Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Amstelveenseweg 611 D 1081JD Amsterdam, VU-kwartier

Huurprijs € 1.750 per maand

Bouwjaar
1991-2000
Woonoppervlakte
85 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Luxury apartment for rent with OPTIONAL GARAGE PARKING: this apartment is an unfurnished 1 bedroom apartment within walking distance of the Amsterdam forest and overlooking the harbour on the edge of the forest.

Transport links such as the A10, A4, A2 and A9 are just a minute away as well as good public transport links with the trams and buses in and out of the city just a short walk away.

Amsterdam World Trade centre as well as the Shopping mall "Gelderlandplein" are within a short cycling distance.

This new property lies in a modern small scale complex with an elevator and garage.

The living space comprises 85 m2 of light modern apartment space with tasteful yet neutral finishings and a beautiful wooden floor.


Other features:

- Open plan living and dining areas with large windows overlooking greenery
- Modern half kitchen equipped with all modern high quality appliances
- 1 generous bedroom plus a walk-in closet
- Modern bathroom containing bathtub, walk-in shower, double wash basin and towel radiator
- Property is fully double glazed and insulated
- Total living space 85 m2
- Apartment is accessible via an elevator
- Private storage area in the basement
- Garage parking in the garage underneath the building is available for an extra € 150 per month payable alongside the rent

Conditions:

Quoted rental price is exclusive of Utilities (gas, water, electricity, tv and internet)
Garage parking in the garage underneath the building costs € 150 per month payable alongside the rent
Tenancy agreements subject to owner’s consent
Measurements not conform NEN 2580
A copy of the energy certificate will be provided to the tenant.

For more information about this property or about our total portfolio call our office or visit our website. Our team of specialists will be happy to assist you.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
20-07-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991-2000

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
85 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Zuidas

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid, rondom Ringweg-Zuid, ligt de Zuidas. Het gebied zit ingeklemd tussen de Amstel enerzijds en de Schinkel anderzijds. In het centrum van de Zuidas bevindt zich Station Zuid.
De Zuidas, het La Défence van Amsterdam
Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied dat volop in ontwikkeling is. In eerste instantie was de Zuidas bedoeld als kennis- en zakendistrict, met de focus op de ontwikkeling van hoogwaardig kantorengebied. Bij de bouw van het gebied had men niet de minste voorbeelden voor ogen: La Défence in Parijs en The Docklands in Londen. De Zuidas is in het buitenland ook wel bekend als de 'Financial Mile'.
De Zuidas: van zakendistrict naar woon/werk
Sinds kort is de focus op de Zuidas verplaatst naar de ontwikkeling van woningen. Op dit moment wonen er nog relatief weinig mensen in het gebied, maar dat verandert door onder andere de bouw van gevarieerde koopappartementen en huurappartementen door woningcorporaties. En met het bouwen van woningen zullen ook meer voorzieningen, zoals kinderdagverblijven, cafés en scholen, in de buurt komen. Maar de plannen zijn nog niet af. De komende jaren zal er nog volop gebouwd worden. In 2019 start men zelfs met de grootste bouwoperatie van het gebied: Zuidasdok, dat tot doel heeft de bereikbaarheid van het gebied te optimaliseren. Station Amsterdam Zuid zal daartoe uitgroeien tot een tweede Centraal Station met haltes voor onder andere de Noord/Zuidlijn. Op die manier wordt Station Amsterdam Zuid en daarmee de Zuidas binnen driekwartier voor drie miljoen mensen bereikbaar.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder