Vorige | Volgende

Amstelveenseweg 940 hs 1081JP Amsterdam, Buitenveldert Zuidwest

Vraagprijs € 690.000 

Bouwjaar
1922
Woonoppervlakte
108 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Karakteristieke benedenwoning welke strak gerenoveerd en uitgebouwd is met drie kamers en een zeer diepe zonnige tuin op het westen. Een appartement op een top locatie, direct grenzend aan water en aan het Amsterdamse Bos, tevens gelegen op eigen grond. Op steenworp afstand van het appartement zijn diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen. Vanaf de Amstelveenseweg zijn diverse busverbindingen richting het centrum van Amsterdam, Amstelveen en Schiphol. Ook tram- en treinverbindingen bevinden zich plezierig dichtbij. Het Amsterdamse Bos met al haar recreatiemogelijkheden, waaronder sportcomplex Amstelpark en het Nieuwe Meer zijn op loopafstand gelegen.

For English see below!

Indeling:
Vanaf straatniveau met voortuintje toegang tot het appartement, ruime entreehal die toegang geeft tot alle vertrekken. Aan de voorzijde van het appartement een ruime slaapkamer met een nis voor een kast. De ???master bedroom???, gelegen in het midden van het appartement, heeft een grote inbouwkast en een badkamer ensuite. De badkamer is in grijs/wit uitgevoerd en voorzien van een ruime inloopdouche, ligbad, wastafel en toilet. In de entreehal is nog een ruime bergkast te vinden met aansluiting voor wasmachine en cv ketel. Tweede badkamer met toilet, wastafel en douche eveneens in grijs/wit uitgevoerd. De luxe open keuken heeft voldoende ruimte voor een eethoek. Vanuit de keuken uitzicht op de tuin en toegang tot de lichte en tuingerichte woonkamer. De woonkamer is gecre??erd in de uitbouw van circa 30 m??. Om te kunnen genieten van de westligging van het appartement zijn er grote dakkoepels in de uitbouw gemaakt. Vanuit de tuingerichte woonkamer toegang tot prachtige tuin op het westen. De tuin heeft aan het huis een groot terras en een mooie vlonder aan het water, waar je uren lang kan genieten van de zon en het buiten zijn.

Bijzonderheden:
- Eigen grond;
- Geheel gerenoveerd;
- Nabij openbaar vervoer en verbindingswegen;
- C.v.- ketel 2018;
- Riante tuin op het westen.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Characteristic ground floor apartment which has been tastefully renovated and extended with three rooms and a very deep and sunny west facing garden. The apartment is fantastically located directly adjacent to water and the ???Amsterdamse Bos???. The apartment is a freehold, so no land lease. There are several shops for groceries just a stone???s throw from the apartment. Moreover there are various bus connections from the Amstelveenseweg to the centre of Amsterdam, Amstelveen and Schiphol Airport. Tram and train connections are conveniently nearby. The ???Amsterdamse Bos??? with all its recreation options including the ???Amstelpark??? sports complex and the ???Nieuwe Meer??? are within walking distance.

Layout:
From street level with front garden you access the apartment, spacious entrance hall that gives access to all rooms. At the front of the apartment a spacious bedroom with a niche for a closet. The "master bedroom", located in the middle of the apartment, has a large built-in wardrobe and a bathroom en-suite. The bathroom is in grey/white tones and has a spacious walk-in shower, bath, washbasin and toilet. In the entrance hall you will find a spacious storage cupboard with connection for washing machine and central heating system. Second bathroom with toilet, washbasin and shower, also in grey and white tones. The luxurious open kitchen has enough space for a dining area and a view of the garden. From the kitchen access to the bright garden-oriented living room. The living room has been created in the extension of approximately 30 m??. To enjoy the west light, large rooflights have been added to the extension. From the garden-oriented living room access to the beautiful west facing garden. The garden has a large terrace and a beautiful deck on the water, where you can enjoy the sun for hours and of course outside living.

Particularities:
-Free hold property, so no land lease;
-Fully renovated;
-Near public transport and connecting roads;
- Central heating 2018;
-Spacious west facing garden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 55 p/m
Aanmeldingsdatum
01-07-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1922

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
108 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-West

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder