Vorige | Volgende

Amstelveenseweg 724 A 1081JK Amsterdam

Bouwjaar
2001
Woonoppervlakte
81 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Dit drie kamer appartement van ca. 85 m2 met twee slaapkamers en een ruime en lichte woonkamer met balkon ligt aan het Amsterdamse Bos en geniet van een zeer fraai uitzicht over de plantsoenen van het Kotterspad. De woning is direct op te leveren.

Keurig appartement op de derde verdieping, met twee slaapkamers en een semi open keuken. Het complex ligt nabij de uitvalswegen, bus en treinverbindingen en natuurlijk binnen gepaste afstand van Schiphol.
De winkels van het Gelderlandplein en het Stadionplein en diverse leuke horeca gelegenheden liggen binnen acceptabele afstand van het complex. Voor recreatie kan men zijn hard ophalen in het Amsterdamse Bos en alle sportfaciliteiten in de omgeving.

Indeling:
entree, hal.
Toilet met fonteintje.
Twee, in afmeting verschillende, slaapkamers.
Badkamer met wastafel, douche en een bad.
Lichte en ruime opgezette woonkamer met een semi open keuken, eenvoudig als open keuken bij de woonkamer te betrekken.
Bijkeuken/berging met de aansluiting voor de wasmachine en droger en de cv-combi installatie.

In de onderbouw is er een eigen berging.

Bijzonderheden:
- oppervlakte ca. 85m2;
- Actieve Vereniging van Eigenaren;
- servicekosten ca. 165,-- per maand.
- twee ruime slaapkamers;
- afgekochte erfpacht tot en met half november 2049;
- aanvraag eeuwigdurende afkoop erfpacht aangevraagd;
- goede parkeervoorzieningen rond om het complex.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-08-27
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Portiekflat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
81 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal badkamers
1

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-West

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder