Vorige | Volgende

Amstelkade 70 II- III 1078AL Amsterdam, IJselbuurt

Huurprijs € 2.500 per maand

Bouwjaar
1924
Woonoppervlakte
123 m²
Aantal kamers
6

Omschrijving

NIEUW TE HUUR!

Op een prachtige locatie aan de Amstelkade gelegen 4-kamer woning van ca. 123 m2 met 4 balkons. De woning heeft aan de voorzijde prachtig vrij uitzicht over het water, is heel licht, beschikt over een eigen entree, drie slaapkamers en is recent volledig gerenoveerd.

INDELING:
Eigen entree aan de Amstelkade, voordeur op de tweede verdieping, hal met toegang tot alle vertrekken. Op de tweede verdieping zijn 3 slaapkamers. Tevens is er een extra kamer voorzien van een los toilet, een grote ingebouwde kast en de wasmachine aansluiting. De badkamer is voorzien van een ligbad, dubbele wastafel, toilet en design radiator. Over de gehele achterzijde is een breed balkon welke op het zuiden is gelegen. De tweede verdieping is voorzien van een net en strak tapijt.

Middels een vaste trap is de derde verdieping te bereiken. Het betreft een doorzon woonkamer/ keuken. Door de grote raampartijen aan beide kanten is de woning heel licht. In het midden is de keuken gesitueerd en voorzien van een inductie kookplaat, oven, vaatwasser en koelkast. De gehele verdieping is voorzien van een visgraat houten vloer. Over de gehele achterzijde is een breed balkon welke op het zuiden is gelegen.

OMGEVING:
De woning is fantastisch gelegen, met direct uitzicht over het water van de Amstelkade. Een boot voor de deur zou dus tot de mogelijkheden behoren. Voor de dagelijkse boodschappen zijn de Van Woustraat, de Rijnstraat en de Maasstraat in de directe nabijheid gelegen. In de Scheldestraat zijn diverse gezellige en uitstekende horecagelegenheden te vinden. Daarnaast is de levendige Pijp slechts enkele minuten verwijderd. Voor sportievelingen ligt de Amstel om de hoek, evenals het Beatrixpark en Sarphatipark. Ook de Zuidas is op fietsafstand. Openbaar vervoer vindt u voor de deur en de bereikbaarheid met eigen vervoer is eveneens goed. Binnen enkele minuten bereikt u de uitvalswegen A2 en A10.

BIJZONDERHEDEN:
- Huurprijs EUR 2500,-- inclusief service kosten, exclusief G/W/L, internet en TV;
- Maximaal 2 woningdelers, geen studenten;
- Waarborgsom is twee maanden huur;
- Huurperiode maximaal 2 jaar;
- Goed geďsoleerd en overal dubbele beglazing;
- Balkons aan voor-en achterzijde;
- Mogelijkheid tot het aanleggen van een bootje voor deur;
- Voldoende parkeergelegenheid voor de deur;
- Conform Nen2580 meting bedraagt de woning 123 m2.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
29-01-2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1924

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
123 m²
Inhoud
390 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder