Vorige | Volgende

Amstelveenseweg 100 - B 1075XJ Amsterdam, Schinkelbuurt Noord

Bouwjaar
2000
Woonoppervlakte
116 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Uitzicht over het Vondelpark en de rest van de stad vanuit topappartement (116m) op de vierde, vijfde en zesde etage, bereikbaar per lift, met twee balkons en twee dakterrassen. Op de begane grond is een eigen berging (6m). Het appartement heeft twee voordeuren (op 4de en 5de), drie slaapkamers, twee badkamers en twee aparte toiletten. Eigen grond! Appartementengebouw uit 2000. Professioneel beheerde VvE. De parkeerplek in de parkeergarage is een apart appartementsrecht. Vraagprijs pp: 50.000,= k.k.

VIERDE: verdieping: Entree/hal met garderobe, wc, kast en dubbele deuren naar de woonkamer. De woonkamer bestaat uit een zitkamer in open verbinding met een eetkamer met half open keuken. Aan de andere zijde van de woonkamer ligt een slaapkamer met badkamer voorzien van jacuzzi. Vanuit de woonkamer is een klein balkon bereikbaar. Vanuit de entree/hal leidt een trap naar de vijfde verdieping. VIJFDE verdieping: Overloop, (tweede) wc, badkamer, wasmachineruimte en slaapkamer met groot balkon. Van de overloop gaat een trap naar de zesde verdieping. ZESDE verdieping: Een kleine werk/slaapkamer met nis voor de cv-ketel. Aan voor- en achterzijde zijn er deuren naar dakterrassen.

De balkons op vierde en vijfde verdieping en het dakterras op de zesde verdieping liggen aan de voorzijde van het gebouw (Oost) en kijken uit op het Vondelpark. Aan de achterzijde van de zesde verdieping zijn er twee kleinere dakterrassen naast de liftopbouw. Deze liggen op het Westen.

Op de begane grond bevinden zich de berging en de parkeerplaats. De auto-ingang van de parkeergarage ligt aan de achterzijde van het gebouw (Schinkelhavenkade). Vanuit de parkeergarage is het appartement binnendoor te bereiken.

Het appartement ligt in stadsdeel Zuid, in de Schinkelbuurt, pal tegenover en met uitzicht op het Vondelpark. Winkels en horeca zijn in twee richtingen in ruime mate aanwezig: aan de Overtoom en aan de Amstelveenseweg/Zeilstraat. De uitvalswegen naar de ring A-10 zijn zeer nabij.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-04-15
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
116 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Schinkelbuurt

De Schinkelbuurt is een 19e eeuwse buurt tussen het Vondelpark en Schinkel, aantrekkelijk voor starters en beginnende ondernemers. In deze buurt ligt de tramremise van het gemeentelijk vervoerbedrijf en de museumtramlijn. Het bedrijventerrein rondom de Havenstraat wordt nieuw ontwikkeld tot woon- en werkgebied. De Stadionbuurt is uitgevoerd in de stijl van de Amsterdamse school en onderdeel van Plan Zuid van Berlage. Rondom de Marathonweg staan veel sociale huurwoningen, ten zuiden van de Stadionweg staan grotere vrijesectorwoningen. Belangrijkste herkenningspunt is het Olympisch Stadion met de Marathontoren. In de buurt bevinden zich meerdere sportvoorzieningen. Het Stadionplein wordt opnieuw ingericht, met extra voorzieningen en woningen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder