Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Amstelveenseweg 605 *A 1081JD Amsterdam, VU-kwartier

Bouwjaar
1999
Woonoppervlakte
106 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

** English below **

Dubbele etagewoning (ca. 106m2) met 3 ruime slaapkamers, een riante berging en balkon. Gelegen op een zeer centrale locatie in Amsterdam Zuid, op loopafstand van VUmc en de Zuidas!

Parkeerplaats in de overdekte garage wordt separaat te koop aangeboden voor €40.000,-!

Indeling
Via de net onderhouden, gemeenschappelijk entree stap je binnen in deze dubbele etage woning. Op dit moment wordt iedere etage als afzonderlijke woonetage gebruikt, maar dit is tevens eenvoudig om te zetten tot een dubbel woonhuis.
De begane grond heeft een ruime woonkeuken, een slaapkamer, wasruimte, separaat toilet en een riante badkamer met inloopdouche, ligbad en wastafelmeubel.
De eerste etage is voorzien van een nette open keuken met woonkamer en tevens toegang tot het balkon. Op deze verdieping bevindt zich tevens een ruime slaapkamer en separaat toilet.

In de onderbouw is een riante privé berging (ca. 10m2) aanwezig.

Parkeerplaats
Separaat of tezamen met het appartement wordt er tevens ee parkeerplaats in de onderbouw aangeboden. De parkeergarage is toegankelijk vanaf de Amstelveenseweg en wordt bewaakt met camera's. De parkeerplaats wordt aangeboden voor € 40.000,-.

Vereniging van Eigenaren
De VVE bestaat uit 30 appartementsrechten. De VVE is gezond en wordt professioneel beheerd door Newomij. De maandelijkse servicekosten bedragen € 194,45 voor de woning en € 22,44 per parkeerplaats.

Erfpacht
Er is sprake van gemeentelijke erfpacht, welke is afgekocht tot 2049. Er is tevens een mogelijkheid om de erfpacht verlengd af te kopen tot 2099 of om over te stappen naar het nieuwe eeuwigdurende erfpachtstelsel.

Omgeving & bereikbaarheid
Zonder file de stad in en uit? Dit appartement is gelegen op een zeer centrale locatie (loopafstand) t.o.v. de Zuidas, VUmc en natuurlijk de Ring A10. Met de fiets ben je binnen ca. 15 minuten in het Vondelpark of in de Pijp en ook het Centrum van de stad bevindt zich op ongeveer 20 minuten fietsafstand.

Restaurant de Veranda bevindt zich op loopafstand en ook aan diverse andere eet- en drinkgelegenheden geen gebrek. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Albert Heijn of de Aldi en natuurlijk bij het winkelcentrum op het Gelderlandplein. Daarnaast loop je binnen enkele minuten naar de Nieuwe Meer en het Amsterdamse Bos, dus ook voor de natuurliefhebber is dit een ideale locatie!

Bijzonderheden
- TOPLOCATIE op de Ring en op loopafstand van VUmc en de Zuidas;
- Het woonoppervlak bedraagt 105,4m² (NEN2580 meetrapport aanwezig);
- Ruime berging in de onderbouw;
- Privé parkeerplaats beschikbaar voor €40.000,-;
- Erfpachtcanon afgekocht tot 2049;
- Professioneel beheerde VVE met 30 leden;
- De servicekosten bedragen € 194,45 per maand;
- Notariskeuze aan koper, bij een in Amsterdam gevestigde notaris;
- Er is pas een overeenkomst als de koopakte is getekend door beide partijen.

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.''

--------------------------------------------------------------------------------------------

Double floor apartment (approx. 106 m2) with 3 bedrooms, a large storage room and balcony. Located in a very central location in Amsterdam Zuid!

PRIVATE PARKING SPACE also available for € 40,000,-!

Layout
This apartment is accessible through the communal, well-maintained entrance. In the current situation each floor is used as a separate residential floor, but this can also be easily converted into a double residential house.
The ground floor has a spacious kitchen, a bedroom, laundry room, separate toilet and a spacious bathroom with a walk-in shower, bath and washbasin.
The first floor has an open kitchen with living room, which gives access to the balcony. On this floor you will also find a spacious bedroom and separate toilet.

A large private storage room (approx. 10 m2) is located in the basement.

Parking
A parking space can be purchased separately or in combination with the apartment. The parking garage is accessible from Amstelveenseweg and is monitored with cameras. The parking space are offered for € 40,000.

Owners Association
The VVE consists of 30 apartment rights, is healthy and professionally managed by Newomij. The monthly service costs are € 194.45 for the apartment and € 22.44 for the parking space.

Ground lease
The apartment is located on municipal leasehold land, which is bought off until 2049.

Environment & accessibility
This apartment is located in a very central location (walking distance) to the Zuidas, VUmc and of course the A10 ring road, so you will find no trouble with getting in and out of the city. Furthermore, you can reach Vondelpark or De Pijp in around 15 minutes by bike, and the city center is also only around 20 minutes away

Restaurant de Veranda is within walking distance and there is also no shortage of various other food and beverage outlets. For daily shopping you can go to the Albert Heijn or the Aldi and of course to the shopping mall on Gelderlandplein. In addition, you can walk to the Nieuwe Meer and the Amsterdamse Bos within minutes, so this is also an ideal location for nature lovers!

Particularities
- GREAT LOCATION next to the Ring and within walking distance of VUmc and the Zuidas;
- The living space is 105.4 m² (NEN2580 measurement report available);
- Spacious storage in the basement;
- Private parking spaces can be included for € 40,000;
- Ground lease has been bought off untill 2049;
- Professionally managed VVE with 30 members;
- The service costs are € 194.45 per month;
- Choice of notary to the buyer, at a notary established in Amsterdam;
- There is only an agreement if the deed of sale has been signed by both parties.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
14-12-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1999

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
106 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Zuidas

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid, rondom Ringweg-Zuid, ligt de Zuidas. Het gebied zit ingeklemd tussen de Amstel enerzijds en de Schinkel anderzijds. In het centrum van de Zuidas bevindt zich Station Zuid.
De Zuidas, het La Défence van Amsterdam
Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied dat volop in ontwikkeling is. In eerste instantie was de Zuidas bedoeld als kennis- en zakendistrict, met de focus op de ontwikkeling van hoogwaardig kantorengebied. Bij de bouw van het gebied had men niet de minste voorbeelden voor ogen: La Défence in Parijs en The Docklands in Londen. De Zuidas is in het buitenland ook wel bekend als de 'Financial Mile'.
De Zuidas: van zakendistrict naar woon/werk
Sinds kort is de focus op de Zuidas verplaatst naar de ontwikkeling van woningen. Op dit moment wonen er nog relatief weinig mensen in het gebied, maar dat verandert door onder andere de bouw van gevarieerde koopappartementen en huurappartementen door woningcorporaties. En met het bouwen van woningen zullen ook meer voorzieningen, zoals kinderdagverblijven, cafés en scholen, in de buurt komen. Maar de plannen zijn nog niet af. De komende jaren zal er nog volop gebouwd worden. In 2019 start men zelfs met de grootste bouwoperatie van het gebied: Zuidasdok, dat tot doel heeft de bereikbaarheid van het gebied te optimaliseren. Station Amsterdam Zuid zal daartoe uitgroeien tot een tweede Centraal Station met haltes voor onder andere de Noord/Zuidlijn. Op die manier wordt Station Amsterdam Zuid en daarmee de Zuidas binnen driekwartier voor drie miljoen mensen bereikbaar.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder