Vorige | Volgende

Amstelveenseweg 149 II 1075VZ Amsterdam, Valeriusbuurt West

Bouwjaar
1912
Woonoppervlakte
58 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

**English text below**

Mooi! Dit fijne, goed ingedeelde driekamer appartement op de tweede verdieping in de populaire Willemsparkbuurt is nu beschikbaar. Met twee slaapkamers, een strakke keuken en een rustig balkon aan de achterzijde, is dit echt een must-see!

Indeling
Middels het gezamenlijke trappenhuis kom je op de tweede verdieping bij de woning. De gang biedt toegang tot alle vertrekken. De woonkamer is ruim en licht. Aan de voorzijde is een Frans balkon en aan de achterzijde zijn openslaande deuren naar het balkon te vinden. Het balkon kijkt uit op de binnentuinen en is daarom een heerlijk rustige plek. De moderne keuken is aan de achterzijde van de woonkamer gesitueerd en heeft een speelse indeling. Er is een eiland met inbouw vaatwasser, een hoge kastwand met inbouw combi-oven, koelkast en vriezer en nog een vast gedeelte met een inbouw 5-pits gasfornuis en afzuigkap.
Zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde is een slaapkamer te vinden, waarvan die aan de achterzijde ruim is en toegang heeft tot het balkon. De strakke badkamer heeft een inloop regendouche en wastafelmeubel en er is een separaat toilet met fontein. Naast de voordeur is er tevens nog een bergingskast met aansluiting voor de wasmachine.
De woning is in 2016 geheel gerenoveerd inclusief leidingwerk, isolatie en elektra en in 2019 zijn de ramen aan de voorzijde vervangen voor HR++ glas. Het is zeer goed verzorgd en instapklaar, verhuizen maar!

Omgeving
Het appartement is gelegen in de gewilde Willemsparkbuurt in Amsterdam Zuid, op de hoek van de mooie Lomanstraat en op loopafstand van het Vondelpark. In de directe omgeving zijn tal van leuke winkels, cafés en restaurants te vinden op de Amstelveenseweg, het Hoofddorpplein en de Cornelis Schuytstraat. Ook de culturele uitgaansgelegenheden zoals het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en Het Koninklijk Concertgebouw bevinden zich op een paar minuten fietsen. Er zijn in de omgeving tevens diverse scholen te vinden, waaronder de onlangs geopende British School.
De vele tram- en busverbindingen, waaronder de Schiphollijn stoppen op het nabijgelegen Haarlemmermeerstation en met de auto bent u binnen een paar minuten op de Ringweg A-10 via zowel afslag s107 als s108.

Bijzonderheden
- Woonoppervlakte: ca. 58m2 (NVM meetrapport aanwezig)
- Balkon: ca. 5m2
- Eigen grond
- Energielabel A
- Twee slaapkamers
- In 2016 geheel gerenoveerd (leidingen, isolatie, elektra)
- Actieve kleinschalige VvE, maandelijkse bijdrage € 78,00
- Oplevering in overleg, kan snel

**English text**

Beautiful! This fine, well-arranged three-room apartment on the second floor in the popular Willemsparkbuurt is now available. With two bedrooms, a sleek kitchen and a quiet balcony at the rear, this is a must-see!

Layout
Through the joint staircase you reach the second floor of the house. The hallway provides access to all rooms. The living room is spacious and bright. There is a French balcony at the front and French doors to the balcony at the rear. The balcony overlooks the inner gardens and is therefore a wonderfully quiet place. The modern kitchen is located at the rear of the living room and has a playful layout. There is an island with a built-in dishwasher, a high wall unit with a built-in combi oven, fridge and freezer and a fixed part with a built-in 5-burner gas stove and extractor hood.
Both at the front and at the rear there is a bedroom, of which the one at the rear is spacious and has access to the balcony. The sleek bathroom has a walk-in rain shower and washbasin and there is a separate toilet with fountain. Next to the front door there is also a storage cupboard with connection for the washing machine.
The house was completely renovated in 2016, including piping, insulation and electricity, and in 2019 the windows at the front were replaced with HR++ glass. It is very well cared for and ready to move in, move on!

Surroundings
The apartment is located in the popular Willemsparkbuurt in Amsterdam South, on the corner of the beautiful Lomanstraat and within walking distance of the Vondelpark. In the immediate vicinity are many nice shops, cafes and restaurants on Amstelveenseweg, Hoofddorpplein and Cornelis Schuytstraat. Cultural entertainment venues such as the Rijksmuseum, the Van Gogh Museum and the Royal Concertgebouw are also a few minutes away by bike. There are also several schools in the area, including the recently opened British School.
The many tram and bus connections, including the Schiphol line, stop at the nearby Haarlemmermeer station and you can reach the A-10 ring road within a few minutes by car via both exit s107 and s108.

Particularities
- Living area: approx. 58m2 (NVM measurement report available)
- Balcony: approx. 5m2
- Own ground
- Energy Label A
- Two bedrooms
- Completely renovated in 2016 (pipes, insulation, electricity)
- Active small-scale VvE, monthly contribution € 78.00
- Delivery in consultation, can be done quickly
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-09-17
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1912

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
58 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Willemspark

Deze wijk ligt binnen het Vondelpark, de Stadhouderskade, de Boerenwetering, het Zuideramstelkanaal en het Olympiaplein. Kenmerkend voor de wijk is het Museumplein met het Rijksmuseum, het Van Goghmuseum, het Stedelijk Museum en het Concertgebouw. Dit plein trekt veel bezoekers uit binnen- en buitenland. Regelmatig zijn er grote landelijke evenementen. Het Vondelpark is een grote publiekstrekker met meer dan één miljoen bezoekers per jaar. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn andere bijzondere voorzieningen in de wijk. Luxe winkels vind je in de P.C. Hooftstraat en Beethovenstraat. In deze wijk staan ook grote villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School. De wijk is welgesteld en het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. De inwoners zijn veelal hoogopgeleid en hebben gemiddeld een hoog inkomen. Er wonen veel gezinnen in deze wijk, in de Apollobuurt wonen relatief veel ouderen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder