Vorige | Volgende

Amstelveenseweg 603 1 1081JD Amsterdam, VU-kwartier

Vraagprijs € 400.000 

Bouwjaar
1999
Woonoppervlakte
83 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

**English translation below**

Ruim ingedeeld en zeer licht 3-kamer hoekappartement (83m2) gelegen op een toplocatie in Amsterdam Zuid, op loopafstand van VUmc en de Zuidas!

Parkeerplaats in de overdekte garage wordt separaat te koop aangeboden voor €40.000,-!

Indeling
Via de net onderhouden entree stap je binnen in dit complex, waarna het appartement met een trap of de lift toegankelijk is.
Bij binnenkomst stap je binnen in de ruime hal van het appartement, welke toegang geeft tot alle vertrekken en voldoende ruimte biedt voor bijvoorbeeld garderobe. De riante woonkamer met half open keuken bevindt zich aan de voorzijde van het appartement en heeft (door de unieke hoekligging) een zeer fijne lichtinval! Vanuit de woonkamer is de nette, half open keuken toegankelijk. De keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur, zoals een gaskookplaat, combi oven/magnetron, koel/vries combinatie en vaatwasser.
De twee riante slaapkamers bevinden zich tevens aan de voorzijde van het appartement. Tot slot is vanuit de hal het separaat toilet, de wasruimte en de ruime badkamer toegankelijk. De badkamer is voorzien van een tweede toilet, wastafel en een inloopdouche.

In de onderbouw bevindt zich een riante privé berging (ca. 10m2).

Parkeerplaats
Separaat of tezamen met het appartement wordt er tevens ee parkeerplaats in de onderbouw aangeboden. De parkeergarage is toegankelijk vanaf de Amstelveenseweg en is voorzien van bewakingscamera's. De parkeerplaats wordt aangeboden voor € 40.000,-.

Vereniging van Eigenaren
De VVE bestaat uit 30 appartementsrechten. De VVE is gezond en wordt professioneel beheerd door Newomij. De maandelijkse servicekosten bedragen € 172,83 voor de woning en € 22,44 per parkeerplaats.

Erfpacht
Er is sprake van gemeentelijke erfpacht, welke is afgekocht tot 2049. Er is tevens een mogelijkheid om de erfpacht verlengd af te kopen tot 2099 of om over te stappen naar het nieuwe eeuwigdurende erfpachtstelsel. De aanvraag voor de overstap naar eeuwigdurende erfpacht is reeds ingediend.

Omgeving & bereikbaarheid
Zonder file de stad in en uit? Dit appartement is gelegen op een zeer centrale locatie (loopafstand) t.o.v. de Zuidas, VUmc en natuurlijk de Ring A10. Met de fiets ben je binnen ca. 15 minuten in het Vondelpark of in de Pijp en ook het Centrum van de stad bevindt zich op ongeveer 20 minuten fietsafstand.

Schuin tegenover het appartement bevindt zich Restaurant de Veranda en ook aan diverse andere eet- en drinkgelegenheden geen gebrek. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Albert Heijn of de Aldi en natuurlijk bij het winkelcentrum op het Gelderlandplein. Daarnaast loop je binnen enkele minuten naar de Nieuwe Meer en het Amsterdamse Bos, dus ook voor de natuurliefhebber is dit een ideale locatie!

Bijzonderheden
- TOPLOCATIE op de Ring en op loopafstand van VUmc en de Zuidas;
- Het woonoppervlak bedraagt 82,2m² (NEN2580 meetrapport aanwezig);
- Zeer ruim ingedeeld appartement met veel licht;
- Ruime berging in de onderbouw;
- Privé parkeerplaats beschikbaar voor €40.000,-;
- Erfpachtcanon afgekocht tot 2049;
- Professioneel beheerde VVE met 30 leden;
- De servicekosten voor het appartement bedragen € 172,83 per maand;
- Notariskeuze aan koper, bij een in Amsterdam gevestigde notaris;
- Er is pas een overeenkomst als de koopakte is getekend door beide partijen.

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.''

---------------------------------------------------------

Spacious and bright 2 bedroom corner apartment (83 m2) located in a prime location in Amsterdam South, within walking distance of VUmc and the Zuidas!

A private parking space in the covered garage is offered for sale separately for € 40,000!

Layout
You enter the complex through the well-maintained entrance, after which the apartment is accessible with a staircase or by elevator.
Upon entering you step into the spacious hall of the apartment, which gives access to all rooms. The spacious living room with half open kitchen is located at the front of the apartment and has (due to the unique corner location) a beautiful lightning! The neat, semi-open kitchen is accessible from the living room. The kitchen is equipped with all necessary appliances, such as a gas hob, combi oven / microwave, fridge / freezer combination and dishwasher.

The two spacious bedrooms are also located at the front of the apartment. To conclude, from the hall the separate toilet, the laundry room and the spacious bathroom are accessible. The bathroom has a second toilet, sink and a walk-in shower.

In the basement there is a large private storage room (approx. 10 m2).

Private parking place
A separate and private parking space in the basement of the building is also offered for sale. The parking garage is accessible from the main road and is equipped with surveillance cameras. The parking space is offered for € 40,000.

Home Owners Association
The VVE consists of 30 apartment rights. The VVE is healthy and is professionally managed by Newomij. The monthly service costs are € 172,83 for the property and € 22.44 for the parking space.

Ground lease
The ground lease has been bought off until 2049. There is also a possibility to buy off the leasehold extended until 2099 or to switch to the new perpetual leasehold system. The application for the switch to perpetual lease has already been submitted.

Environment & accessibility
Need to move in and out of the city without traffic jams? No problem!
This apartment is located in a very central location (walking distance) to the Zuidas, VUmc and of course the A10 ring road. You can reach Vondelpark or De Pijp in around 15 minutes by bike, and the city center is also around 20 minutes away by bike.

Diagonally opposite the apartment you will find Restaurant de Veranda and there is also a big variety of other food and beverage outlets. For daily shopping you can go to the Albert Heijn or the Aldi and of course to the shopping mall on the Gelderlandplein. In addition, you can walk to the Nieuwe Meer and the Amsterdamse Bos within a few minutes, so this is also an ideal location for nature lovers!

Particularities
- PRIME LOCATION near the Ring and within walking distance of VUmc and the Zuidas;
- The living space is 82.2m² (NEN2580 measurement report available);
- Very spacious and bright apartment;
- Spacious storage in the basement (app. 10m2);
- Private parking space available for € 40.000,-;
- Ground lease has been bought off untill 2049;
- Professionally managed VVE with 30 members;
- The service costs for the apartment amount to € 172,83 per month;
- Choice of notary to the buyer, at a notary established in Amsterdam;
- There is only an agreement if the deed of sale has been signed by both parties.

"This information has been compiled by us with the necessary care. On our part, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified dimensions and areas are indicative. The NVM conditions apply."
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
18-07-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1999

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
83 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Zuidas

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid, rondom Ringweg-Zuid, ligt de Zuidas. Het gebied zit ingeklemd tussen de Amstel enerzijds en de Schinkel anderzijds. In het centrum van de Zuidas bevindt zich Station Zuid.
De Zuidas, het La Défence van Amsterdam
Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied dat volop in ontwikkeling is. In eerste instantie was de Zuidas bedoeld als kennis- en zakendistrict, met de focus op de ontwikkeling van hoogwaardig kantorengebied. Bij de bouw van het gebied had men niet de minste voorbeelden voor ogen: La Défence in Parijs en The Docklands in Londen. De Zuidas is in het buitenland ook wel bekend als de 'Financial Mile'.
De Zuidas: van zakendistrict naar woon/werk
Sinds kort is de focus op de Zuidas verplaatst naar de ontwikkeling van woningen. Op dit moment wonen er nog relatief weinig mensen in het gebied, maar dat verandert door onder andere de bouw van gevarieerde koopappartementen en huurappartementen door woningcorporaties. En met het bouwen van woningen zullen ook meer voorzieningen, zoals kinderdagverblijven, cafés en scholen, in de buurt komen. Maar de plannen zijn nog niet af. De komende jaren zal er nog volop gebouwd worden. In 2019 start men zelfs met de grootste bouwoperatie van het gebied: Zuidasdok, dat tot doel heeft de bereikbaarheid van het gebied te optimaliseren. Station Amsterdam Zuid zal daartoe uitgroeien tot een tweede Centraal Station met haltes voor onder andere de Noord/Zuidlijn. Op die manier wordt Station Amsterdam Zuid en daarmee de Zuidas binnen driekwartier voor drie miljoen mensen bereikbaar.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder