Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Amstelveenseweg 184 I 1075XR Amsterdam

Bouwjaar
1910
Woonoppervlakte
90 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Amstelveenseweg 184-1 – zeer luxe appartement in karakteristiek hoekpand

Achter de charmante gevels van dit compleet gerenoveerde hoekpand uit 1910 gaat een geweldig 4-kamerappartement schuil. Tot in de puntjes afgewerkt; luxe, stijlvol en helemaal van deze tijd. Verhuizen en genieten maar! De bruisende Willemsparkbuurt is ongekend populair. Hier woon je op een van de mooiste plekken van Amsterdam met het Vondelpark om de hoek en tal van winkels en horeca in de straat.

Verhuizen en genieten maar
De huidige bewoner heeft kosten noch moeite gespaard om luxe en comfort toe te voegen. Stijlvolle keuzes zorgen ervoor dat je vandaag de dag het appartement zo kunt betrekken. De mooie houten vloer is doorgelegd in alle ruimten en alle wanden zijn gestuct. De inbouwkasten, hoge plafonds met inbouwspots, traditionele raamverdeling en paneeldeuren verraden het bouwjaar, verder is alles strak en modern.

INDELING
Woonkamer en keuken
De indeling van dit appartement is heel praktisch en sfeervol. De leefkeuken staat via de bar in open verbinding met de woonkamer. Als je een passie voor koken hebt, kun je hier je hart ophalen. De moderne, greeploze keuken is voorzien van alle mogelijke inbouwapparatuur en er is veel opbergruimte. Sla de deuren in de keuken lekker open en geniet van je balkon. Deze ligt op het zuidwesten. Ideaal!

Direct grenzend aan de woonkamer is de eetkamer die met de stalen taatsdeuren afgesloten kan worden. Wat ga jij met deze zijkamer doen? Want je zou deze geweldige ruimte met erker ook perfect als werkplek, atelier of 3e slaapkamer kunnen gebruiken.

Slaapvertrekken en badkamer
De slaapkamer met inbouwkast op de kop van het pand heeft met een prachtige erker een zee aan licht. De 2e slaapkamer is lekker ruim en ook heel licht. De badkamer met dubbele wastafel en inloopdouche is strak, sfeervol en voorzien van alle gemakken. Het aparte toilet is in dezelfde stijl.

LIGGING
Met veel leuke winkels, goede horeca en het Vondelpark om de hoek is de Amstelveenseweg 184 een top locatie te noemen. Je rijdt ook nog eens binnen 7 minuten de ring op en op de fiets ben je binnen 8 minuten op Station-Zuid WTC. Daarbij is de prachtige en gerenommeerde British School of Amsterdam om de hoek.

BIJZONDERHEDEN
• Woonoppervlakte 90m²
• Op eigen grond
• Bouwjaar 1910
• Appartement volledig gerenoveerd in 2016
• Cv-ketel 2016
• Balkon op het zuidwesten
• Parkeren middels vergunningsstelsel
• Actieve, kleinschalige VvE met 5 leden, professioneel beheerd door Parel Beheer
• € 95,- servicekosten p.m.
• Meerjarenonderhoudsplan aanwezig
• Toplocatie in Oud-Zuid
• Oplevering in overleg
• Ouderdoms- en asbestclausule van toepassing
• Bij verkoop waarbij enkel particuliere partijen betrokken zijn geldt dat er pas sprake is van een overeenkomst als de koopakte bij de notaris getekend is
• De verkoop geschiedt onder voorbehoud gunning verkoper

Vanzelfsprekend leiden wij je graag rond voor een bezichtiging. Maar, we hebben in deze tijd wel enkele corona voorzorgsmaatregelen. Wij vertellen het je graag bij het inplannen van de bezichtiging. Ben je geοnteresseerd maar wil je (nog) geen fysieke bezichtiging laat het ons weten, dan kunnen wij je de woning laten zien via videobellen en kun je aan onze collega alle vragen stellen die je hebt terwijl hij/zij in de woning met je rondloopt.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor jou van belang is, raden wij jou aan de maten zelf te (laten) meten.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-11-17
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1910

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
90 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal badkamers
1

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Schinkelbuurt

De Schinkelbuurt is een 19e eeuwse buurt tussen het Vondelpark en Schinkel, aantrekkelijk voor starters en beginnende ondernemers. In deze buurt ligt de tramremise van het gemeentelijk vervoerbedrijf en de museumtramlijn. Het bedrijventerrein rondom de Havenstraat wordt nieuw ontwikkeld tot woon- en werkgebied. De Stadionbuurt is uitgevoerd in de stijl van de Amsterdamse school en onderdeel van Plan Zuid van Berlage. Rondom de Marathonweg staan veel sociale huurwoningen, ten zuiden van de Stadionweg staan grotere vrijesectorwoningen. Belangrijkste herkenningspunt is het Olympisch Stadion met de Marathontoren. In de buurt bevinden zich meerdere sportvoorzieningen. Het Stadionplein wordt opnieuw ingericht, met extra voorzieningen en woningen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder