Vorige | Volgende

Amstelveenseweg 500 1081KL Amsterdam, Zuiderhof

Huurprijs € 3.000 per maand

Omschrijving

Een van de meest in het oog springende gebouwen in Amsterdam is toch wel kantoorgebouw Infinity.
Het gebouw is voorzien van veel glas en het heeft een indrukwekkende vorm. Alle kantoren in het gebouw zijn voorzien van hoge ramen en bieden zo een fantastisch uitzicht over Amsterdam, de Nieuwe Meer en het Amsterdamse Bos. Dit gebouw is werkelijk van alle gemakken voorzien. Binnenin het gebouw vindt u een ruime foyer, een auditorium een restaurant en maar liefst zes binnentuinen. Dankzij het auditorium zijn alle kantoren ruimtelijk en aangenaam licht. De verschillende kantoorruimten worden volledig “turn-key” aan u op geleverd. Daarnaast heeft u de beschikking over een professioneel service team dat verschillende werkzaamheden voor u uit handen neemt. Het gebouw beschikt over een bemande receptie bij de entree van het gebouw, verschillende vergaderfaciliteiten en een uitgebreid bedrijfsrestaurant waar ook de mogelijkheid bestaat om lunch te bestellen. In de directe omgeving bevinden zich een grootte hoeveelheid nationale en internationale bedrijven en diverse hotels en restaurants.

LOCATIE
Dit kantoorgebouw is gelegen aan de Zuidas vlakbij het VU en naast de op en afrit S104, Amstelveenseweg.

Per auto
Door de ligging van het gebouw, vlakbij de afrit, op de Zuidas is met eigen vervoer, de ringweg A10 en zijn de A2, A1 en A4 zeer goed bereikbaar. Ook Schiphol Airport is binnen 15 minuten te bereiken.

Per openbaar vervoer:
Het gebouw is naast bus en metrostation Amstelveenseweg gelegen. Vanaf hier vertrekt o.a. een bus 62 (Amsterdam Lelylaan – Amstelstation), tram 24 en metrolijnen 50 en 51.

VLOEROPPERVLAKTE
Totaal voor de verhuur is circa 375 m˛ beschikbaar en mogelijk te verdelen in units vanaf 17 m˛. Tevens aanwezig een business lounge, diverse vergader en conferentieruimten.

PARKEREN
Parkeergarage onder het gebouw.

HUURPRIJS
Op aanvraag.

BESCHIKBAARHEID
In overleg, per direct mogelijk.

OPLEVERNIVEAU EN VOORZIENINGEN
De hoogwaardige turn-key kantoorruimte zal o.a. worden opgeleverd, inclusief:
- Huidige systeemplafonds voorzien van verlichtingsarmaturen.
- Huidige scheidingswanden.
- Vloerbedekking en ingerichte werkplekken (bureaus, stoelen, kasten).
- Gebruik business lounge.
- Vergader en conferentieruimten.

Het gehuurde is inclusief:
- 24/7 toegankelijkheid.
- Huur.
- Servicekosten.
- Onroerend goed verzekeringen & belastingen.
- Inregeling lucht-en lichtsystemen.
- Ready-to-go ICT infrastructuur.
- Volledig uitgeruste pantry.
- Repro faciliteiten.
- Kunst en overige klein inrichting.
- Uitgebreide receptiediensten.
- Dagelijkse schoonmaak.
- Beveiligingssysteem door het gehele gebouw.

Aanvullende services en diensten:
- Ontvangst gasten.
- Telefoonbeantwoording.
- Postbehandeling.
- Catering & roomservice.
- Administratieve werkzaamheden.
- Boeken van vliegtickets.
- Reserveren van hotels en restaurants.
- Regelen van taxi of privé chauffeur.
- Stomerij, schoenmaker en bloemist inschakelen.
- En nog veel meer!

HUURTERMIJN
In overleg. Flexibele huurtermijnen zijn mogelijk.

DUURZAAMHEID
Het gebouw beschikt over een energielabel A.

BETALINGEN
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst op basis van een serviceovereenkomst

ZEKERHEIDSSTELLING
Een waarborgsom van 3 maanden huur, servicekosten en BTW.

BTW
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd..

VOORBEHOUD
Voorbehoud van goedkeuring verhuurder. De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2020-08-17
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-West

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder