Vorige | Volgende

Amstelveenseweg 206 IV 1075XS Amsterdam, Schinkelbuurt Noord

Bouwjaar
1911
Woonoppervlakte
55 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Hoogwaardig en nieuw gerenoveerd appartement van circa 55 mē gelegen op de bovenste verdieping en voorzien van een zonnig dakterras van circa 5 mē. Gelegen om de hoek van het prachtige Vondelpark.

NIET VOOR DELERS - NOT FOR SHARING!
Op verzoek van de verhuurder is het niet mogelijk om deze woning beschikbaar te stellen aan delers. Onder delers wordt verstaan studenten en/of vrienden of vriendinnen die de woning gezamenlijk huren. Ook het samenwonen van twee of meer (hoogopgeleide) werkende personen is niet mogelijk. Een stel, een echtpaar of een gezin komt wel in aanmerking voor deze woning.

DE INDELING
U bereikt het appartement via het gemeenschappelijke trappenhuis. De entree van de woning is op de vierde etage. Een centrale hal verschaft toegang tot alle ruimtes. Aan de achterzijde bevindt zich de woonkamer met luxe open keuken. De greeploze keuken is voorzien van een 4-pits inductie kookplaat, afzuiging, koel/vriescombinatie, een vaatwasser, een combi oven/magnetron en een natuurstenen werkblad. Alle keukenapparatuur is van het merk AEG. Via de woonkamer heeft u toegang tot het zonnige dakterras circa 5 mē.

De badkamer beschikt over een ligbad, inloop douche, dubbele wastafel met opberglades, badkamerspiegel en een designradiator. Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich de slaapkamer circa 10 mē (3,76 m x 2,50 m). Aan de achterzijde bevindt zich een tweede (werk)kamer van circa 3.5 mē (1.56 x 2.18 mē).

DE LIGGING
De woning is gelegen in het prachtige Amsterdam Zuid, op steenworp afstand van het Vondelpark (300m) en het Hoofddorpplein. Op de Amstelveenseweg en de Zeilstraat zijn veel winkels (o.a. warme bakker, Albert Heijn binnen 100m en diverse goede (afhaal)restaurants). Ook voorzieningen zoals openbaar vervoer (o.a. Haarlemmermeerstation) bevinden zich op loopafstand van de woning. Tevens is er een goede ontsluiting naar Ringweg A-10.

HET ONDERHOUD
Het betreft een nieuw hoogwaardig en volledig gerenoveerd appartement (renovatiejaar 2021). Alle wanden zijn netjes gestuukt en geschilderd. De woning beschikt over volledig dubbel glas, vloerverwarming en het water worden verwarmd door een warmtewisselaar. Tot slot is het appartement voorzien van jaloezieën, plissé gordijnen en opbouwspots.

BIJZONDERHEDEN
- Niet voor delers geschikt!
- Huurprijs is excl. G/W/L;
- Twee maanden waarborgsom;
- Minimale duur van 12 maanden.

High-quality and newly renovated apartment of approximately 55 mē located on the top floor and equipped with a sunny roof terrace of approximately 5 mē. Located around the corner from the beautiful Vondelpark.

NOT FOR SHARERS - NOT TO SHARE!
At the request of the landlord, it is not possible to make this property available to sharers. Sharing is understood to mean students and / or friends who rent the house. The cohabitation of two or highly educated working persons is also not possible. A coupleor a family is eligible for this home.

THE LAYOUT
You reach the apartment via the common staircase. The entrance of the house is on the fourth floor. A central hall with access to all areas. At the rear is the living room with luxurious open kitchen. The handle less kitchen is equipped with a 4-burner induction hob, extractor, fridge / freezer, dishwasher, combi oven / microwave and a natural stone worktop. All kitchen appliances are from the AEG brand. Through the living room you have access to the sunny roof terrace of approximately 5 mē.

The bathroom has a bath, walk-in shower, double sink with storage drawers, bathroom mirror and a design radiator. The bedroom is approximately 10 mē (3.76 mx 2.50 m) at the front of the apartment. At the rear is a second (work) room of approximately 3.5 mē (1.56 x 2.18 mē).

LOCATION
The house is located in the beautiful Amsterdam South, a stone's throw from the Vondelpark (300m) and the Hoofddorpplein. There are many shops on Amstelveenseweg and Zeilstraat (including bakery, Albert Heijn within 100m and various good (take-away) restaurants). Facilities such as public transport (including Haarlemmermeerstation) are also within walking distance of the house. There is also good access to Ring Road A-10.

THE MAINTENANCE
It is a new high-quality and completely renovated apartment (renovation year 2021). All walls are neatly plastered and painted. The apartment has full double glazing, underfloor heating and the water is heated by a heat exchanger. Finally, the apartment is equipped with blinds, pleated curtains and surface-mounted spotlights.

PARTICULARITIES
- Not suitable for sharers - not for sharing!
- Rent is excl. G / W / L;
- Two months deposit;
- Minimum duration of 12 months.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-05-18
Status
Verhuurd
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1911

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
55 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Schinkelbuurt

De Schinkelbuurt is een 19e eeuwse buurt tussen het Vondelpark en Schinkel, aantrekkelijk voor starters en beginnende ondernemers. In deze buurt ligt de tramremise van het gemeentelijk vervoerbedrijf en de museumtramlijn. Het bedrijventerrein rondom de Havenstraat wordt nieuw ontwikkeld tot woon- en werkgebied. De Stadionbuurt is uitgevoerd in de stijl van de Amsterdamse school en onderdeel van Plan Zuid van Berlage. Rondom de Marathonweg staan veel sociale huurwoningen, ten zuiden van de Stadionweg staan grotere vrijesectorwoningen. Belangrijkste herkenningspunt is het Olympisch Stadion met de Marathontoren. In de buurt bevinden zich meerdere sportvoorzieningen. Het Stadionplein wordt opnieuw ingericht, met extra voorzieningen en woningen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder