Vorige | Volgende

Amstelveenseweg 210 4 1075XS Amsterdam, Schinkelbuurt Noord

Bouwjaar
1911
Woonoppervlakte
67 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Beautiful furnished 3-room apartment in the South of Amsterdam with a roof terrace!

On a central location nearby shops and good restaurants. The apartment is easy to reach by different means of transportation. Within a few minutes you arrive at the economic heart "the Zuidas" with station Amsterdam Zuid/WTC. And with the car you are in a few minutes on the highway A10.

Lay-out: Through the common staircase to the fourth floor: The entrance provides access to the living room with an open spacious luxury kitchen equipped with; a dishwasher, fridge / freezer, combi oven, microwave.
The living room gives access to the bathroom (with a walk-in shower, toilet, wash basin, design radiator and a washingmachine and dryer), the bedroom and the second room, which can also used as a second bedroom.
On the rooftop you have a private terrace, which you can reach by a stairway in de livingroom.
The entire house is equipped with beautiful laminate.

- subject to acceptance by owner –

***********************************************

DUTCH: Prachtige gemeubileerd 3-kamerappartement in Zuid Amsterdam met dakterras!

Een uitstekende locatie vlakbij winkels en goede restaurants . Het appartement ligt gunstig ten opzichte van openbaar vervoer, uitvalswegen en Schiphol. Nabij het WTC, het economisch hart “de Zuidas” .

Lay-out: Via trappenhuis bereikt u de vierde etage: De entree biedt toegang tot de woonkamer met een open royale luxe keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals onder andere een vaatwasser, koel/vriescombinatie, combi- oven, magnetron.
De woonkamer geeft verder toegang tot de badkamer (voorzien van inloopdouche, toilet, wastafel, designradiator en wasmachine en droger), de slaapkamer en de tweede kamer die eventueel als tweede slaapkamer gebruikt kan worden.
Via de trap in de woonkamer bereik je jouw privé dakterras met prachtig uitzicht.
De gehele woning is voorzien van laminaat.

- acceptatie onder voorbehoud gunning eigenaar-
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 14 p/m
Aanmeldingsdatum
12-02-2021
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding
Direct

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1911

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
67 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Schinkelbuurt

De Schinkelbuurt is een 19e eeuwse buurt tussen het Vondelpark en Schinkel, aantrekkelijk voor starters en beginnende ondernemers. In deze buurt ligt de tramremise van het gemeentelijk vervoerbedrijf en de museumtramlijn. Het bedrijventerrein rondom de Havenstraat wordt nieuw ontwikkeld tot woon- en werkgebied. De Stadionbuurt is uitgevoerd in de stijl van de Amsterdamse school en onderdeel van Plan Zuid van Berlage. Rondom de Marathonweg staan veel sociale huurwoningen, ten zuiden van de Stadionweg staan grotere vrijesectorwoningen. Belangrijkste herkenningspunt is het Olympisch Stadion met de Marathontoren. In de buurt bevinden zich meerdere sportvoorzieningen. Het Stadionplein wordt opnieuw ingericht, met extra voorzieningen en woningen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder