Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Amstelveenseweg 92 1075XJ Amsterdam, Schinkelbuurt Noord

Omschrijving

Zelfstandige kantoorruimte (100m²) op de begane grond van gebouw ‘Parkhaven’, een nieuwbouwpand (2000) tegenover het Vondelpark. Uitstekend bereikbaar vanaf de ring A10 en met het openbaar vervoer. Overdag goede parkeermogelijkheden. Het betreft een grote open ruimte met aan de achterzijde een aparte spreekkamer, door een glaswand afgescheiden, een pantry, een wc met portaal en een kast. Bestemming: kantoor- of praktijkruimte, showroom; winkel mogelijk na toestemming VvE. Eigen grond! Energielabel C.

De locatie
De Amstelveenseweg 92 is gelegen tegenover het Vondelpark, op de grens tussen Oud-Zuid en Oud-West, aan het eind van de Overtoom. Het betreft een zichtlocatie met zeer goede bereikbaarheid, zowel met de auto als met het openbaarvervoer (tramhalte op loopafstand, A-10 om de hoek).

Het gebouw
De kantoorruimte is gelegen op de begane grond van een nieuwbouwcomplex uit 2000. Dit gebouw omvat twee kantoren op de begane grond en woningen daarboven.

De ruimte
Het betreft een open ruimte met een eigen toegangsdeur direct vanaf de straat. Links achter in de ruimte bevinden zich een pantry een wc met voorportaal en een grote bergkast. Rechts achter is er een afgesloten spreekkamer. In de ruimte staan 3 kolommen. Op de vloer ligt tapijt. Wanden en plafonds zijn strak afgewerkt. Airco en kabelgoten zijn tegen het plafond in het zicht gelaten en geven de ruime een industrieel karakter.

Voorzieningen
• Kabelgoten langs plinten, voorzien van utp en 220 contactpunten
• Alarminstallatie
• Airco-installatie
• Eigen elektrische installatie, gas- en wateraansluiting (worden op naam van huurder gezet)
• Intergas c.v.-ketel voor verwarming en warm water
• Vox Alliance 30 internet aansluiting (door vorige huurder aangebracht)
• Telefooninstallatie (door vorige huurder aangebracht)
• Dubbel glas

Energielabel
Amstelveenseweg 92 heeft een energielabel C.

Bestemmingsmogelijkheden
Splitsingsakte omschrijft de bestemming als: kantoor- of praktijkruimte, ook te gebruiken als showroom en als winkel na voorafgaande schriftelijke goedkeuring van de vergadering (van de VvE). Horeca, fast food-verkoop, fitness-, sauna-, zonnebank- en erotische activiteiten zijn niet toegestaan.

Parkeren
Op de openbare weg tegenover de kantoorruimte zijn doorgaans voldoende parkeerplekken beschikbaar. Ook aan de achterzijde van het gebouw, aan de Schinkelhavenkade, is parkeren op de openbare weg mogelijk. In de parkeergarage aan de achterzijde van het gebouw, toegankelijk vanaf de Schinkelhavenkade staat regelmatig een parkeerplaats te koop/te huur.

Koop
Voor meer informatie omtrent het appartementsrecht, relevant voor een eigenaar, is een aanvullende brochure opvraagbaar.

Huur
De oplevering kan per onmiddelijk.
De huurovereenkomst zal worden vastgelegd in een huurcontract volgens het ROZ model 2015 en de daarbij behorende algemene bepalingen. De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast conform het gestelde in de algemene bepalingen. Huurder zal een waarborgsom storten dan wel bankgarantie stellen ter hoogte van een bedrag gelijk aan de betalingsverplichting van huurder (huur + btw) voor een periode van 3 maanden.

De hierboven vermelde informatie en gegevens zijn niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenaanbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en derhalve ook op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
03-10-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Schinkelbuurt

De Schinkelbuurt is een 19e eeuwse buurt tussen het Vondelpark en Schinkel, aantrekkelijk voor starters en beginnende ondernemers. In deze buurt ligt de tramremise van het gemeentelijk vervoerbedrijf en de museumtramlijn. Het bedrijventerrein rondom de Havenstraat wordt nieuw ontwikkeld tot woon- en werkgebied. De Stadionbuurt is uitgevoerd in de stijl van de Amsterdamse school en onderdeel van Plan Zuid van Berlage. Rondom de Marathonweg staan veel sociale huurwoningen, ten zuiden van de Stadionweg staan grotere vrijesectorwoningen. Belangrijkste herkenningspunt is het Olympisch Stadion met de Marathontoren. In de buurt bevinden zich meerdere sportvoorzieningen. Het Stadionplein wordt opnieuw ingericht, met extra voorzieningen en woningen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.