Vorige | Volgende

Amstelveenseweg 73 IV 1075VV Amsterdam, Willemsparkbuurt Noord

Huurprijs € 2.250 per maand

Bouwjaar
-1906
Woonoppervlakte
84 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Heerlijk gerenoveerd driekamerappartement van 84m2 met dakterras nabij het Vondelpark! Geheel turn key, u hoeft alleen uw koffer uit te pakken!!!

De woning is gelegen op de vierde verdieping van het gebouw. De locatie in stadsdeel Oud-Zuid is perfect, aan de bekende Amstelveenseweg met restaurants van over de hele wereld, winkels, speciaal zaken, koffie tentjes en nabij het beroemde Vondelpark. Een buurt met veel karakter waardoor het hier zeer aangenaam wonen is. Het openbaar vervoer is goed en verschillende uitvalswegen in de nabijheid zorgen voor een goede bereikbaarheid.

Indeling:
De gemeenschappelijke entree leidt en trap naar de woning op de vierde verdieping. De hal geeft toegang tot de keuken met vaatwasser, zes pits gastoestel, grote oven, afzuig installatie en koelkast met vries compartiment. Er is een berging in de keuken gelegen. De gezellig woonkamer geeft toegang tot de achtergelegen slaapkamer welke weer toegang heeft tot het balkon. De slaapkamer heeft tevens toegang tot de badkamer met ligbad en inloopdouche. Er is een tweede slaapkamer welke tevens toegang heeft tot de badkamer. Verder is er nog een separaat toilet. Via de trap en het dakopbouw is het royale en zonnige dakterras te betreden. Het dakterras geeft een mooi uitzicht over de straat en de stad.

Bijzonderheden:
• 84m2 woonoppervlakte;
• Huurprijs € 2.250 ex gas, water, elektra, tv/internet;
• Borg gelijk aan twee maanden huur;
• De woning is geheel gemeubileerd alles is aanwezig;
• Direct beschikbaar
• Beschikbaar per 1 april 2021
• Gunning eigenaar.

-----------------------------------------------------------------------------

A wonderful renovated two bedroom apartment of 84m2 with roof terrace near the Vondelpark! Turn Key apartment all you have to do is unpack your suitcase!

The apartment is on the fourth floor of a building. Perfectly situated In Amsterdam Oud Zuid (Old South), along the well-known Amstelveenseweg with her restaurants from all over the world, shops, deli's, coffee bars and close to the famous Vondelpark. A neighbourhood with lots of character which make it an popular area to live.

Public transport is around the corner, from where multiple trams and busses travel to the city center and to various train stations of the city. For car users, there are three access roads to the ring A10 close by.

Layout:
From the communal entrance and stairs give access to the apartment on the fourth floor. The hallway leads to the kitchen with dishwasher, large stove and oven, extractor van and fridge with freezer compartment. There is a storage closet in the kitchen with laundry machine. The cosy living room provide access to the bedroom which also has access to a balcony. The bedroom also has direct access to the modern bathroom, with bathtub, walk-in shower and washbasin. The second bedroom also has direct access to the bathroom. There is a separate toilet. The roof terrace is reached via the stairs. The terrace is sunny and has beautiful views over the street and city.

Specifics:
• 84m2 living surface space;
• Rental price € 2.250,-- excluding Electra, gas, water and tv/internet;
• Deposit equal to two months' rent;
• The house is furnished, everything is present;
• Available per direct
• Avalable per 1 April 2021
• Awarding curtesy owner.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
27-01-2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
84 m²
Inhoud
314 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Willemspark

Deze wijk ligt binnen het Vondelpark, de Stadhouderskade, de Boerenwetering, het Zuideramstelkanaal en het Olympiaplein. Kenmerkend voor de wijk is het Museumplein met het Rijksmuseum, het Van Goghmuseum, het Stedelijk Museum en het Concertgebouw. Dit plein trekt veel bezoekers uit binnen- en buitenland. Regelmatig zijn er grote landelijke evenementen. Het Vondelpark is een grote publiekstrekker met meer dan één miljoen bezoekers per jaar. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn andere bijzondere voorzieningen in de wijk. Luxe winkels vind je in de P.C. Hooftstraat en Beethovenstraat. In deze wijk staan ook grote villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School. De wijk is welgesteld en het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. De inwoners zijn veelal hoogopgeleid en hebben gemiddeld een hoog inkomen. Er wonen veel gezinnen in deze wijk, in de Apollobuurt wonen relatief veel ouderen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder