Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Amstelveenseweg 952 - 954 1081JP Amsterdam, Buitenveldert Zuidwest

Vraagprijs € 2.400.000 k.k.

Omschrijving

ZEER UNIEK, GEHEEL PAND met 3 eigen ingangen (mogelijkheid om deels te verhuren) OP EIGEN GROND met achtertuin van ca. 240m. Bestaande uit:

* HUISNUMMER 954
begane grond zeer ruime woning (totaal 200,5m2, waarvan 146,8m2 wonen en deels souterrain 53,7m2), riante tuin west. Leeg op te leveren per uiterlijk 1 augustus 2021.

Kenmerken/indeling: eigen entree (2x), riante woon-/eetkamer, luxe keuken, zitkamer (westzijde) met 3,5m verdiepingshoogte, open haard, 3 slaapkamers, riante badkamer, separate douche, separaat toilet. Trap vanuit eetkamer naar souterrain alwaar een open ruimte van 7.42 x 6.92m incl. fietsenberging, nog vrij indeelbaar. Raampartijen aan de tuinzijde. Fietsenberging is eveneens vanuit de straat te bereiken. Zeer geschikt voor gasten en/of au-pair of voor 'kantoor aan huis'. Fraaie ruime tuin (12,5m breed en 13m diep) met tuinhuis gelegen aan het water n het Amsterdamse Bos.

* HUISNUMMER 952
gemeenschappelijk entree begane grond, 1e verdieping en 2e verdieping met gemeenschappelijke gang. Lift aanwezig voor 2 personen.

1e verdieping: riant appartement (3/4 kamers, totaal 119,3m2). Leeg op te leveren.
Kenmerken/indeling: over volledige verdieping, riante L-vormige woon-/eetkamer met kookeiland, 2 riante slaapkamers beiden met inloopkast, mogelijkheid creren 3e slaapkamer. Badkamer met ligbad en douche, toilet en dubbele wastafel, separaat gastentoilet. Fraai ruim terras op het westen (4.65 x 5m) met zicht op het Bos.

2e verdieping links: appartement (2 kamers, totaal 54,3m2). Leeg op te leveren.
Kenmerken/indeling: woonkamer L-vormig met keuken, badkamer met douche, toilet en wastafel, slaapkamer met 2 kasten, balcon aan de voorzijde.

2e verdieping rechts: appartement (2 kamers, totaal 50,5m2). Verhuurd tot uiterlijk 14 oktober 2022, 2 jarig contract.
Kenmerken/indeling: woonkamer L-vormig met keuken, badkamer met douche, toilet en wastafel, slaapkamer met 1 kast, balcon aan de voorzijde. Huuropbrengst 1.100 per maand excl GWE.


* Tussen meters en 3 CV-ketels.
* Conform BAG totaal 3 wooneenheden.
* Eigen fundering ten behoeve van rechterzijde. De linkerzijde is tijdens de bouw gemaakt, gemeenschappelijk met nummer 956.
* Bij opbouw van huisnummer 956 zullen de ramen van het appartement op 2e verdieping-links verwijderd dienen te worden.

* Plattegronden:
- begane grond en souterrain
- 1e verdieping
- 2e verdieping links
- 2e verdieping rechts

* Foto's:
- 1e verdieping
- 2e verdieping rechts

Het pand ligt aan de Amstelveenseweg, tegen de Zuidas aan, op slechts 4 km van hartje Amsterdam en op loopafstand van het Groot Gelderlandplein met een zeer ruim aanbod van dagelijkse en luxe winkelfaciliteiten. Nabij zijn veel voorzieningen waaronder diverse sportmogelijkheden (Spa Zuiver) en recreatie zoals het Amsterdamse Bos en het Amstelpark, en een grote diversiteit aan scholen. Station Zuid-WTC ligt op een steenworp afstand met goede verbinding naar Schiphol alsmede de uitvalswegen Ring A-10, A-4, A-5 en diverse openbaar vervoer gelegenheden, alsmede diverse buslijnen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-02-21
Status
Beschikbaar
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Belegging
Type
Beleggingspand
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Belegging

Oppervlakten en inhoud

Perceel
400 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
AK
Perceel
2887
Oppervlakte
400 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-West

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder