Vorige | Volgende

Amstelkade 87 hs 1078AN Amsterdam, IJselbuurt West

Bouwjaar
1924
Woonoppervlakte
69 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Heerlijk appartement van ca. 69 m˛ met twee slaapkamers en tuin gelegen aan de Amstelkade!
Op loopafstand van de gezellige Maasstraat, Scheldestraat en de Pijp, met zicht op het water. Deze benedenwoning bevindt zich op een rustige locatie met om de hoek alle denkbare voorzieningen.

INDELING

Eigen voordeur, hal met garderobe, centrale ruime hal met toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde de lichte woonkamer met fraaie houten vloer en (draaikiep)ramen die uitzicht bieden op het water. Een slaapkamer, thans in gebruik als werkkamer. Aan de tuinzijde de riante moderne woonkeuken, voorzien van inbouwapparatuur, veel bergruimte en deuren naar de ruime tuin met berging. In deze beschutte tuin geniet men van veel daglicht en zijn overburen ver weg vanwege de goede ligging. De royale master bedroom heeft eveneens deuren naar de tuin en beschikt over enkele ruime kledingkasten. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel met meubel, toilet, handdoekradiator en wasmachine aansluiting.

In het gehele appartement bevinden zich goed bemeten inbouwkasten die niet opvallen en veel bergruimte bieden. Zodoende alles altijd bij de hand, kortom een zeer compleet en charmant appartement.

LIGGING

Dit benedenhuis is gelegen in Amsterdam Zuid, Rivierenbuurt, op de grens met de Pijp. Goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. Voor dagelijkse boodschappen kan men terecht op de Maas-, Schelde- of Rijnstraat en de gezellige Albert Cuypmarkt is ook op loopafstand!

BIJZONDERHEDEN

- Amstelkade betreft éénrichtingverkeer, relatief rustig;
- Woonoppervlak 68,8 m˛ (NEN2580);
- Momenteel geen wachtlijst bekend voor aanvragen parkeervergunning gebied 4.1;
- Mogelijkheid voor het aanmeren van een bootje (max. 10 meter) met vignet;
- Gezonde kleine VvE;
- VvE bijdrage € 75,-- per maand;
- Voortdurende erfpacht gemeente Amsterdam, jaarlijkse indexering, jaarcanon (2020) € 509,36;
- Aanbieding afkoop eeuwigdurende erfpacht is aangevraagd;
- Volledig gerenoveerd in 2007;
- Oplevering in overleg.

***English***

Fantastic apartment (ca. 69 m˛) overlooking Amstelkade with two bedrooms and a garden! Within walking distance of the pleasant Maasstraat, Scheldestraat and the Pijp neighbourhood, with a view of the water. This ground-floor apartment is on a quiet street with every possible facility just around the corner.

LAYOUT

Private front door, hallway with wardrobe, central spacious hall with access to all spaces. The light-filled living room with its beautiful wooden floor and (tilt & turn) windows is at the front overlooking the water. One bedroom, currently in use as a study/home office. The large modern kitchen featuring built-in equipment, space for a dining table, lots of storage space, and doors giving into the big garden with storage shed. There is lots of daylight in the sheltered garden and the favourable orientation means that neighbours across the street are far away. The big master bedroom also has doors opening into the garden and several big wardrobes. The bathroom features a walk-in shower, vanity unit, toilet, towel radiator, and washing machine connection.

There are large built-in cupboards throughout the apartment, which are hidden from sight but contain lots of storage space. Everything is easily found, making for a very complete and charming apartment.

LOCATION

This ground-floor apartment is located in the Amsterdam Zuid district, Rivierenbuurt neighbourhood, on the boundary with the Pijp. Easily accessible by car and public transport. The Maasstraat, Scheldestraat and Rijnstraat are nearby for your daily groceries, and the bustling Albert Cuypmarkt is also within walking distance!

DETAILS

- Amstelkade is a one-way street, relatively quiet
- Living surface 68,8 m2 (NEN2850)
- Currently no waiting list for applying for a parking permit for area 4.1
- Option to moor a small boat (max. 10 metres) with licence
- Financially healthy, small homeowners’ association (VvE)
- Monthly VvE contribution 2019 € 75,-
- Perpetual ground lease, city of Amsterdam, annual indexation, annual lease (2020) € 509,36
- Offer to buy off ground lease has been requested
- Fully renovated in 2007
- Delivery on mutual agreement

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN CLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geďnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
07-02-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1924

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
69 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: IJselbuurt

De IJsselbuurt is een rustige woonwijk in Amsterdam Zuid. De buurt heeft voornamelijk jaren 30′ woningen. De buurt is aan de Amstel gelegen, net iets onder de Pijp. De buurt heeft allerlei leuke hotspots zoals horeca en restaurants. De buurt ligt op loopafstand van de Amstel, het Sarphatipark en de Albert Cuypmarkt. Tevens heeft de Ijsselbuurt station Amstel van waar verschillende openbaar vervoersmiddelen beschikbaar zijn.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder