Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Amstelveenseweg 765 1 1081JG Amsterdam, Buitenveldert-West

Vraagprijs € 375.000 

Bouwjaar
1923
Woonoppervlakte
108 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Kluswoning met een loggia gelegen op het oosten. Het appartement is gelegen op de eerste en tweede verdieping, aan de Amstelveenseweg, tussen het VUmc en de Bosbaan in Buitenveldert. Het comfort van de stad, maar het Amsterdamse Bos met vele sport- en ontspanningsmogelijkheden en de Nieuwe Meer aan de overkant!

Indeling:
Entree middels eigen trappenhuis. De lichte doorzon woonkamer biedt toegang tot de loggia (circa 7 m2) aan de achterzijde en de half open keuken. Via de hal heeft u toegang tot de badkamer die is voorzien van douche, wastafel en toilet. Aan de voorzijde bevindt zich een slaapkamer. Op de tweede verdieping kunnen twee slaapkamers worden gerealiseerd. Middels de tweede verdieping is tevens de vliering te bereiken.

Omgeving/bereikbaarheid:
Niet alleen het Amsterdamse Bos, maar ook het Olympisch Stadion, de Zuidas, de Sportas en winkelcentrum Groot Gelderlandplein, verscheidene horecagelegenheden, de Vrije Universiteit en meerdere voetbalverenigingen bevinden zich in de nabije omgeving.
Met de auto zit u zo op de Ring A10, buslijnen 142, 170 en 172 stoppen praktisch voor de deur en verderop tramlijn 16, 24 en 5.

Bijzonderheden:
- erfpacht: canon is vooruitbetaald t/m 31 mei 2058
- projectnotaris: Lubbers en Dijk notarissen
- conform de geldende regelgeving zal de woning uitsluitend worden verkocht voor eigen bewoning, danwel aan ouders voor hun kinderen
- geen verwarming en warm water aanwezig
- de servicekosten bedragen thans 129,79 per maand
- ouderdomsclausule van toepassing

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
11-11-2016
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1923

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
108 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-West

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder