Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Amstelkade 71 II 1078AL Amsterdam, IJselbuurt West

Huurprijs € 1.550 per maand

Bouwjaar
1924
Woonoppervlakte
52 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Heerlijk licht 2-kamer appartement van circa 52 m met u een weids uitzicht op het water van het Amstelkanaal, waar uw bootje kan worden aangelegd!

NIET VOOR DELERS - NOT FOR SHARING!
Op verzoek van de verhuurder is het niet mogelijk om deze woning beschikbaar te stellen aan delers. Onder delers wordt verstaan studenten en/of vrienden of vriendinnen die de woning gezamenlijk huren. Ook het samenwonen van 2 of meer (hoogopgeleide) werkende personen is niet mogelijk. Een stel, een echtpaar of een gezin komt wel in aanmerking voor deze woning.

DE INDELING
Middels het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u de entree van de woning op de tweede verdieping. Centrale hal verschaft toegang tot alle vertrekken. Woonkamer met frans balkon en open keuken gelegen aan de voorzijde, met uitzicht op de Amstelkade. De keuken is voorzien van een vaatwasser, een koelkast met 3 vrieslades, een inductie kookplaat, een oven en een natuurstenen werkblad. De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en meet respectievelijk 15 m. De slaapkamer geeft toegang tot het zonnige balkon (op het zuiden gesitueerd) en de badkamer ensuite welke is voorzien van een Whirlpool inclusief handdouche, inloopdouche en een wastafelmeubel. Het toilet is separaat alsmede het washok.

DE LIGGING
De wijk maakt deel uit van de geliefde Rivierenbuurt in stadsdeel Zuid en is gelegen nabij de gezellige en hippe de Pijp. Ideaal ten opzichte van winkels en supermarkten op de Van Woustraat of Rijnstraat, talloze horecagelegenheden, diverse speciaalzaken, scholen, dagopvang, medische voorzieningen en sportfaciliteiten. Openbaar vervoer (bus, trein/metro en tram) is op loopafstand ruim beschikbaar. Ook de bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend. Er is voldoende parkeergelegenheid en direct om de hoek liggen de uitvalswegen met aansluiting op de ringweg (A2 en A10). U bent in korte tijd in de binnenstad, bij het Congrescentrum RAI, De Zuidas of het Martin Luther Kingpark. Een parkeervergunning is per direct beschikbaar (vergunninggebied Zuid 4.1 Rivierenbuurt Noord - peildatum mei 2020).

HET ONDERHOUD
Het betreft hier een woning in een goede staat van onderhoud. De keuken is recentelijk vernieuwd. Ook is de gehele woning opnieuw geschilderd.

BIJZONDERHEDEN
-Niet voor delers geschikt not for sharing!
-Huurprijs is excl. G/W/L
-Twee maanden waarborgsom
-Maximale huurtermijn van 24 maanden.

Let op! Wij verzoeken u dringend om tijdens de bezichtiging de onderstaande voorzorgsmaatregelen in acht te nemen!

1) Wij schudden geen handen;
2) Houd minimaal 1.5 meter (twee armlengtes) afstand van elkaar;
3) Wij ontvangen maximaal 3 personen tegelijkertijd in de woning;
4) Kom op tijd en neem contact met ons op als u te laat bent;
5) Raak gedurende uw bezoek niks aan;
6) Blijf thuis en annuleer de bezichtiging als u last heeft van neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging.

---English text---

Lovely bright 2-room apartment of approximately 52 m with a wide view of the water of the Amstelkanaal, where your boat can be moored!

NOT FOR SHARING !
At the request of the landlord, it is not possible to rent this property to divisors. Divisors means students or friends who rent the property jointly. Also the cohabitation of two or more (highly skilled) colleagues is not possible. A set, a couple or a family will be eligible for this property.

THE LAYOUT
Through the communal staircase you reach the entrance of the apartment on the second floor. Central hall gives access to all rooms. Living room with French balcony and open kitchen situated at the front, overlooking the Amstelkade. The kitchen is equipped with a dishwasher, a fridge with 3 freezer drawers, a induction hob, an oven and a natural stone worktop. The bedroom is located at the rear and measures 15 m respectively. The bedroom gives access to the sunny balcony (facing south) and the bathroom en-suite which is equipped with a Whirlpool including hand shower, walk-in shower and a washbasin. The toilet is separate as well as the laundry room.

THE LOCATION
The district is part of the popular neighborhood Rivierenbuurt in the South district and is located near the cozy and hip area De Pijp. Close to shops and supermarkets on the Van Woustraat or Rijnstraat, numerous catering establishments, various specialty shops, schools, day care, medical facilities and sports facilities. Public transport (bus, train / metro and tram) is available within walking distance. The accessibility by private transport is also excellent. There is plenty of parking and right around the corner are the roads with connection to the ring road (A2 and A10). You are in the city center in a short time, at the RAI Congress Center, De Zuidas or the Martin Luther Kingpark. A parking permit is available immediately (permit area South 4.1 Rivierenbuurt Noord - reference date May 2020).

THE MAINTENANCE
The apartment is in a good state. The kitchen has just been renewed. The apartment is freshly painted.

DETAILS
-Not for sharing;
-Rental price is excl. G/W/L;
-2 months deposit;
-Available for a maximum rental period of 24 months.

Pay attention! We urge you to observe the following precautions during the viewing!

1) We don't shake hands;
2) Keep a minimum distance of 1.5 meters (two arm lengths) from each other;
3) We receive a maximum of 3 people in the property at the same time;
4) Be on time and contact us if you are late;
5) Do not touch anything during your visit;
6) Stay at home and cancel the viewing if you have a cold, runny nose, sneezing, sore throat, mild cough, or fever.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
19-08-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1924

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
52 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: IJselbuurt

De IJsselbuurt is een rustige woonwijk in Amsterdam Zuid. De buurt heeft voornamelijk jaren 30′ woningen. De buurt is aan de Amstel gelegen, net iets onder de Pijp. De buurt heeft allerlei leuke hotspots zoals horeca en restaurants. De buurt ligt op loopafstand van de Amstel, het Sarphatipark en de Albert Cuypmarkt. Tevens heeft de Ijsselbuurt station Amstel van waar verschillende openbaar vervoersmiddelen beschikbaar zijn.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder