Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Amstelveenseweg 160 III 1075XN Amsterdam, Schinkelbuurt Noord

Bouwjaar
1913
Woonoppervlakte
56 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

(English below)
Vrijwel tegenover het Vondelpark bevindt zich dit leuke 2-kamerappartement op de 3e en tevens bovenste verdieping, met dakterras!

Geen bovenburen en in de nabijheid van alle geneugten die de populaire Schinkelbuurt te bieden heeft. Niet alleen een paar stappen verwijderd van het Vondelpark, maar ook de tram, een overvloed aan restaurants, trendy cafés en terrasjes maken dit een TOPPLEK om te wonen.

Het appartement bevindt zich op de 3e verdieping, met de entreedeur op de 2e verdieping. Logisch ingedeeld met ruime slaapkamer aan de voorzijde, welke met niet al te veel moeite is op te delen in 2 slaapkamers. De lichte woonkamer bevindt zich aan de achterzijde, voorzien van open keuken. De nette badkamer is voorzien van ligbad/douche, WC en wastafel. Via een vlizotrap in de hal toegang tot het dakterras met een geweldig uitzicht.

Het appartement is gelegen op eigen grond en maakt deel uit van een VVE met 4 leden. De maandelijkse servicekosten bedragen 185 euro, dat is inclusief verwarming, warm water, gas en elektra. Verwarming en warm water worden gedeeld met 6 appartementen. De administratie is in eigen beheer en er is een Meerjarenonderhoudsplan.

Details:
- Ca 56 m2 woonoppervlak, meetrapport beschikbaar
- Houten (lamelparket) vloeren door gehele woning
- Geweldige ligging nabij Vondelpark en alle voorzieningen
- Eigen grond!
- Dakterras van ruim 20 m2 met vergunning
- Dubbele, geluidswerende beglazing
- Berging met wasmachine-aansluiting.
- Blokverwarming
- Servicekosten zijn inclusief voorschot voor gas, water, verwarming en elektra.
- Fundering is vernieuwd in de jaren ’70.
- Oplevering kan snel

**

This nice 1 bedroom apartment is located almost opposite the Vondelpark on the 3rd and top floor, with a roof terrace!

No upstairs neighbors and in close proximity to all the pleasures that the popular Schinkelbuurt has to offer. Not only a few steps away from the Vondelpark, but also the tram, an abundance of restaurants, trendy cafes and terraces make this a TOP PLACE to live.

The apartment is located on the 3rd floor, with the entrance door on the 2nd floor. Logically arranged with spacious bedroom at the front, which can be divided into 2 bedrooms with not too much effort. The bright living room is located at the rear, with an open kitchen. The neat bathroom has a bath / shower, toilet and sink. Via a loft ladder in the hall access to the roof terrace with a great view.

The apartment is on freehold land and is part of a VVE with 4 members. The service costs are 185 euro per month, which includes the costs for heating, hot water, gas and electricity. Heating and warm water are shared with 6 apartments. The administration is in-house and there is a Multi-Year Maintenance Plan.

Details:
- Approx. 56 m2 living space, measurement report available
- Wooden (laminated) floors throughout the house
- Great location near Vondelpark and all amenities
- Own ground!
- Roof terrace of ca. 20 m2 with permit
- Double, soundproof glazing
- Storage room with washing machine connection.
- Block heating
- Service costs include an advance payment for gas, water, heating and electricity.
- Foundation has been renewed in the 1970s.
- Available on short notice
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
14-11-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
Direct

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1913

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
56 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Schinkelbuurt

De Schinkelbuurt is een 19e eeuwse buurt tussen het Vondelpark en Schinkel, aantrekkelijk voor starters en beginnende ondernemers. In deze buurt ligt de tramremise van het gemeentelijk vervoerbedrijf en de museumtramlijn. Het bedrijventerrein rondom de Havenstraat wordt nieuw ontwikkeld tot woon- en werkgebied. De Stadionbuurt is uitgevoerd in de stijl van de Amsterdamse school en onderdeel van Plan Zuid van Berlage. Rondom de Marathonweg staan veel sociale huurwoningen, ten zuiden van de Stadionweg staan grotere vrijesectorwoningen. Belangrijkste herkenningspunt is het Olympisch Stadion met de Marathontoren. In de buurt bevinden zich meerdere sportvoorzieningen. Het Stadionplein wordt opnieuw ingericht, met extra voorzieningen en woningen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder