Vorige | Volgende

Amstelveenseweg 151 - 4 1075VZ Amsterdam, Valeriusbuurt West

Bouwjaar
1912
Woonoppervlakte
88 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

**English text below**
Wat een licht! Dit ruime en sfeervolle driekamer appartement, gelegen op de bovenste verdieping en met een royaal dakterras, staat nu te koop. Op eigen grond én op een toplocatie; op de hoek van de Lomanstraat, op loopafstand van het Vondelpark en zeer goed bereikbaar.

Indeling
Via het gezamenlijke trappenhuis kom je op de tweede verdieping bij de eigen toegang. De volgende twee overlopen zijn voorzien van op maat gemaakte kasten, waardoor er extra bergruimte is gecreëerd. Tevens zijn er diepe vensterbanken te vinden onder de ramen, waardoor een gezellig zitje zo te realiseren is.
Op de vierde verdieping bevindt zich de royale en zeer lichte woonkamer. Door de nisjes van de ramen voelt de ruimte direct sfeervol aan. Er is hier meer dan genoeg ruimte voor een ruime zithoek en grote eettafel. De strakke open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals combi-oven, koelkast, vriezer, vaatwasser en fornuis. Middels de vaste trap kom je op het zeer ruime dakterras, waar je de gehele dag in de zon kunt zitten en een weids uitzicht hebt over de stad.
Aan de achterzijde van het appartement zijn de twee slaapkamers te vinden, welke uitzicht bieden op de binnentuinen. De grootste slaapkamer is voorzien van een op maat gemaakte inbouwkast, de andere is voorzien van een airco. De royale badkamer heeft een ligbad, inloop regendouche en wastafelmeubel met dubbele wasbak. Er is een separaat toilet dat vanuit zowel de hal als de badkamer te bereiken is. Ook is er nog een ruime bergkast met aansluiting voor de wasmachine en droger.

Omgeving
Het appartement is gelegen in de gewilde Willemsparkbuurt in Amsterdam Zuid, op de hoek van de mooie Lomanstraat en op loopafstand van het Vondelpark. In de directe omgeving zijn tal van leuke winkels, cafés en restaurants te vinden op de Amstelveenseweg, het Hoofddorpplein en de Cornelis Schuytstraat. Ook de culturele uitgaansgelegenheden zoals het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en Het Koninklijk Concertgebouw bevinden zich op een paar minuten fietsen.
De vele tram- en busverbindingen, waaronder de Schiphollijn stoppen op het nabijgelegen Haarlemmermeerstation en met de auto bent u binnen een paar minuten op de Ringweg A-10 via zowel afslag s107 als s108.

Bijzonderheden
- Woonoppervlakte; ca. 88 m2 (NVM Meetrapport aanwezig)
- Dakterras; ca. 36 m2
- Eigen grond
- Vrij uitzicht
- Woning in 2011 geheel gerenoveerd
- Buiten schilderwerk is van eind 2020
- Kleinschalige VvE, maandelijkse bijdrage € 100,-
- Oplevering in overleg, kan snel

**English text**
What a light! This spacious and attractive three-room apartment, located on the top floor and with a spacious roof terrace, is now for sale. On your own land and at a top location; on the corner of the Lomanstraat, within walking distance of the Vondelpark and very easily accessible.

Layout
Via the joint staircase you reach the private entrance on the second floor. The next two landings are fitted with custom cupboards, creating additional storage space. There are also deep window sills under the windows, so that a cozy seat can be realized in no time.
The spacious and very bright living room is located on the fourth floor. The niches in the windows make the room feel immediately attractive. There is more than enough space here for a spacious sitting area and large dining table. The sleek open kitchen is equipped with various built-in appliances such as a combi oven, refrigerator, freezer, dishwasher and stove. The staircase takes you to the very spacious roof terrace, where you can sit in the sun all day long and have a panoramic view of the city.
At the rear of the apartment you will find the two bedrooms, which offer a view of the inner gardens. The main bedroom has a custom built-in wardrobe, the other has an air conditioning. The spacious bathroom has a bath, walk-in rain shower and washbasin with double sink. There is a separate toilet that can be reached from both the hall and the bathroom. There is also a large storage cupboard with connection for the washing machine and dryer.

Surroundings
The apartment is located in the popular Willemsparkbuurt in Amsterdam Zuid, on the corner of the beautiful Lomanstraat and within walking distance of the Vondelpark. In the immediate vicinity there are many nice shops, cafes and restaurants on the Amstelveenseweg, the Hoofddorpplein and the Cornelis Schuytstraat. The cultural entertainment venues such as the Rijksmuseum, the Van Gogh Museum and the Royal Concertgebouw are also within a few minutes by bike.
The many tram and bus connections, including the Schiphollijn stop at the nearby Haarlemmermeer station and by car you are within a few minutes on the A-10 ring road via both exit s107 and s108.

Particularities
- Living area; approx. 88 m2 (NVM measurement report available)
- Roof terrace; approx. 36 m2
- Own ground
- Unobstructed view
- House completely renovated in 2011
- Outside paintwork is from the end of 2020
- Small-scale VvE, monthly contribution € 100
- Delivery in consultation, can be done quickly
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-03-30
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1912

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
88 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Willemspark

Deze wijk ligt binnen het Vondelpark, de Stadhouderskade, de Boerenwetering, het Zuideramstelkanaal en het Olympiaplein. Kenmerkend voor de wijk is het Museumplein met het Rijksmuseum, het Van Goghmuseum, het Stedelijk Museum en het Concertgebouw. Dit plein trekt veel bezoekers uit binnen- en buitenland. Regelmatig zijn er grote landelijke evenementen. Het Vondelpark is een grote publiekstrekker met meer dan één miljoen bezoekers per jaar. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn andere bijzondere voorzieningen in de wijk. Luxe winkels vind je in de P.C. Hooftstraat en Beethovenstraat. In deze wijk staan ook grote villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School. De wijk is welgesteld en het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. De inwoners zijn veelal hoogopgeleid en hebben gemiddeld een hoog inkomen. Er wonen veel gezinnen in deze wijk, in de Apollobuurt wonen relatief veel ouderen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder