Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Amstelveenseweg 25 III 1054MC Amsterdam, Overtoomse Sluis

Vraagprijs € 879.000 k.k.

Bouwjaar
1927
Woonoppervlakte
132 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

** ENGLISH TEXT AT OUR WEBSITE **

Uitzonderlijk ruim en licht drie-laags bovenhuis met waanzinnig dakterras en uitzicht over de bomen van het Vondelpark. Dit bovenhuis biedt aan de voorzijde prachtig uitzicht over de Kostverlorenvaart met de Overtoomse Sluis.

Vanwege de open ligging aan de voorzijde en de hoge ligging in het gebouw komen er zeeën aan licht binnen. Zonder bovenburen is het ook nog eens erg rustig.

Het bovenhuis heeft een entree vanaf de 2e etage. De woonvertrekken en balkon op de 3e etage en op de 4e en 5e etage zijn slaapkamers, het dakterras en nog zeer veel bergruimte.

Deze woning kent met 177,7 m2 bruto vloeroppervlakte en 40,1 m2 buitenruimte geweldige dimensies. De NEN woonoppervlakte is 132,7 m2.

ALGEMEEN
De ligging van dit appartement is uitstekend. Centraal in de stad, maar toch vrij en open. Om de hoek treft u alles wat Amsterdam aantrekkelijk maakt. Ontspanning vindt in het Vondelpark, de boodschappen doet u aan de Sloterkade, Amstelveenseweg, Zeilstraat en Overtoom. Daar vindt u ook een keur aan goede horeca.

Openbaar vervoer treft u in de direct omgeving aan. De bereikbaarheid met de auto is ook uitstekend, via Surinameplein naar de A10 West of via Amstelveenseweg naar de A10 Zuid. Ook de ligging ten opzichte van Schiphol is perfect.

De woning is onderdeel van een kleinschalige VvE met 3 leden. In 2020 is het schilderwerk aan de voor- en achterzijde uitgevoerd. De servicekosten zijn slechts € 80,-- per maand. In de zomer van 2020 zal een meerjaren onderhoudsplan opgesteld worden door de VvE.

Indeling
Open portiek vanaf de straat, entree op de eerste etage, voordeur op de 2e etage. Eigen trap naar de 3e etage. Hal met meterkast, garderobe, en gastentoilet met fontein.

De woonetage is met 7,25 m breedte en 11,50 m diepte spectaculair te noemen. Dit resulteert in een open ruimte voor woonkamer en keuken van circa 70 m2. De open zichtlijnen van voor naar achter zijn erg prettig.

Aan de voorzijde is een open zijkamer (ca. 3 x 3 m), waar eenvoudig een afgesloten ruimte van te maken is. De voorgevel telt twee enorme raampartijen. Het uitzicht en de lichtinval zijn prachtig.

Het zitgedeelte is aan de voorzijde, aan de achterzijde is de eettafel. Er is een open moderne witte keuken met ontbijtbar voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur.

Het balkon is over de gehele breedte van de achtergevel gelegen, op het zuidoosten. Vanuit de keuken en vanuit de woonkamer geven openslaande deuren toegang tot het balkon.

Op de 4e etage is een royale overloop, een grote slaapkamer (ca. 3 x 5 meter) met inbouwkast aan de voorzijde en de hoofdslaapkamer aan de achterzijde (ca. 3 x 7 meter) met openslaande deuren naar het schitterende dakterras (ca. 4,5 x 6,5 meter) op het zuidoosten. Vanwege de open ligging heb je hier zon van 7 uur ’s morgens tot half 6 ’s avonds.

De badkamer met dakkapel aan de voorzijde is voorzien van een ligbad, separate douche, wastafel en tweede toilet.

De zolder op de 5e etage is bereikbaar met een vlizo trap en heeft een dakkapel aan de voorzijde. De vloeroppervlakte is 22 m2. Hier kan eenvoudig nog een extra kamer gemaakt worden. Momenteel is deze ruimte in gebruik als bergruimte.

De wanden en plafond zijn strak gestuukt, er ligt een massieve houten vloer.

Zie de plattegronden en foto’s voor een nog completere indruk.

Kortom een luxe en licht drie-laags bovenhuis met een zee aan ruimte, binnen én buiten.

BIJZONDERHEDEN
- Veel lichtinval, uitzicht over water en bomen van het Vondelpark ;
- Balkon op de 3e etage en dakterras op de 4e etage;
- Momenteel twee slaapkamers, mogelijkheid voor 3 tot 4 slaapkamers;
- Centraal in de stad en toch rustig;
- Om de hoek van het Vondelpark, bereikbaarheid Schiphol uitstekend;
- Bruto-vloeroppervlakte 177,7 m2
- Woonoppervlakte 132,7 m˛, buitenruimte 40,1 m2;
- Overige inpandige ruimte 14,6 m2, 13 m2 onder 1,5 m hoogte;
- Gelegen op erfpachtgrond, canon € 1.370,-- per jaar (jaarlijkse indexering);
- Tijdvak erfpacht loopt tot en met 15 januari 2058;
- Overstap eeuwigdurende erfpacht is aangevraagd op gunstige voorwaarden van 2019;
- Kleinschalige VvE, servicekosten € 80;
- Schilderwerk buitenzijde uitgevoerd 2020.

Neemt u contact op met ons kantoor voor het plannen van een privé bezichtigingsafspraak.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
01-09-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1927

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
132 m²
Inhoud
486 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder