Vorige | Volgende

Amstelveenseweg 611 D+PP 1081JD Amsterdam, VU-kwartier

Huurprijs € 1.600 per maand

Bouwjaar
1999
Woonoppervlakte
80 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

*** ENGLISH TRANSLATION BELOW ***

TE HUUR: RUIM DRIEKAMERAPPARTEMENT VAN CA. 80 M2 MET PARKEERPLAATS GELEGEN OP GOEDE LOCATIE NABIJ DE ZUIDAS.
* GEEN DELERS

Adres:
AMSTELVEENSEWEG 611-D, 1081 JD AMSTERDAM

Ligging:
Appartement gelegen in Buitenveldert in de nabijheid van Shopping Center Gelderlandplein en De Zuidas, de RAI, sportfaciliteiten, parken, en medische voorzieningen. Goede bereikbaarheid t.o.v. diverse uitvalswegen (A-4, Ring A-10). Openbaar vervoer in de nabijheid van het complex en het station Zuid/WTC.

Omschrijving:
Driekamerappartement gelegen op de eerste verdieping. Bereikbaar met zowel trap als lift.
In de kelder bevindt zich een eigen parkeerplek.

Entree; ruime, lichte woonkamer met open keuken v.v. inbouwapparatuur, badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel, separaat toilet, 2 slaapkamers.

Woonoppervlakte:
Ca. 80 m2.

Waarborgsom:
Ter grootte van een betalingsverplichting van twee maanden huur.

Oplevering:
Per direct.

Huurovereenkomst en overige condities:
Huurprijzen zijn excl. g/w/l en servicekosten.
De huurperiode is in overleg.

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging in tot het doen van een bieding. Een overeenkomst kan dan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van onze opdrachtgever.

Servicekosten:
Nader te bepalen.

Huurprijs:
€ 1.600,-- per maand excl.

*** ENGLISH TRANSLATION ***

FOR RENT: SPACIOUS THREE-ROOM APARTMENT OF APPROX. 80 M2 WITH PARKING LOCATED ON A GOOD LOCATION NEAR THE ZUID AS.
* NO SHARERS

Address:
AMSTELVEENSEWEG 611-D, 1081 JD AMSTERDAM

Location:
Apartment located in Buitenveldert in the vicinity of Shopping Center Gelderlandplein and De Zuidas, the RAI, sports facilities, parks, and medical facilities. Good accessibility to various roads (A-4, Ring A-10). Public transport in the vicinity of the complex and the Zuid / WTC station.

Description:
Three-room apartment located on the first floor. Accessible by both stairs and elevator.
There is a private parking space in the basement.

Entrance; spacious, bright living room with open kitchen with appliances, bathroom with walk-in shower and double sink, separate toilet, 2 bedrooms.

Living area:
Approx. 80 m2.

Deposit:
The amount of a payment obligation of two months rent.

Delivery:
Immediately.

Rental agreement and other conditions:
Rental prices are excl. G / w / e and service costs.
The rental period is in consultation.

Reservation:
This information is without obligation and only constitutes an invitation to make a bid. An agreement can then only be concluded after the express and written consent of our client.

Service charge:
To be determined.

Rent price:
€ 1.600,-- per month excl.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
28-01-2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1999

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
80 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Zuidas

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid, rondom Ringweg-Zuid, ligt de Zuidas. Het gebied zit ingeklemd tussen de Amstel enerzijds en de Schinkel anderzijds. In het centrum van de Zuidas bevindt zich Station Zuid.
De Zuidas, het La Défence van Amsterdam
Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied dat volop in ontwikkeling is. In eerste instantie was de Zuidas bedoeld als kennis- en zakendistrict, met de focus op de ontwikkeling van hoogwaardig kantorengebied. Bij de bouw van het gebied had men niet de minste voorbeelden voor ogen: La Défence in Parijs en The Docklands in Londen. De Zuidas is in het buitenland ook wel bekend als de 'Financial Mile'.
De Zuidas: van zakendistrict naar woon/werk
Sinds kort is de focus op de Zuidas verplaatst naar de ontwikkeling van woningen. Op dit moment wonen er nog relatief weinig mensen in het gebied, maar dat verandert door onder andere de bouw van gevarieerde koopappartementen en huurappartementen door woningcorporaties. En met het bouwen van woningen zullen ook meer voorzieningen, zoals kinderdagverblijven, cafés en scholen, in de buurt komen. Maar de plannen zijn nog niet af. De komende jaren zal er nog volop gebouwd worden. In 2019 start men zelfs met de grootste bouwoperatie van het gebied: Zuidasdok, dat tot doel heeft de bereikbaarheid van het gebied te optimaliseren. Station Amsterdam Zuid zal daartoe uitgroeien tot een tweede Centraal Station met haltes voor onder andere de Noord/Zuidlijn. Op die manier wordt Station Amsterdam Zuid en daarmee de Zuidas binnen driekwartier voor drie miljoen mensen bereikbaar.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder