij uitzicht over het water van de Boerenwetering. De moderne open keuken is ruim opgesteld en beschikt over een kookeiland met zowel goede kastruimte als een extra zitplek. De keuken is uitgevoerd met donkere houten kasten en lades in combinatie met een RVS aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur.

De twee ruime slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde, beide voorzien van een plafondhoge inbouwkledingkast en toegang tot het aangrenzende balkon, gelegen op het zuidoosten.

De sanitaire ruimtes zijn vanuit de hal te bereiken. De badkamer is ruim van formaat en is uitgevoerd in een neutrale kleurstelling. De badkamer is voorzien van een inloopdouche met stort- en handdouche, een wastafelmeubel en een plafondhoge inbouwkast voorzien van de wasmachineaansluiting. Het separate toilet ligt tegenover de badkamer.

De hal en living zijn voorzien van een fraaie houten vloer, de slaapkamers beschikken over vloerbedekking. De woning is geheel voorzien van houten kozijnen met dubbel glas en grotendeels van moderne inbouwverlichting.

LIGGING & BEREIKBAARHEID
De woning is gelegen aan de Amstelkade en heeft magnifiek vrij uitzicht over De Boerenwetering. Het pand ligt in de Rivierenbuurt en grenst direct aan zowel het hoogstaande stadsdeel Zuid als het bruisende stadsdeel De Pijp. Dit gedeelte van de Rivierenbuurt /Zuid kenmerkt zich door een ruime groene opzet in combinatie met de Amsterdamse school architectuur. Op loopafstand zijn meerdere gezellige restaurants en cafés te vinden zoals Serre (in Okura Hotel), Feduzzi (Italiaanse traiteur) en Vis aan de Schelde. Voor de dagelijkse boodschappen zijn er diverse buurtwinkels en supermarkten te vinden (o.a. Albert Heyn en Aldi). Nabij gelegen zijn bekende winkelstraten de Beethovenstraat, Maasstraat en de Scheldestraat. De woning is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. O.a. tramlijn 12 en bus 65 en 246 stoppen dichtbij de woning. Via de S108 en S109 is er een snelle verbinding naar de A10. De mogelijkheid is aanwezig voor het aanleggen van een bootje voor de deur.

PARKEREN
Op de openbare weg geldt betaald parkeren (van 09.00 tot 24.00 uur) m.u.v. zondag en parkeren middels een vergunning systeem. Volgens informatie van de website van gemeente Amsterdam is er een wachtlijst voor een parkeervergunning (wachtlijstgegevens per 26 november 2021, vergunningsgebied Zuid 4.1 Rivierenbuurt Noord).

BIJZONDERHEDEN
- Licht en ruim driekamerappartement van 98 m2
- Vrij uitzicht aan de voorzijde over het water van de Boerenwetering
- Brede living met moderne ruime keuken
- Twee slaapkamers van goed formaat
- Ruime badkamer
- Woningbreed balkon achterzijde
- Houten vloer in hal en living, vloerbedekking in slaapkamers
- Erfpacht afgekocht t/m 28 februari 2053
- VvE met 8 leden, administratie in eigen beheer
- Oplevering in overleg

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.

NENCLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
--
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
1929

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
98 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal badkamers
1

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Scheldebuurt

De Scheldebuurt is een onderdeel van de Rivierenbuurt. Deze buurt ligt tussen de kantoren van de Zuidas en de oevers van de Amstel in. De buurt is erg in trek vanwege zijn rust en veel prettige openbare ruimtes. Een bekend complex aan de rand van dit buurtje is congrescentrum de Rai. De Scheldestraat is de meest bekende straat in deze buurt en tegelijk de verkeersader die vanuit het centrum via het Europaplein naar de ring A10 leidt. Toch is deze straat ondanks het verkeer heel gezellig dankzij winkels en horeca. Het deel vanaf de Amstelkade tot aan de Churchilllaan bestaat uit kleinere middenstand terwijl meer naar het Europaplein de duurdere horecazaken zitten.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder