Vorige | Volgende

Amstelveenseweg 611 B 1081JD Amsterdam, VU-kwartier

Bouwjaar
1991-2000
Woonoppervlakte
80 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Ruim 4-kamer appartement van ca. 80m2 met eigen berging op een top locatie in Buitenveldert!
**English version below**

Omgeving:
Het appartement is gelegen in Buitenveldert nabij de vrije universiteit Amsterdam en het UMC ziekenhuis. Voor groen bent u binnen 5 minuten lopen in het Amsterdamse bos met diverse recreatievoorzieningen. Shopping center Gelderlandplein met diverse winkels, restaurants en cafés en de Zuidas met diverse luxe restaurants, cocktailbars en het World Trade Center Amsterdam bereikt u binnen 10 minuten fietsen.

Indeling:
Via een gezamenlijke entree op de begane grond bereikt u middels een trap of lift het appartement op de eerste verdieping. Binnenkomst in de ruime hal met garderobe welke toegang verleent tot bijna alle vertrekken. Aan het begin van de hal treft u de eerste slaapkamer en een home office. Als u verder doorloopt vindt u aan de linkerkant de badkamer voorzien van douche, 2 wastafels, wastafelmeubel, ligbad en handdoekradiator en aan de rechterkant het separate toilet en de inbouwkast met wasmachine, de cv ketel en de WTW installatie. Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich de tweede slaapkamer met een deur naar de loggia en de ruime woonkamer met toegang tot de loggia en de dichte keuken. De keuken is voorzien van een koelkast met vrieslade, nog een koelkast met aparte vriezer, oven, magnetron en veel kastruimte.

Bereikbaarheid:
Het appartement is met het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. Tramlijn 26, buslijnen 347, 357, N47, N57 en natuurlijk metrohalte 'Amstelveenseweg'. Daarnaast bent u in ca. 10 minuten fietsen op station Zuid of station Rai met diverse tram, bus en treinverbindingen. Met de auto bent u binnen 10 minuten op de Ring A10.

Beschikbaar:
Per direct

Huurperiode:
1 jaar

Huurprijs:
€ 1.650,- per maand exclusief gas, water en elektriciteit

Betaaltermijn:
Per maand vooruit

Bankgarantie:
Gelijk aan twee maanden huur

Bijzonderheden:
- Gemeubileerd en gestoffeerd
- Lift aanwezig
- 2 slaapkamers en een home office
- Loggia
- Eigen berging
- Dubbel glas
- Warmte terugwininstallatie aanwezig

Voorbehoud:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verhuurder. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

**English version**
Spacious 4-room apartment of approx. 80m2 with private storage at a top location in Buitenveldert!

Surroundings:
The apartment is located in Buitenveldert near the free university of Amsterdam and the UMC hospital. For greenery you are within a 5-minute walk in the Amsterdamse Bos with various recreational facilities. The Gelderlandplein shopping center with various shops, restaurants and cafes and the Zuidas with various luxury restaurants, cocktail bars and the World Trade Center Amsterdam can be reached within 10 minutes by bike.

Layout:
Through a communal entrance on the ground floor you reach the apartment on the first floor via a staircase or elevator. Entry into the spacious hall with wardrobe which provides access to almost all rooms. At the beginning of the hall you will find the first bedroom and a home office. If you continue on, you will find on the left the bathroom with shower, 2 sinks, washbasin furniture, bath and towel radiator and on the right the separate toilet and the built-in cupboard with washing machine, the boiler and the heat recovery system. At the front of the apartment is the second bedroom with a door to the loggia and the spacious living room with access to the loggia and the closed kitchen. The kitchen is equipped with a fridge with freezer drawer, another fridge with separate freezer, oven, microwave and plenty of cupboard space.

Accessibility:
The apartment is very easily accessible by public transport. Tram 26, bus lines 347, 357, N47, N57 and of course metro stop 'Amstelveenseweg'. In addition, you can cycle to Zuid station or Rai station in about 10 minutes by bike, with various tram, bus and train connections. You can reach the Ring A10 within 10 minutes by car.

Available:
Immediately

Rental period:
1 year

Rental price:
€ 1.650,- per month excluding gas, water and electricity

Payment term:
Per month ahead

Bank guarantee:
Equivalent to two months' rent

Particularities:
- Furnished and padded
- Elevator present
- 2 bedrooms and a home office
- Loggia
- Own storage room
- Double glass
- Heat recovery installation present

Reservations:
This information has been compiled by us with the necessary care. However, no liability is accepted on our part for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. The broker is the landlord's advisor with regard to this property. The NVM conditions apply.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-08-10
Status
Verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
galerijflat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991-2000

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
80 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Zuidas

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid, rondom Ringweg-Zuid, ligt de Zuidas. Het gebied zit ingeklemd tussen de Amstel enerzijds en de Schinkel anderzijds. In het centrum van de Zuidas bevindt zich Station Zuid.
De Zuidas, het La Défence van Amsterdam
Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied dat volop in ontwikkeling is. In eerste instantie was de Zuidas bedoeld als kennis- en zakendistrict, met de focus op de ontwikkeling van hoogwaardig kantorengebied. Bij de bouw van het gebied had men niet de minste voorbeelden voor ogen: La Défence in Parijs en The Docklands in Londen. De Zuidas is in het buitenland ook wel bekend als de 'Financial Mile'.
De Zuidas: van zakendistrict naar woon/werk
Sinds kort is de focus op de Zuidas verplaatst naar de ontwikkeling van woningen. Op dit moment wonen er nog relatief weinig mensen in het gebied, maar dat verandert door onder andere de bouw van gevarieerde koopappartementen en huurappartementen door woningcorporaties. En met het bouwen van woningen zullen ook meer voorzieningen, zoals kinderdagverblijven, cafés en scholen, in de buurt komen. Maar de plannen zijn nog niet af. De komende jaren zal er nog volop gebouwd worden. In 2019 start men zelfs met de grootste bouwoperatie van het gebied: Zuidasdok, dat tot doel heeft de bereikbaarheid van het gebied te optimaliseren. Station Amsterdam Zuid zal daartoe uitgroeien tot een tweede Centraal Station met haltes voor onder andere de Noord/Zuidlijn. Op die manier wordt Station Amsterdam Zuid en daarmee de Zuidas binnen driekwartier voor drie miljoen mensen bereikbaar.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder