Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Amstelveenseweg 83 2 1075VW Amsterdam, Willemsparkbuurt Noord

Huurprijs € 2.100 per maand

Bouwjaar
1906-1930
Woonoppervlakte
71 m²
Aantal kamers
5

Omschrijving

--- ENGLISH TRANSLATION BELOW ---

Compleet onlangs gerenoveerd 3 slaapkamer appartement (gestoffeerd) met royaal balkon, gelegen aan de Amstelveenseweg met vele winkels, restaurants en op loopafstand van het Vondelpark! De woning is goed geïsoleerd.

Indeling;
Gemeenschappelijk trappenhuis, trap naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping:
Entree, hal met toegang tot alle vertrekken. Separate keuken voorzien van inbouwapparatuur. De badkamer is voorzien van een wastafel en inloopdouche. De ruime en lichte woonkamer beschikt over een balkon.
Er zijn drie slaapkamers, waarvan de hoofdslaapkamer toegang geeft tot het balkon aan de achterzijde. Het balkon is over de gehele breedte van het pand en gelegen op het oosten.

LIGGING & BEREIKBAARHEID
Het appartement is gelegen nabij het groene Valeriusplein en het Vondelpark. Op korte afstand de ‘Cornelis Schuyt’ met diverse exclusieve winkels en in de directe omgeving een ruime keuze aan terrassen en restaurants. Het winkelaanbod is zeer groot, diverse supermarkten en alle denkbare winkels voor dagelijkse boodschappen zijn op loopafstand.
Het appartement ligt uitermate gunstig t.o.v. de uitvalswegen en het openbaar vervoer. Er is een directe busverbinding met Schiphol (ca. 20 min), verschillende tramhaltes en een taxi standplaats op loopafstand.

De huurprijs is excl. g/w/e, tv/int en gemeentelijke heffingen. Indexatie: jaarlijks CPI+5.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

--- ENGLISH TRANSLATION ---

Completely recently renovated 3 bedroom apartment (unfurnished) with large balcony, situated on the Amstelveenseweg with many shops, restaurants and within walking distance of the Vondelpark! The apartment is well insulated.

Lay out;
Communal entrance and staircase to the second floor.

Second floor:
Entrance, hallway with access to all rooms. Separate kitchen with built in appliances. The bathroom has a sink and walk-in shower. The spacious and bright living room has a balcony.
There are three bedrooms, the master bedroom gives access to the balcony at the rear. The balcony is over the entire width of the property and located on the east.

LOCATION & ACCESS
The apartment is located near the Valeriusplein and Vondelpark. On short distance to the 'Cornelis Schuyt' with exclusive shops and nearby a wide choice of cafes and restaurants. Large choice of shops, two supermarkets and all sorts of shops for daily needs are within walking distance.
The apartment is extremely convenient situated to the roads and public transport. There is a direct busline to Schiphol (approx. 20 min), two tram stops just 250 m away and there is a taxi rank outside the door.

Rent is excl. g/w/e, tv/int and local taxes. Indexation: yearly CPI+5.

DISCLAIMER
This information has been compiled by us with the necessary care. On our part, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or its consequences. All sizes and dimensions are indicative.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
03-07-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
71 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Willemspark

Deze wijk ligt binnen het Vondelpark, de Stadhouderskade, de Boerenwetering, het Zuideramstelkanaal en het Olympiaplein. Kenmerkend voor de wijk is het Museumplein met het Rijksmuseum, het Van Goghmuseum, het Stedelijk Museum en het Concertgebouw. Dit plein trekt veel bezoekers uit binnen- en buitenland. Regelmatig zijn er grote landelijke evenementen. Het Vondelpark is een grote publiekstrekker met meer dan één miljoen bezoekers per jaar. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn andere bijzondere voorzieningen in de wijk. Luxe winkels vind je in de P.C. Hooftstraat en Beethovenstraat. In deze wijk staan ook grote villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School. De wijk is welgesteld en het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. De inwoners zijn veelal hoogopgeleid en hebben gemiddeld een hoog inkomen. Er wonen veel gezinnen in deze wijk, in de Apollobuurt wonen relatief veel ouderen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder