Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Amstelkade 84 I 1078AN Amsterdam, IJselbuurt West

Vraagprijs € 399.000 

Bouwjaar
1924
Woonoppervlakte
53 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Bijzonder sfeervol en licht 2-kamer hoekappartement van 53 m² met schitterend zicht over het Amstelkanaal.
Het appartement beschikt over vele raampartijen waardoor, mede door de hoekligging, veel lichtinval is.

De woning is gelegen in de sfeervolle en karakteristieke Rivierenbuurt en ligt nabij de Maasstraat.
Het water voor de deur geeft eventueel de mogelijkheid tot het aanleggen van een bootje bij uw appartement.

Indeling:
Via een stenen buitentrap komt u via een eigen entree in het appartement.
Het appartement is volledig voorzien van een massief eiken houten vloer en alle ramen zijn voorzien van dubbel glas.
De ruime en lichte woonkamer is voorzien van een erker en open keuken inclusief kookeiland.
Deze keuken is voorzien van een koel-vriescombinatie met watertap, dubbele spoelbak met mengkraan, combi-magnetron / oven en afwasmachine.
De badkamer is voorzien van licht marmerlook tegelwerk, spotjes, een dubbele douchekop, wastafelmeubel en een separaat toilet.
De lichte slaapkamer is groot genoeg voor een ruime kledingkast en geeft tevens toegang tot de trapkast met wasmachineaansluiting.

Ligging:
Dit appartement is gelegen in Amsterdam Zuid, Rivierenbuurt, op de grens met de Pijp. De woning ligt op fietsafstand van het centrum en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er bevinden zich diverse haltes voor tram- en buslijnen in de buurt en de NS stations RAI en ZUID zijn op fietsafstand gelegen. Tevens heeft het een zeer gunstige ligging ten opzichte van de uitvalsweg A10 die aansluit op de A2, A9, A4 en A1.

Winkels en openbaar vervoermogelijkheden zijn er ruime voldoende in de omgeving: tram 4 en 12 stoppen om de hoek.
In de Maasstraat en Scheldestraat kunt u terecht voor de (dagelijkse) boodschappen.
In nog geen 10 minuten bent u in het M.L. Kingpark, het Beatrixpark of het Sarphatipark.

Bijzonderheden:
- Erfpacht: 485,56 euro per jaar, expiratiedatum 30 Juni 2048.
- VVE, 3 leden servicekosten: 75,00 euro per maand.
- Veel lichtinval door hoekligging.
- Op de eerste verdieping gelegen.

Parkeren:
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam.

Meetinstructie:
Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Boomsma & Bruinsma Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-) makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
05-09-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1924

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
53 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: IJselbuurt

De IJsselbuurt is een rustige woonwijk in Amsterdam Zuid. De buurt heeft voornamelijk jaren 30′ woningen. De buurt is aan de Amstel gelegen, net iets onder de Pijp. De buurt heeft allerlei leuke hotspots zoals horeca en restaurants. De buurt ligt op loopafstand van de Amstel, het Sarphatipark en de Albert Cuypmarkt. Tevens heeft de Ijsselbuurt station Amstel van waar verschillende openbaar vervoersmiddelen beschikbaar zijn.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder