Vorige | Volgende

Amstelveenseweg 300 - 306 1075XZ Amsterdam, Schinkelbuurt Zuid

Huurprijs € 92.000 per jaar

Omschrijving

AMSTERDAM, AMSTELVEENSEWEG 300-306

De Amstelveenseweg is van oudsher de belangrijkste verbinding tussen Amsterdam en Amstelveen, daarnaast is het een van dé in- en uitvalswegen naar het centrum van Amsterdam.

Het object is gelegen te midden van het Vondelpark en het Olympisch Stadion in de directe nabijheid van diverse horecagelegenheden en een mix van landelijke filiaalbedrijven en lokale retailers. Medio 2021 zal zich om de hoek The British School of Amsterdam vestigen. Dat zal zorgen voor een hoop extra passanten.

Oppervlakte:
Kelder ca. 160 m²
Begane grond ca. 320 m²
Totaal ca. 480 m²
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
23-06-2020
Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
480 m²
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Schinkelbuurt

De Schinkelbuurt is een 19e eeuwse buurt tussen het Vondelpark en Schinkel, aantrekkelijk voor starters en beginnende ondernemers. In deze buurt ligt de tramremise van het gemeentelijk vervoerbedrijf en de museumtramlijn. Het bedrijventerrein rondom de Havenstraat wordt nieuw ontwikkeld tot woon- en werkgebied. De Stadionbuurt is uitgevoerd in de stijl van de Amsterdamse school en onderdeel van Plan Zuid van Berlage. Rondom de Marathonweg staan veel sociale huurwoningen, ten zuiden van de Stadionweg staan grotere vrijesectorwoningen. Belangrijkste herkenningspunt is het Olympisch Stadion met de Marathontoren. In de buurt bevinden zich meerdere sportvoorzieningen. Het Stadionplein wordt opnieuw ingericht, met extra voorzieningen en woningen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder