Vorige | Volgende

Amstelveenseweg 714 B 1081JK Amsterdam, Buitenveldert West Midden

Bouwjaar
2001
Woonoppervlakte
130 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Royaal, comfortabel en geweldig goed ingedeeld appartement van 130m2, gelegen op de 1e verdieping van een uitstekend verzorgd appartementencomplex. Het appartement ligt aan de rustige zijkant van het gebouw, heeft 2 ruime slaapkamers, moderne open keuken van Poggenpohl, balkon en aparte werkkamer en is zeer goed onderhouden. Gunstig gelegen naast het Amsterdamse Bos, tevens om de hoek van de Zuidas en de uitvalswegen.

Indeling
Via het keurig verzorgde trappenhuis, of lekker makkelijk met de lift, treedt u op de 1e verdieping de ruime hal van dit heerlijk comfortabele appartement binnen. Bij binnenkomst valt direct de prachtige visgraat parketvloer op. Deze vloer ligt in het gehele appartement.
Aan de linkerzijde van de hal is de meterkast, een ruime garderobekast en separate wc. Aan de rechterzijde treft u de ruime master-bedroom. Daarnaast treft u de 2e ruime slaapkamer, die overigens goed te splitsen is zodat er 3 slaapkamers kunnen ontstaan. De ramen van de slaapkamers zijn aan de zijkant van het gebouw en kijken uit op het rustige Gaffelaarspad.
Via de hal bereikt u de zeer ruime living met open keuken.
De keuken is modern uitgevoerd in een u-vorm en heeft een prachtig hardstenen aanrechtblad, een 5 pits gasfornuis met oven, vaatwasmachine, 2 koelkasten, combimagnetron en een vriezer. Nagenoeg alle inbouwapparatuur is vervangen in 2018.
Aan de living ligt een fijn balkon, uitkijkend over de groene en uitstekend verzorgde binnentuin. Verder ligt aan de living een aparte compacte werkkamer, waar zich ook de wasmachine-aansluiting bevindt.
De ingang van de badkamer bevindt zich tegenover de slaapkamers, in de hal. De badkamer heeft een ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel, wc en bidet.
Verder is er de beschikking over een geweldig fijne, ruime berging met elektra.

Bijzonderheden:
- appartement van 130 m2 met 2 ruime slaapkamers;
- Erfpacht is tot 2049 afgekocht en van de overstapregeling (eeuwigdurende erfpacht) is gebruik gemaakt. De akte is reeds ondertekend bij de notaris;
- lift en goed verzorgd trappenhuis;
- intercom systeem;
- ruime berging;
- balkon met uitzicht over groene binnentuin;
- parkeervergunning (eenvoudig en snel aan te vragen) en een bezoekersvergunning;
- plattegronden beschikbaar voor alternatieve indeling van het appartement;
- maandelijkse servicekosten bedragen: 236,29;
- de Vve bestaat uit 48 leden en wordt professioneel beheerd.English translation

Spacious, comfortable and very well laid out apartment of 130m2, located on the 1st floor of a well-maintained apartment complex. The apartment is located on the quiet side of the building, has 2 spacious bedrooms, a modern open kitchen by Poggenpohl, balcony and separate office and is very well maintained. Conveniently located next to the Amsterdamse Bos, also around the corner from the Zuidas and the roads.

Layout
You enter the spacious hall of this wonderfully comfortable apartment on the 1st floor via the neatly maintained stairwell, or easily with the elevator. Upon entering, the beautiful herringbone parquet floor immediately catches the eye. This floor is in the entire apartment.
On the left side of the hall is the meter cupboard, a spacious wardrobe and separate toilet. On the right side you will find the spacious master bedroom. In addition, you will find the 2nd spacious bedroom, which can easily be split so that 3 bedrooms can be created. The windows of the bedrooms are on the side of the building and overlook the quiet Gaffelaarspad.
Through the hall you reach the very spacious living room with open kitchen.
The kitchen is modern in a U-shape and has a beautiful hard stone counter top, a 5-burner gas stove with oven, dishwasher, 2 refrigerators, combination microwave and a freezer. Almost all built-in appliances were replaced in 2018.
The living room has a nice balcony, overlooking the green and well-maintained courtyard. There is also a separate compact office next to the living room, where the washing machine connection is also located.
The entrance to the bathroom is opposite the bedrooms, in the hall. The bathroom has a bath, walk-in shower, double sink, toilet and bidet.
There is also a very nice, spacious storage room with electricity.

Particularities:
- 130 m2 apartment with 2 spacious bedrooms;
- Leasehold has been bought off until 2049 and use has been made of the convenient rules for the perpetual groundlease. The deed has already been signed at the notary;
- elevator and well-maintained staircase;
- intercom system;
- large storage room;
- balcony with a view over the green inner garden;
- parking permit (easy and quick to apply for) and a visitor's permit;
- floor plans available for alternative layout of the apartment;
- monthly service costs are: 236.29;
- the Vve consists of 48 members and is professionally managed.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-07-19
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
130 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3

Energie

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-West

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder