Vorige | Volgende

Amstellaan 5 1442RX Purmerend, Overwhere-Zuid

Bouwjaar
1969
Woonoppervlakte
73 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

**LET OP! Dit betreft een voormalige huurwoning. Kandidaten die een sociale huurwoning van Intermaris achterlaten, hebben tot 10 augustus 2021 voorrang op de koop. Andere kandidaten mogen uiteraard wel kijken en meebieden, doch uw bieding wordt pas in overweging genomen vanaf 10 augustus 2021 indien er geen kandidaten blijken te zijn die een sociale huurwoning van Intermaris achterlaten. Zie aanvullende informatie onderaan de tekst**

Dit appartement is voor een starter/klusser de uitgelezen kans! Het appartement beschikt over drie slaapkamers, balkon en een riante berging. Het is appartement is geruime tijd verhuurd geweest door Intermaris. Het appartement wordt nu verkocht en kaal opgeleverd, dit biedt voor u mogelijkheden om uw eigen draai te geven aan het geheel!

Op de begane grond is de berging te vinden van maar liefst 9m2! Voorzieningen als sportfaciliteiten, winkels en openbaar vervoer (bus/treinstation Overwhere) vindt u op korte afstand. Zo is het treinstation en de bushalte op nog geen 10 loopminuten gelegen en het winkelcentrum Wormerplein is op 5 minuut lopen te vinden.

Indeling:
Het appartement (1969) is gelegen op de eerste verdieping van het complex. Vanuit de ruime hal met meterkast zijn alle vertrekken bereikbaar. Het appartement (ca. 73 m2) beschikt over 3 slaapkamers, 1 aan de voorzijde en 2 aan de achterzijde van het appartement. De woonkamer is gesitueerd aan de achterzijde van het appartement, tevens is het balkon vanuit de woonkamer bereikbaar. De keuken is voorzien van een standaard keukenblok en de aansluiting voor het witgoed zijn hier ook te vinden. Het toilet en de badkamer zijn separaat. De badkamer is voorzien van een douche, en een wastafel met spiegel. Op de begane grond van het complex is de riante berging te vinden.

Let op:
• De maandelijkse VvE bijdrage betreft € 169,- per maand;
• Erfpachtvoorwaarden 1992, eeuwigdurend afgekocht;
• Asbestrapport aanwezig;
• De verkoop van dit woonhuis door Intermaris betekent dat u als koper deze woning zelf moet bewonen en binnen
drie jaar na aanschaf niet zonder toestemming mag verkopen;
• Abma Schreurs Notarissen zal de juridische levering verzorgen;
• De verkoper heeft de woning zelf niet bewoond;
Huurders van Intermaris krijgen voorrang;
Wilt u als sociale huurder van Intermaris aanspraak maken op de voorrang? Vergeet niet bij de makelaar te
melden dat u een huurder bent van Intermaris!
• Geïnteresseerde die een huurwoning achterlaten bij Intermaris en die de woning hebben bezichtigd kunnen tot 10
augustus 2021 voor 12.00 een bod uitbrengen voor deze woning;
• Overige geïnteresseerden kunnen de woning bezichtigen en een bod uitbrengen (Echter huurders van Intermaris
hebben voorrang);
• Huurders van Intermaris die een sociale huurwoning leeg achterlaten, hebben voorrang als zij de vraagprijs of
hoger bieden;
• Bieden er meerdere huurders? Dan gaat de woning naar de huurder met het hoogste bod;
• Bij gelijke biedingen wordt er geloot.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-07-26
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
galerijflat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1969

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
73 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Purmerend

Purmerend is een bruisende stad met een fraai historisch centrum. De aantrekkelijke binnenstad met haar vele historische gevels biedt een interessant en gevarieerd winkelaanbod met vele kleine speciaalzaken en boetiekjes. Het centrum biedt verder een overdekt winkelcentrum, veel horeca, museums, theaters, een poppodium, rondvaarten en nog veel meer. Purmerend is een echte marktstad. De traditionele weekmarkt trekt veel bezoekers uit de hele regio. Maar er worden ook veel themamarkten georganiseerd. En met ruim 200 evenementen per jaar is er altijd wel wat te beleven. Vanuit het gezellige stadscentrum wandel, fiets en vaar je zo de polder in met mooie oude molens, droogmakerijen, weidse uitzichten en ruimte voor rust en natuur. En het Purmerbos niet te vergeten.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder