Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Amstelstraat 14 1421AW Uithoorn, Dorpscentrumcentrum

Bouwjaar
1910
Woonoppervlakte
87 m²
Aantal kamers
3
Perceeloppervlakte
116 m²

Omschrijving

U zoekt een huis met veel sfeer in een karakteristieke woonomgeving? Maar dan wel graag met een flinke tuin? En liever ook een woning waar u niet al te veel aan hoeft te doen?

** See English translation below **

Dan hebben wij hoogstwaarschijnlijk dé juiste woning voor u! Wij mogen u namelijk dit uiterst charmante vooroorlogse woonhuis aanbieden. Gelegen in een rustige doodlopende staat met soortgelijke bebouwing in de gezellige dorpskern van Uithoorn. De woning is door de huidige eigenaar keurig gerenoveerd en onderhouden. Een kwestie van uw spullen neerzetten en van uw nieuwe aanwinst genieten! Dat kan bijvoorbeeld in de achtertuin die is gelegen op het zuidwesten, ideaal voor de zon liefhebbers onder ons of mensen met groene vingers!

Deze fraaie woning ligt vlakbij het winkelcentrum Amstelplein en de diverse winkels in de Dorpsstraat. Om de hoek ligt de promenade met de haven en de aanlegsteigers en uiteraard de diverse gezellige restaurants en terrassen langs de rivier De Amstel. Uithoorn ligt gunstig ten op zichtte van de uitvalswegen naar Amsterdam, Utrecht en Schiphol. Openbaar vervoer is op korte afstand aanwezig. Bovendien zijn er diverse scholen op loop- of fietsafstand.

Indeling:
Via de entree komt u binnen in de gang met meterkast en toilet. Vervolgens komt u in de gezellige (uitgebouwde) woonkamer voorzien van een sfeervolle houtkachel en een semi-open woonkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de tuin met een vrijstaande schuur en achterom. De verdieping biedt twee gezellige slaapkamers voorzien van een dakkapel en de nette badkamer met ligbad, wastafel, toilet en douche. Vanaf de overloop (met dakraam) heeft u toegang tot de vliering.

Bijzonderheden:
-woonoppervlak circa 87 m2
-perceel circa 116 m2
-tuin zuidwest
-centrale ligging in dorpscentrum
-nieuwe betonnen fundering
-elektriciteit vernieuwd
-goed geďsoleerd


Are you looking for a house with a lot of atmosphere in a characteristic living environment? But would you like to have a large garden? And preferably also a home where you can move in immediately without much work

Then we probably have the right home for you! We can offer you this charming pre-war house. Located in a quiet dead end street with similar buildings in the cozy village center of Uithoorn. The house has been neatly renovated and maintained by the current owner. A matter of putting your things down and enjoying your new home! This is possible, for example, in the backyard that is located on the southwest, ideal for the sun lovers among us!

This beautiful house is located near the Amstelplein shopping center and the various shops in the Dorpsstraat. Around the corner is the promenade with the harbor and of course the various cozy restaurants and terraces along the river De Amstel. Uithoorn is conveniently located in relation to the roads to Amsterdam, Utrecht and Schiphol. Public transport is available at a short distance. Moreover, there are several schools within walking or cycling distance.

Layout:
Through the entrance you enter the hallway with meter cupboard and toilet. You then enter the cozy (extended) living room with an attractive wood-burning stove and a semi-open kitchen with various built-in appliances. From the kitchen you have access to the garden with a detached shed and back entrance. The first floor offers two cozy bedrooms with a dormer window and the neat bathroom with bath, sink, toilet and shower. From the landing (with skylight) you have access to the attic.

Particularities:
-living area approximately 87 m2
- plot approximately 116 m2
-garden southwest
-central location in the village center
-new concrete foundation
-electricity renewed
-well isolated
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-06-07
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Eengezinswoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1910

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
87 m²
Perceeloppervlakte
116 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Uithoorn

De gemeente Uithoorn ligt aan de Amstel, nog geen 15 kilometer ten zuiden van Amsterdam en grenst aan de provincies Utrecht en Zuid-Holland. Uithoorn ontstond in de middeleeuwen als rivierdorp aan de oever van de Amstel. Door de turfwinning in het veengebied achter de rivierdijk ontstonden veenplassen. In de 18e en 19e eeuw volgde de droogmaking van deze plassen, waarna zich diverse agrarische bedrijven hier vestigden. Uithoorn heeft een groot natuurgebied met het Zijdelmeer als middelpunt. Belangrijk voor recreatie is ook De Biezenwaard (of Libellebos), dat naast groen en wandelmogelijkheden ook gelegenheid biedt tot sport en spelen. Daarnaast grenst Uithoorn aan nationaal landschap Het Groene Hart. Er zijn veel redenen om Uithoorn te kiezen als plek om te wonen: goede bereikbaarheid, slechts 10 kilometer van Schiphol en de stad binnen handbereik. Maar ook de dorpse gezelligheid, even op een terrasje aan de Amstel een ijsje eten of fietsen door de groene omgeving.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder