Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Amstelveenseweg 208 III 1075XS Amsterdam, Schinkelbuurt Noord

Huurprijs € 1.650 per maand

Bouwjaar
1906-1930
Woonoppervlakte
78 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Hoogwaardig nieuw gerenoveerd 3-kamer appartement van circa 78 m voorzien van mooie buitenruimtes! Gelegen om de hoek van het prachtige Vondelpark. ENGLISH TEXT BELOW!

NIET VOOR DELERS - NOT FOR SHARING!
Op verzoek van de verhuurder is het niet mogelijk om deze woning beschikbaar te stellen aan delers. Onder delers wordt verstaan studenten en/of vrienden of vriendinnen die de woning gezamenlijk huren. Ook het samenwonen van twee of meer (hoogopgeleide) werkende personen is niet mogelijk. Een stel, een echtpaar of een gezin komt wel in aanmerking voor deze woning.

DE INDELING
Middels een verzorgde gemeenschappelijke entree vanaf de straat bereikt u de toegang van dit appartement op de derde etage. Centrale hal verschaft toegang tot alle vertrekken. Doorzon woonkamer met open keuken gelegen aan de achterzijde. De keuken is voorzien van AEG inbouwapparatuur met o.a. een vaatwasser, 4-pits inductiekookplaat met afzuigkap, combi oven/magnetron en een koelkast met 3 vrieslades! Vanuit de keuken is tevens het balkon aan de achterzijde bereikbaar. De ruime en moderne badkamer, welke in het midden is gesitueerd, is v.v. een inloopdouche, ligbad incl. handdouche, een dubbele wastafel met spiegel en een designradiator. Het (zwevend) toilet met fonteintje is separaat. De eerste slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en meet ca. 7 m en vanuit hier heeft u toegang tot het kleine balkon met zicht op het gezellige pleintje. De tweede slaapkamer is gelegen aan achterzijde een meet ca. 11 m. Vanuit de hal is de separate wasruimte bereikbaar.

DE LIGGING
De woning is gelegen in het prachtige Amsterdam Zuid, op steenworp afstand van het Vondelpark (300m) en het Hoofddorpplein. Op de Amstelveenseweg en de Zeilstraat zijn veel winkels (o.a. warme bakker, Albert Heijn binnen 100m en diverse goede (afhaal)restaurants). Ook voorzieningen zoals openbaar vervoer (o.a. Haarlemmermeerstation) bevinden zich op loopafstand van de woning. Tevens is er een goede ontsluiting naar Ringweg A-10.

HET ONDERHOUD
Het betreft een recentelijk hoogwaardig en volledig gerenoveerd appartement (renovatiejaar 2021). Alle wanden zijn netjes gestuukt en geschilderd. De gehele woning beschikt over volledig dubbel glas en een nette vloer. De elektra en de CV-installatie zijn beide vernieuwd. Ook de keuken en sanitair zijn geheel nieuw.

BIJZONDERHEDEN
-Niet voor delers geschikt not for sharing!
-Huurprijs is excl. G/W/L;
-Twee maanden waarborgsom;
-Minimale duur van 12 maanden.

Let op! Wij verzoeken u dringend om tijdens de bezichtiging de onderstaande voorzorgsmaatregelen in acht te nemen!

1) Wij schudden geen handen;
2) Houd minimaal 1.5 meter (twee armlengtes) afstand van elkaar;
3) Wij ontvangen maximaal 3 personen tegelijkertijd in de woning;
4) Kom op tijd en neem contact met ons op als u te laat bent;
5) Raak gedurende uw bezoek niks aan;
6) Blijf thuis en annuleer de bezichtiging als u last heeft van neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging.

---English text---

High-quality newly renovated 3-room apartment of approximately 78 m with beautiful outdoor spaces! Located around the corner from the beautiful Vondelpark.

NOT FOR SHARING!
At the request of the landlord, it is not possible to rent this property to divisors. Divisors means students or friends who rent the property together. Also, the cohabitation of two or more (highly educated) colleagues is not possible. A set, a couple or a family will be eligible for this property.

THE LAYOUT
The entrance of the apartment on the third floor is reached via a communal staircase. The hallway gives access to all the rooms on this floor. The bright living room with open kitchen is located at the rear. The kitchen is equipped with AEG built-in appliances including a dishwasher, 4-burner induction hob with extractor hood, combi oven / microwave and a fridge with 3 freezer drawers! The balcony at the rear is accessible from the kitchen. The spacious and modern bathroom, which is located in the middle, has a walk-in shower, bath including hand shower, a double sink with mirror and a design radiator. The (floating) toilet with hand basin is separate. The first bedroom is located at the front and measures approx. 7 m and from here you have access to the small balcony with a view of the pleasant square. The second bedroom is located at the rear and measures approx. 11 m. The separate laundry room is accessible from the hall.

THE LOCATION
The apartment is located in Amsterdam Zuid, around the corner of the Vondelpark and the Hoofddorpplein. On the Amstelveenseweg and the Zeilstraat, there are many stores such as but not limited to butcheries, bakeries, and supermarkets. Also, public transport (tram and bus) is within walking distance. Additionally, there is a good connection to the highway (A10).

THE MAINTENANCE
It is a completely new renovated apartment (renovation year 2021). All walls are neatly plastered and soothed, the kitchen and the plumbing have been completely renovated, the electricity and the central heating system have both been renewed and the entire apartment has double glazing.

DETAILS:
-Not for sharing;
-Rental price is excl. G/W/L;
-2 months deposit;
-Minimum rental term is 12 months.

Pay attention! We urge you to observe the following precautions during the viewing!

1) We don't shake hands;
2) Keep a minimum distance of 1.5 meters (two arm lengths) from each other;
3) We receive a maximum of 3 people in the property at the same time;
4) Be on time and contact us if you are late;
5) Do not touch anything during your visit;
6) Stay at home and cancel the viewing if you have a cold, runny nose, sneezing, sore throat, mild cough, or fever.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-03-12
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
78 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3

Energie

Energielabel
Klasse B
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Schinkelbuurt

De Schinkelbuurt is een 19e eeuwse buurt tussen het Vondelpark en Schinkel, aantrekkelijk voor starters en beginnende ondernemers. In deze buurt ligt de tramremise van het gemeentelijk vervoerbedrijf en de museumtramlijn. Het bedrijventerrein rondom de Havenstraat wordt nieuw ontwikkeld tot woon- en werkgebied. De Stadionbuurt is uitgevoerd in de stijl van de Amsterdamse school en onderdeel van Plan Zuid van Berlage. Rondom de Marathonweg staan veel sociale huurwoningen, ten zuiden van de Stadionweg staan grotere vrijesectorwoningen. Belangrijkste herkenningspunt is het Olympisch Stadion met de Marathontoren. In de buurt bevinden zich meerdere sportvoorzieningen. Het Stadionplein wordt opnieuw ingericht, met extra voorzieningen en woningen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder