Vorige | Volgende

Amstelveenseweg 139 huis 1075VZ Amsterdam, Valeriusbuurt West

Vraagprijs € 650.000 

Bouwjaar
1912
Woonoppervlakte
104 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Bijzonder licht en smaakvol appartement van 104 m², met o.a. een patio, tuin van 23 m², twee ruime slaapkamers en originele woonkamer en suite met open keuken.

* See English translation below *

De woning is gelegen in een populair gedeelte van Zuid nabij het Vondelpark en uitgebreide voorzieningen en horeca op o.a. Amstelveenseweg, Sloterkade en de Zeilstraat. Het appartement heeft o.a. onderscheidende maatvoering en hoogwaardig afwerkingsniveau.

Indeling:
De eigen entree geeft toegang tot de woning gelegen op de begane grond. Er is een fraaie hal met vestibule, toilet en garderobe. De interne trap naar de kelder met veel bergruimte en aansluiting voor de wasmachine.

Sfeervolle woonkamer en suite met aan de voorzijde een zitgedeelte. Aan de achterzijde is een gezellige woonkeuken met kookeiland en eetgedeelte in de lichte uitbouw.
Vanuit de keuken zijn er openslaande deuren naar de tuin.

In het zijgedeelte van het huis is een ruime ouderslaapkamer met veel kastruimte. De grote badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche, toilet en wastafel.
Aan de voorzijde is een tweede slaapkamer.

Het appartement heeft o.a. een prettige lichtinval, mooie plafondhoogte en aangename maatvoering.

Omgeving:
Het appartement is gelegen aan de Amstelveenseweg om de hoek van de Valeriusstraat en nabij Haarlemmermeerstation, Hoofddorpplein en op loopafstand van het Vondelpark.

In de omgeving zijn veel gezellige horeca gelegenheden en delicatessenwinkels o.a. kwaliteit slagerij, bloemist, stomerij, juwelier, biologische bakkerij, etc.

Het appartement is gunstig gelegen ten opzichte van het Vondelpark en dichtbij de Zuid-As. Goed bereikbaar met het openbaar voervoer via Station WTC, tram en busstation op het Haarlemmermeerplein.

Bijzonderheden:
• Eigen entree
• Houten vloer
• Goede geluidsisolerende voorzieningen (glas en plafond)
• Gezonde VvE (schilderwerk '20/'21)
• Uitbouw gerealiseerd in 2013
• Renovatiewerk uitgevoerd in 2015
• Keuken voorzien van:
o SMEG 6 pits fornuis met grill en bakplaat
o Amerikaanse ijskast met vriezer
• Grote badkamer met Villeroy & Boch ligbad en wastafel
• Mogelijkheid 1 parkeervergunningen aan te vragen zonder wachttijd
• Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn slechts indicatief
• De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting

----------------

Exceptionally bright and elegant apartment spanning 104 sqm, with a patio, 23 sqm garden, two large bedrooms and a living room with the original pocket doors and an open-plan kitchen.

This property is in a sought-after area in Zuid nearby Vondelpark and a wide range of amenities and eateries on Amstelveenseweg, Sloterkade and Zeilstraat. The apartment features appealing dimensions and premium finishes.

Layout:
The private street entrance accesses the home on the ground floor, to the beautiful hall with foyer, restroom and coat area. Internal staircase to the cellar with ample storage space and the fittings for the laundry station.

Welcoming living room with pocket doors, the sitting area is at the front. At the rear is the cozy kitchen/lounge with a chef's island and dining area in the bright extension.
French doors from the kitchen open to the garden.

The spacious master bedroom with plenty of wardrobe space is in the side wing of the house. The large bathroom is fitted with a bathtub, walk-in shower, toilet and sink.
There is a second bedroom at the front.

The apartment features lovely daylight entry, beautiful ceiling heights and appealing dimensions.

Area:
The apartment is on Amstelveenseweg around the corner from Valeriusstraat and nearby Haarlemmermeerstation, Hoofddorpplein and within walking distance of Vondelpark.

The area is home to countless fabulous eateries and pubs, delis and specialty shops including a butcher shop, florist, jeweler, dry cleaner, organic bakery, etc.

The apartment is in a great location relative to Vondelpark and is close-by Zuid-As. Excellent connectivity by public transportation via Station WTC, tram and the bus station on Haarlemmermeerplein.

Specifications:
• Private street entrance
• Wooden flooring
• Excellent noise reduction measures (glazing and ceiling)
• Sound HOA (paintwork (20/21)
• Extension built in 2013
• Renovations from 2015
• Kitchen fitted with:
o SMEG 6-burner stove with grill and griddle
o American refrigerator with a freezer
• Large bathroom with a Villeroy & Boch bathtub and sink
• Option to apply for 1 parking permit, no waiting list
• This information was drafted with the utmost care. However, we are not liable for any unintended omission or inaccuracy, etcetera nor any consequences related thereto. All measurements and sizes are indicative only.
• The Measurement Code is based on NEN2580 standards. The Measurement Code is intended to ensure a more universal survey method for indicating total net internal area (usable floor area). The Measurement Code cannot fully preclude discrepancies between individual surveys, due to e.g. differences regarding interpretation, rounding and restrictions to conducting measurement surveys.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
06-05-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1912

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
104 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Willemspark

Deze wijk ligt binnen het Vondelpark, de Stadhouderskade, de Boerenwetering, het Zuideramstelkanaal en het Olympiaplein. Kenmerkend voor de wijk is het Museumplein met het Rijksmuseum, het Van Goghmuseum, het Stedelijk Museum en het Concertgebouw. Dit plein trekt veel bezoekers uit binnen- en buitenland. Regelmatig zijn er grote landelijke evenementen. Het Vondelpark is een grote publiekstrekker met meer dan één miljoen bezoekers per jaar. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn andere bijzondere voorzieningen in de wijk. Luxe winkels vind je in de P.C. Hooftstraat en Beethovenstraat. In deze wijk staan ook grote villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School. De wijk is welgesteld en het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. De inwoners zijn veelal hoogopgeleid en hebben gemiddeld een hoog inkomen. Er wonen veel gezinnen in deze wijk, in de Apollobuurt wonen relatief veel ouderen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder