Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Amstelveenseweg 952 - I 1081JP Amsterdam, Buitenveldert Zuidwest

Huurprijs excl. € 2.200 per maand

Bouwjaar
1985
Woonoppervlakte
150 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Geheel gerenoveerd en gestoffeerd 3- (mogelijkheid 4-) kamer appartement met fantastische woonkeuken en dakterras! Zeer centraal gelegen in een goed onderhouden complex op de 1e verdieping met lift. Het dakterras is gelegen op het zuidwesten en zeer fraai uitzicht over het Amsterdamse Bos.
De huurprijs is exclusief voorschot voor gas, water en elektra 200,= per maand.
Let op, de woning is niet gemeubileerd!

De indeling van het appartement is als volgt: met de lift of trap bereikt u het gemeenschappelijk trappenhuis, ruime hal, met toilet en een kast voor de wasmachine en een grote/diepe inloopkast. Zr lichte woonkamer (deel hiervan kan tot 3e slaapkamer worden verbouwd) met schitterend uitzicht op het Amsterdamse Bos, open keuken met kookeiland voorzien van diverse inbouwapparatuur, slaapkamer aan de voorzijde met inloopkast, nieuwe badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafels, de slaapkamer aan de achterzijde heeft eveneens toegang tot een inloopkast en het dakterras.

Het appartement ligt aan de Amstelveenseweg op slechts 4 km van hartje Amsterdam en op loopafstand van het Groot Gelderlandplein met een zeer ruim aanbod van dagelijkse en luxe winkelfaciliteiten. Nabij zijn veel voorzieningen waaronder diverse sportmogelijkheden (Spa Zuiver) en recreatie zoals het Amsterdamse Bos en het Amstelpark, en een grote diversiteit aan scholen. Station Zuid-WTC ligt op een steenworp afstand met goede verbinding naar Schiphol alsmede de uitvalswegen Ring A-10, A-4, A-5 en diverse openbaar vervoer gelegenheden, alsmede diverse buslijnen.

------------------------------------------------------------------------------------------

Completely renovated and unfurnished 3- (possibility 4-) room apartment with fantastic kitchen and roof terrace! Very centrally located in a well maintained complex on the 1st floor with elevator. The roof terrace is located on the southwest and has a very nice view over the Amsterdamse Bos. The rental price does not include advance payment for gas, water and electricity of 200 per month. Please note, the property is not furnished!

The layout of the apartment is as follows: with the elevator or stairs you reach the common staircase, spacious hall, with toilet and a cupboard for the washing machine and a large / deep walk-in closet. Very bright living room (part of which can be converted into a 3rd bedroom) with stunning views of the Amsterdam Forest, open kitchen with cooking island with various built-in appliances, bedroom at the front with walk-in closet, new bathroom with bath, shower and double sinks, the bedroom on the rear also has access to a walk-in closet and the roof terrace.

The apartment is on the Amstelveenseweg, just 4 km from the heart of Amsterdam and within walking distance of the Groot Gelderlandplein with a very wide range of daily and luxurious shopping facilities. Nearby are many facilities including various sports options (Spa Zuiver) and recreation such as the Amsterdamse Bos and Amstelpark, and a wide variety of schools. Zuid-WTC station is a stone's throw away with good connections to Schiphol Airport and the ring roads A-10, A-4, A-5 and various public transport facilities, as well as various bus lines.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 10 p/m
Aanmeldingsdatum
22-02-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement met lift
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1985

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
150 m²
Inhoud
405 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-West

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder