Vorige | Volgende

Amstelveenseweg 47 III 1075VT Amsterdam, Willemsparkbuurt Noord

Bouwjaar
1906-1930
Woonoppervlakte
88 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Recentely renovated apartment with two bedrooms and two bathrooms

The apartment is located in a great location on the Amstelveenseweg, and on one of the most beautiful parts of this street. The entrance of the Vondelpark is on the corner of the street!
The Amstelveenseweg has shops, boutiques and various restaurants. Also around the corner the Koninginneweg which is known for its many caterers, and specialty shops. The luxurious shopping streets such as the Cornelis Schuytstraat, the PC Hooftstraat and the Van Baerlestraat, but also the Concertgebouw are within a few minutes cycling distance and the bustling centre of Amsterdam can be reached quickly.

The property is easily accessible by car due to the easy connection to Ring A-10, as well as by public transport via various tram and bus connections.

Lay out:

By stairs to the 3rd floor. Entrance, hall way.
Spacious living room with access to the balcony. The living kitchen is fully equipped.
Shower and toilet on this floor for the bedroom at the front.
Top floor, has another large bedroom with en suite bathroom with shower, toilet and sink.
Laundry placed separately.

Features;

- Newly renovated
- 2 bedrooms
- 2 bathrooms
- Well insulated
- Location

This information has been compiled by us with the necessary care. No liability is accepted for any incompleteness, incorrectness or otherwise, or consequences thereof. All sizes and dimensions are indicative.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-06-23
Status
Verhuurd
Aanvaarding
per datum

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
88 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Willemspark

Deze wijk ligt binnen het Vondelpark, de Stadhouderskade, de Boerenwetering, het Zuideramstelkanaal en het Olympiaplein. Kenmerkend voor de wijk is het Museumplein met het Rijksmuseum, het Van Goghmuseum, het Stedelijk Museum en het Concertgebouw. Dit plein trekt veel bezoekers uit binnen- en buitenland. Regelmatig zijn er grote landelijke evenementen. Het Vondelpark is een grote publiekstrekker met meer dan één miljoen bezoekers per jaar. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn andere bijzondere voorzieningen in de wijk. Luxe winkels vind je in de P.C. Hooftstraat en Beethovenstraat. In deze wijk staan ook grote villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School. De wijk is welgesteld en het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. De inwoners zijn veelal hoogopgeleid en hebben gemiddeld een hoog inkomen. Er wonen veel gezinnen in deze wijk, in de Apollobuurt wonen relatief veel ouderen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder