Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Amstelveenseweg 69 - 1 1075VV Amsterdam, Willemsparkbuurt Noord

Bouwjaar
1907
Woonoppervlakte
75 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Omschrijving:
Drie/vier kamer appartement (75M2) (thans 1 slaapkamer) met balkon op het oosten en gelegen nabij het Vondelpark.
Het appartement ligt in een gezellige, gewilde straat in Zuid. De ligging is met recht zeer gewild omdat het op loopafstand ligt van o.a. het Vondelpark, de Zeilstraat, Overtoom en de Koninginneweg met hun talrijke winkels, zoals o.a. Hema, Blokker, Etos en diverse supermarkten. Ook zijn er velen trendy restaurants en terrasjes te vinden.
Het openbaar vervoer is direct in de directe omgeving. Met de auto komt u via het Surinameplein naar de A10 West of via Amstelveenseweg naar de A10 Zuid. Ook de ligging ten opzichte van Schiphol is perfect.

Indeling:
Entree op eerste etage, ruime hal, voormalige woonkamer en suite, keuken aan de achterzijde van het appartement, badkamer met ligbad en toilet, thans 1 slaapkamers maar een en ander is in oude staat en kan geheel naar eigen inzicht worden ingedeeld en verbouwd.

Bijzonderheden:
- Ouderdomsclausule en niet bewonersclausule van toepassing (voormalige huurwoning)
- Gelegen op eigen grond
- VVE/servicekosten: € 100,- per maand
- 90/396e aandeel
- saldo medio juni spaarrekening vve euro 18.691,- en betaalrekening euro 9.521,-
- MJOP en nen2580 meetrapport aanwezig
- wijziging splitsing i.v.m. zolderberging bij 3 hoog in de maak.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-06-30
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort woning
tussenverdieping
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1907

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
75 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Willemspark

Deze wijk ligt binnen het Vondelpark, de Stadhouderskade, de Boerenwetering, het Zuideramstelkanaal en het Olympiaplein. Kenmerkend voor de wijk is het Museumplein met het Rijksmuseum, het Van Goghmuseum, het Stedelijk Museum en het Concertgebouw. Dit plein trekt veel bezoekers uit binnen- en buitenland. Regelmatig zijn er grote landelijke evenementen. Het Vondelpark is een grote publiekstrekker met meer dan één miljoen bezoekers per jaar. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn andere bijzondere voorzieningen in de wijk. Luxe winkels vind je in de P.C. Hooftstraat en Beethovenstraat. In deze wijk staan ook grote villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School. De wijk is welgesteld en het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. De inwoners zijn veelal hoogopgeleid en hebben gemiddeld een hoog inkomen. Er wonen veel gezinnen in deze wijk, in de Apollobuurt wonen relatief veel ouderen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder